Přátelé......ehm, jak jen to říct? ......KOLEGOVÉ !!!
Je to tu. Mám dalšího synka. Narodil se mi v úterý kolem 2. hodiny odpolední a má se skvěle k světu. Takovej mrňous je to, ale jakej nadělá kravál, člověk by nevěřil. A to jsem ho jen lehce lechtal, ale toho křiku kolem. No já vám povím, jestli ještě vyroste (a to on určitě vyroste), to budou mít bubínky co dělat, aby mi nepraskly. Jóóóó, já jsem ještě neřekl, jak se náš malej mrňous jmenuje.....říkám mu Mára, je to takový osobnější, váží teda trošku míň, než klasický novorozeně, ale to vůbec navadí. Hlavně, že je zdravej. V porodnici kdesi na jihu mu nalepili do rodnýho listu Little Mark II, ale nevím, jestli je to pro takový mrně dost vhodný, zní to až aristokraticky.....no, ale on tak v podstatě hraje, ON SE VŮBEC NEMUSÍ STYDĚT za to, že je z rodu MARKBASSŮ !!! A od malička má hudební sluch, ať ho našteluju jakkoli, on si s tím poradí a prostě HRAJE.
Na zkoušce je ho všude plno, basy někde na středu (a šíleně starý struny), volume jen tak zlehka na cca 2/10 a byla ho plná zkušebna. Krásně čistý zvouček, dostatek basů, středů i výšek. Přas počáteční nedůvěru kolegáčků (původně mysleli, že mám na bedně krabičku od tatranek) si ten zvuk všichni pořádně užívali. A to jsem jel do 8 Ohmový bedny, až přidám tu 15" a pošlu to do 4 Ohmů, to bude mazec.
Jinak v Musikzone absolutně pohodový servis, málokde se člověk setká s tak vstřícnou obsluhou (a těch aparátků kolem). Zakoukal jsem se do beden od Glockenklang, budu muset hodně šetřit. Jinak pro další zájemce o Markbassy asi tolik, že budou dělat ještě jednu (a poslední) objednávku do Taliánska, takže nazaváhejte. Už proto, že cenově je Musikzone někde úplně jinde. Na Basbar je LM II kolem 20 litrů, Musikzone mají na stránkách 15900 a dostal jsem ho za 15000,-. Myslím, že není co řešit.
Ibanez BTB-405 QMHS, Jolanka D-BASS
Mareček eLeMdvojka, CARVIN V410T, H-BASS 115
...vám povím, se z teho občas linó tóny....se jeden diví...