Včera sem nakupoval u focusu a můžu říct,že sem byl docela překvapenej tou kvalitou nástrojů...a to sem fakt laik,nehraju nějak moc dlouho. Hlavně to dílenský zpracování bylo nicmoc...dost malej výběr z modelů(a to sem byl asi v největším skladě ve Velkym Mezeříčí).
No,celkem asi tak 8 Jazzů, z toho 3 šli pryč hnedka,jak sem je vyzkoušel..nakonec tam zbyl černej Fade,ten měl zvuk dost v poho(mimochodem,nabízeli mi tam i "Kent Armstrong" snímače - zřejmě nějaká napodobenina - no,rozdíl v ceně litr a zvuk byl o něco agresivnější,možná více středů,rozhodně ne mému uchu libější..),nakonec sem ale přišel na to,že dřevo u ladící mechaniky je naprasklý (nevim,esi přepravou nebo tím,jak to vrtali a vráželi tam tu část ladící pro Géčko),takže to už mě definitivně zklamalo. Naštěstí tam vyhrábnul ten typ ještě nějakej model a ten byl zvukem lepší a zpracován byl kvalitně - škoda,že to nebyl focus nebo Fade.. nějakej Harley Benton..nevim,nic mi to neřikalo,ale možná byl zvuk jiný a pro mě lepší,protože to byl sunburst(vrstva laku asi dělá své
)
Takže nakonec z focusu sešlo,protože to jejich zpracování bylo děsný. Byl sem teda z toho vybíraní a zkoušení utahanej jako pes(přes 3 hodiny),tak sem si aspoň s tim prodavačem zajamoval,takže aspoň že takhle... jestli se na base projeví nějaký vady,tak určitě v nejbližší době,takže zatím čekám...Doufám,že se nedočkám