1

Téma: Jak vyrobit/sehnat bednu?

Ahoj,
poraďte mi prosím, neznáte někoho, kdo levně udělá bednu? chci malou bedničku na 15palcový reprák (asi velikosti komba SWR LA15). Bez repra a klidně i bez potahu...

Nebo nemáte někdo návod na výrobu bedny? z jak silný překližky, čím slepit/sešroubovat?

Mám starou 15´´ JBL - skvostný repro ze 70ies bedny Ampeg a chci si udělat bedničku na doma(možná na nějaký menší hraní...

Díky za každou radu!!!

Baby, you can drive my car
0 xLajků:

2 Naposledy upravil: Nook (31. 07. 2007 18.43:46)

Re: Jak vyrobit/sehnat bednu?

SLOT-BASS napsal:

Mám starou 15´´ JBL - skvostný repro ze 70ies bedny Ampeg a chci si udělat bedničku na doma(možná na nějaký menší hraní...

nevím, co je to za typ, ale tyhle starý repráky se podle mně vylučujou s představou malinký bedničky.Ale třeba se pletu...nevím, co to je přesně zač, každopádně JBL jsou výborný, to jo. (teoretik promluvil smile )
Stáhni si WinISD Pro, nacpi do toho T-S parametry toho tvýho repráku a uvidíš, co ti z toho vyleze.
Nebo ještě lépe...volej linku Betaron smile ALe předtím zkus to WinISD wink www.linearteam.dk
Edit:
mám rozestavěný něco podobnýho objem 55 litrů, vnitřní rozměry 420x420x340mm.
Radí se stavět z MDF, překližky, tloušťka 18mm, nebo 15mm a požádně vyztužit, předozadně i levopravě smile Dělám to z 15mm OSB desky a vyztužený je to...možná až moc, nevím...
repro bude...nějaký neodym...mám pár kandidátů...ale ještě nejsem rozhodnutý.

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: alternativ (31. 07. 2007 18.50:59)

Ja jsem delal bednu (2x15") z drevotrisky tloustky 15mm. Spojovane casti jsem nejdrive natmelil a pak stahnul vrutama, takze super tesnost spoje. Vsechny spoje v bedne jsem jeste navic zpevnil hranolama 50x50mm, aby se bedna nahodou nejak nezhroutila. Samozrejme vse podtmeleno. Zatim se nevyskytnul zadny problem a bedna uz toho neco odehrala...

http://img231.imageshack.us/img231/3950/1000796oj1.jpg

Pivo nepočká...
0 xLajků:

4

mohl byste mi někdo hodit odkaz na prodej samostanách reproduktorů a popřípadě i dát nějaký tip? ...potřebuji 12" repro (mám box s 12" dírou jinak bych dal desítku), na cvičení domů a chci to krmit buď 50W zesilovačem (dělaný) nebo Hartke. Dík

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: Nook (31. 07. 2007 23.03:07)

Dunde.e napsal:

mohl byste mi někdo hodit odkaz na prodej samostanách reproduktorů a popřípadě i dát nějaký tip? ...potřebuji 12" repro (mám box s 12" dírou jinak bych dal desítku), na cvičení domů a chci to krmit buď 50W zesilovačem (dělaný) nebo Hartke. Dík

Eminence DeltaliteII 2512
Eminence Basslite S2012
B&C 12HPL51
Beyma SM212
P.Audio E12-200S
...asi by jich bylo víc, ceny si kdyžtak vygůgli wink

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

6

Dunde.e napsal:

na bednu na doma je skoda za reprak davat zbytecne moc penez
nasel sem ti neco co ma Betaron(skoro na konci stranky):

http://forum.baskytara.com/viewtopic.ph … 98&p=3

0 xLajků:

7

Vse podstatne receno, zbytek infa ve starych threadech. Lock

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků: