1

Téma: Warwick WCA 211 PRO

Tak mi včera přišel tenhle 2x10 box. Hraje uplně parádně a je malej,prostě super bobík. Jenže mám k tomu ještě zapojenou eminenci 15´ a celý to krmim Hartkem 3500. Hrál jsem asi dvě hodiny na tak poloviční až 3/4 výkon a najednou něco začalo smrdět. Zjistil jsem,že to jde z tý bedny,ale repráky hrály v pohodě dál. Koukal jsem skrz průduchy dovnitř a je tam taková vystýlka,tak mám dojem,že se trošku připejkala...Myslíte,že to může bejt nebezpečný?Aby to třeba nezačalo zevnitř hořet...Nebo jestli se to za čas opálí....?dík za radu..

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

2

Re: Warwick WCA 211 PRO

hehe tak jak říkal betaron nezapomínat že repráky sou solidní zdroj tepla....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

To jsou,jasný..Jen se bojim,abych to třeba neodkouřil,i když to má 400w/8 ohm a zesík dává 240/8 ohm a 350/ 4 ohm,takže snad ne,basů tam mám minimum. Ale Kubši,ty tu bednu máš,u tebe je to v pohodě?myslim teda na ten smrad kvůli vystýlce...

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

4

n o je to zvláštní mě to nic takovýho nedělá, já hraju 300W/8 na 50%
nic mi nesmrdí, hele nevím radši bych se jel zeptat do kšeftu nebo počkej až ti poradí někdo jako betaron....

0 xLajků:

5

No,ono to začlo asi až po hodině a půl hraní...A po vychladnutí zase dobrý...no,uvidímě ještě...

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

6

Jo,Kubši,proč jsou na tý bedně dva vstupy?

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

7

no já to mám zapojený třeba 4 hodiny:) hele dva jacky a dva speakony jsou tam protože k tomu můžeš zapojit paralelně ještě jeden box

0 xLajků:

8

Lepond napsal:

je tam taková vystýlka,tak mám dojem,že se trošku připejkala...

to je divný, mno, jestli ten pucvol není nějak blbě připlácnutej ta nějakým kontaktu nebo něčem. Co jsem měl vyndanej reprák a koukal do bedny, tak tou vystýlkou je trochu přiobalená i frekvenční výhybka; tak se zkus mrknout dovnitř, kde (jestli) je ta vystýlka opálená (je bílá, tak by to mělo být celkem dobře vidět smile ), případně kapku ořezat okolo elektricky vodivých částí smile Jinak taky bednu celkem péruju a nikdy jsem žádný smrad nezaznamenal. Kdyžtak reklamačka, no...

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

9

No,tak ted jsem hrál přes jinou basu-aktivku od Corta s pekelně silnym snímačem (a super zvukem) a ani po dvou hodinách ani jeden zápach. Nic,uplně pohoda. Zesík byl zahřátej asi tak z desetiny jako když mám zapojenej ten Fokus z avataru a to jsem hrál podtsatně dýl a na něco větší hlasitost. Můžete to někdo nějak vysvětlit? Mě se zdá, že ten Fokus má tu elektroniku nějakou po*ranou...

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

10 Naposledy upravil: m3 (05. 08. 2007 20.42:00)

teda koukam ze ta 211 nejak podrazila uz je v kytarach za skoro 9ku ... ja myslel ze stala nakejch 7 neco..
chmm
btw zkouseli ste tu 410??

btw sou nekde naky charakteristiky k ty 211ce?? kdyz si ji vsici tak pochvalujete...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

11 Naposledy upravil: Kubš (05. 08. 2007 20.53:00)

asi tu  svojí 211 prodám za 7 big_smile protože za těch 7  to byla akce nebo co všude v EU je za 300 oir

0 xLajků:

12

Lepond napsal:

No,tak ted jsem hrál přes jinou basu-aktivku od Corta s pekelně silnym snímačem (a super zvukem) a ani po dvou hodinách ani jeden zápach. Nic,uplně pohoda. Zesík byl zahřátej asi tak z desetiny jako když mám zapojenej ten Fokus z avataru a to jsem hrál podtsatně dýl a na něco větší hlasitost. Můžete to někdo nějak vysvětlit? Mě se zdá, že ten Fokus má tu elektroniku nějakou po*ranou...

Je možné že Fokus máš nastavený tak že víc basuje a při stjně hlasitosti vnímané uchem musíš na zesilovači pořádně přidat a přídávaš i basy které berou nejvíc výkonu a tím i nejvíc zahříváš zesák.

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

13

Jo mužeš mi popsat jak je moc zahřátý zesák (Ha3500)?  Mám ho teď chvíli tak chci vědět co si můžu dovolit.

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
0 xLajků:

14

jako zesíky hřejou a pokud to není tak že by něco smrdělo nebo kouřilo nebo vypadávalo při hraní tak to není nic extrémního, na svým bejvalým SWR sem jel na 200W (50% výkonu) a po zkoušce byl pasivní chladič taky pěknej sporák.....ruku bych na tom možná neudržel, krom toho mi neříkejte že ty zesíky nejsou konstruovaný tak aby měl sakra velkou rezervu?? dyt by měly vlastně vydržet i plnej výkon hrát bez problémů

0 xLajků:

15

SWR sem jel na 200W (50% výkonu)

proč si každej myslí, že to takhle funguje....

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

16

a jak to tedy funguje???to celou dobu využíváš celej výkon zesíku??

0 xLajků:

17 Naposledy upravil: Dunde.e (06. 08. 2007 08.52:30)

No pokud si to neměřil watmetrem nebo něčím podobným tak to s jistotou říct nemůžeš, mohl bys to max tipovat že si to měl už i dvakrát tak hlasito.
HA3500 má i větrák, já se nějak moc nebojím že bych to mohl přehřát to se asi ještě nestalo nikomu a navíc budu mít bednu do 8ohm takže rezerva tam musí být, pouze mě to zajímalo, jestli někdo smaží vajčka na tom.

0 xLajků:

18

Nene,basů jsem tam ted měl ještě víc,o dost.A oproti Fokusu,kdy jsem na tom fakt ruku neudržel,to ted bylo o dost chladnější.Težko to nějak definovat,teplotu jsem neměřil.Je to divný,každopádně jsem Fokus odložil a jsem rád,že jsem v pohodě.:)

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

19

Chci se jen zeptat jak si spokojenej s tím jak bedna hraje smile myslím tím samotná, dyžtak mi písni mail (skrz bassforáckej odkaz)

0 xLajků:

20

No,já spokojenej jsem.Myslim,že za ty prachy hraje dobře.Samotná neni úplně ono.Překvapilo mě,že má celkem dost basů,i když v naší zkušebně má všechno dost basů:)Ale hlavně.Je krásně malá a stěhování pohoda!Spolehlivost nevim...

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků:

21

Tak jsem tuhle bedýnku dneska zkoušel ve zkušebně přes zesík z comba Laney (120w) a jsem hodně příjemně překvapenej, při nižší hlasitosti nečekaně dost basů (na to že je to 2x10) dokonce i pro H strunu, když jsem nakroutil gain a volume tak už působila bedna dost uřvaně a bez hloubek ale to se podle mě spíš projevil ten zesík kterej s combovým 15´´ reprem kreslí už od konfigurace knoflíků gain a vol. 4 (z 10). Je mi jasný že kdybych to ždímal víc tak by další box 1x15 neuškodil, uvidíme jakej bude zvuk při kapelní hlasitosti... Charakter zvuku byl oproti původnímu repru čistší a takovej ,,dustojnější,,... Vim že to neni bedna pro kterou se každej utluče ale jsem rád že mam něco takovýho ,,dospělýho,,:) Jinak teda hlavně jsem rád že funguje:)

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků: