101

Re: Udělování titulků

asi jsem blbej, ale nemůžu se nezeptat. Proč má Spider titul Béda Trávníček?

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

102

Jenich napsal:

Protože je blbej a nedržel hubu sad

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

103

spider napsal:
Jenich napsal:

Protože je blbej a nedržel hubu sad

? to je fuk, asi mi někde něco uniklo.

0 xLajků:

104

Jenich napsal:

? to je fuk, asi mi někde něco uniklo.

Sem zminil bedu jako reakci na premka podlahu.....no a mel ho tam sad

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

105

Nojo, tak sorry, to byla recese wink

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

106

Evžene, Evžene... jak malej... smile smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

107

Tohle je mnohem lepší.

0 xLajků:

108

no na to ze sem postavil 1 a jeste ne celou docela odvazne, ale i tak dekuji, proti bedovi je to 100 a 1 wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

109

mikulik napsal:

Evžene, Evžene... jak malej...

gaga smile     ale 2 metry, nevim big_smile

0 xLajků:

110

Kucí a nešlo by že bych dostal z protekce titulek Flegmouš? Bo pilně nepřispívám a kdybych pilně přispíval, tak by se to jaksi k tomu titulku nehodilo. Sem chycen v pasti své vlastní osobnosti...

Blekbanez TR, Cort Action,Roland Cube-30B, povedeně upravenej kus Behringer BX 600, + netradiční spojení (můj vynález) Laney AH 200 s LEM 350SA - Tak to fakt tlačí...   
Nó, holt sem hospodskej šumař smile
Co tóó ??
0 xLajků:

111

Eeevzene eevzene uz si zase najebany eevzene eeevzene uz se zase maa aaas .. big_smile jedna takova pisen

jolana proxima l bass
0 xLajků:

112

Me napadlo dat Ginovi "s Tonikem" big_smile

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

113

Sím sím sím....bych chtěl taky ňákej titul...:) a smile.....tak tedy prd...:( a sad

0 xLajků:

114 Naposledy upravil: Nook (15. 07. 2007 23.52:15)

Matej napsal:

Sím sím sím....bych chtěl taky ňákej titul...:) a smile.....tak tedy prd...:( a sad

chichi,tak můžeš bejt "černoch s bílým kšiltem" wink big_smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

115

Ja bych byl u tebe pro - este nikdo se tady nenabidla, ze byl dal nakej kurs zadaca pres skype smile

0 xLajků:

116

co takhle  heavy metaloví šílenec ?;)

hard and heavy is my life

předem sory za všecky hrubky (npř mislel)
sem totiš dizlektik dizortografik a dis kalkulik tak si toho prostě nevšimejte
0 xLajků:

117

S tim mekkym "i" urcite ne big_smile A myslim, ze Matej zrovna nehraje metal...

0 xLajků:

118

ale já jo i směký i big_smile

0 xLajků:

119 Naposledy upravil: darkevil 47 (16. 07. 2007 11.32:49)

a matejovy bych dal hellper

0 xLajků:

120

Nastesti nevim co to je, tak nevim, esi ho to neurazi big_smile

0 xLajků:

121

zname náto pomáhač a pod

0 xLajků:

122

Nook napsal:
Matej napsal:

chichi,tak můžeš bejt "černoch s bílým kšiltem" wink big_smile

Tááák to beru.....prosím prosím admina o přepsání.....:rolleyes:

0 xLajků:

123

jáchucu taky

0 xLajků:

124

ale vlastní třeba profi "hrubkař"

0 xLajků:

125

Figi napsal:

Ja bych byl u tebe pro - este nikdo se tady nenabidla, ze byl dal nakej kurs zadaca pres skype smile

Díííky.Já to beru prostě tak-já tu basu a hraní miluju!Když jsem tenkrát já začínal třeba se slapem, tak bych byl býval nesmírně vděčnej, kdyby mi někdo ze zkušenějších basáků taky pomohl.Ale každej byl šíleně namachrovanej a přezíravej a basáci spolu moc nekámošili...bo si každej schovával ty fintičky, aby ten druhej nehrál líp.Tak jsem si řekl, že jim všem tady "natrhnu prdel"....česem mě to ale přestalo bavit a dělal jsem to hlavně pro sebe-abych si dobře zahrál!!Takže mi to přijde prostě....tak,...normální.Třeba by to někomu po tom Skype pomohlo.Hodně kluků co začíají se slapem jen neví jak na to a třebas ani nechápou, co je to vytrhávání v oktávě-což je charakteristika slapu!!!:)

0 xLajků:

126

Ja sem zvedavej, co mi tvoje skola prinese, protoze neco umim a nevim do jaky hloubky (esi uz to proste umim, jestli sem frajer a nebo esi potrebuju este hoooodne pilovat) - a s tim mi doufam pomuzes prave ty! big_smile

0 xLajků:

127

darkevil 47 napsal:

nebo "hrupkař" , ať je to echt wink
hele, a to musí bejt stejně docela peklo, bejt dislektik, nebo co přesně všechno ty jseš, ne?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

128

Figi napsal:

Ja sem zvedavej, co mi tvoje skola prinese, protoze neco umim a nevim do jaky hloubky (esi uz to proste umim, jestli sem frajer a nebo esi potrebuju este hoooodne pilovat) - a s tim mi doufam pomuzes prave ty! big_smile

Frajer jsi, když za tebou začnou chodit ty, který jsi chtěl poprosit před pár lety o to, aby tě něco naučili, ale oni se na tebe vysrali (jen ti něco hustýho-pravděpodobně na okraji jejich inst.možností v 10-ti sekundách ukázali)...a říkaj..."tý, helé...a jak tam tohle hraješ?Nóó...to já taky hrajůů...já jen jestli to hraješ tak jak jsem tě to tenkrát učil".A když se ovládneš natolik, aby jsi dotyčného "velemistra" neposlal do prdele s výsluškou pěstí mezi oči...tak pak jsi FRAJER!!!!:cool:

0 xLajků:

129

Hehe! Trefny! cool

0 xLajků:

130

Nook napsal:
darkevil 47 napsal:

hele, a to musí bejt stejně docela peklo, bejt dislektik, nebo co přesně všechno ty jseš, ne?

stím souhlasím stím hrupkařem

no jeto hnus žádná sláva ale na druhou stranu mám takový rytmický cítění že dokážu hrát slušné fretkovačky a přitom mlátít hlavou do ritmu a ještě si přitom podupávám v jiném ritmu prí že je totým že mé mozkové spoje sou uplně jinak uspořádané což v realu znamená že se všecko učím nekonečně dlouho ale to nadruhou stranu mydává neuvěřitelnou ritmyku a talent na ovládání těla např: když hraju na skušebně tak přitom skáču kontroluju ostatní což my závidí každý muzikant kterého znám

0 xLajků:

131

darkevil 47 napsal:

když hraju na skušebně tak přitom skáču kontroluju ostatní což my závidí každý muzikant kterého znám

To ja taky. Akorat me za to dycky vsichni zpacifikujou dyz jim furt rikam, kde delaj chyby... tongue

0 xLajků:

132

taky ti churt říkají že slišíš pomalu jak se ryypou v nose ?

0 xLajků:

133

to ne, spis at si hlidam vlastni chyby a je necham bejt big_smile

0 xLajků:

134

Tak s váma dvouma bych (bez ohledu na nástroj) v kapele bejt nemoch:-)

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

135

Matej napsal:
Figi napsal:

Frajer jsi, když za tebou začnou chodit ty, který jsi chtěl poprosit před pár lety o to, aby tě něco naučili, ale oni se na tebe vysrali (jen ti něco hustýho-pravděpodobně na okraji jejich inst.možností v 10-ti sekundách ukázali)...a říkaj..."tý, helé...a jak tam tohle hraješ?Nóó...to já taky hrajůů...já jen jestli to hraješ tak jak jsem tě to tenkrát učil".A když se ovládneš natolik, aby jsi dotyčného "velemistra" neposlal do prdele s výsluškou pěstí mezi oči...tak pak jsi FRAJER!!!!:cool:

hele zdá se mi z pár tvejch příspěvků že strašně hrotíš to abys někomu dokázal že prostě na tu basu umíš smile neber to za zlý u muzikantů je to normální smile promin jestli tě to nějak nasere ale mě to tak přínde smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

136

Kubš napsal:
Matej napsal:
Figi napsal:

hele zdá se mi z pár tvejch příspěvků že strašně hrotíš to abys někomu dokázal že prostě na tu basu umíš smile neber to za zlý u muzikantů je to normální smile promin jestli tě to nějak nasere ale mě to tak přínde smile

Neboj...nenasere mě to.Tak...něco umím, ale je mraky jinejch, který by mě "natrhli zadek".A jestli máš ze mě takový dojem,...tak to se omlouvám.Hlavně to bylo myšlený uplně jinak.....prostě klidně rád někomu pomůžu....když mu to pomůže,...z důvodů o kterých už jsem psal.:) a smile

0 xLajků:

137

Matej napsal:
Kubš napsal:
Matej napsal:

Neboj...nenasere mě to.Tak...něco umím, ale je mraky jinejch, který by mě "natrhli zadek".A jestli máš ze mě takový dojem,...tak to se omlouvám.Hlavně to bylo myšlený uplně jinak.....prostě klidně rád někomu pomůžu....když mu to pomůže,...z důvodů o kterých už jsem psal.:) a smile

Dycky bude někdo lepší a dycky bude někdo horší:/ Tak co řešit:cool:

0 xLajků:

138

darkevil 47 napsal:

no jeto hnus žádná sláva ale na druhou stranu mám takový rytmický cítění že dokážu hrát slušné fretkovačky a přitom mlátít hlavou do ritmu a ještě si přitom podupávám v jiném ritmu prí že je totým že mé mozkové spoje sou uplně jinak uspořádané což v realu znamená že se všecko učím nekonečně dlouho ale to nadruhou stranu mydává neuvěřitelnou ritmyku a talent na ovládání těla např: když hraju na skušebně tak přitom skáču kontroluju ostatní což my závidí každý muzikant kterého znám

hihi, no tak to já měl zase z pravopisu dycky za výborně, ale s tím rytmem to bude dost blbý...kujva...že bych byl disrytmik?.... hmm

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

139

Nook napsal:
darkevil 47 napsal:

hihi, no tak to já měl zase z pravopisu dycky za výborně, ale s tím rytmem to bude dost blbý...kujva...že bych byl disrytmik?.... hmm

Tak já ti daruju svůj metronom a ty mě doučíš češtinu uvi?Někdy mám s těma "iy" docela honičku lol

0 xLajků:

140

To bych vzal smile

0 xLajků:

141

Figi napsal:

To bych vzal smile

...ty ale nejsi češtinář.Nebo jo?Ten konzík už máš v mailu-stahneš si ho z uschovny.Je to asi 11 let starý, ale takhle jsem to tenkrát mastil.Jo...teď jsem si přečetl v mailu, že to tam nemáš-tak zkust tady:   http://www.uschovna.cz/vyzvednout.php   číslo zásilky je: 469cdf62289d049   Mělo by to jít. Hráli jsme tenkrát takovej Divokej Instrumental Funk...dneska už by to asi nikoho nezajímalo:(

0 xLajků:

142

Aha......teď jsem to sám zkoušel a to číslo té zásilky se tam musí zadat takto:    Uschovna469cdf62289d049    A pak to frčí.    smile a smile

0 xLajků:

143

Matej napsal:
Figi napsal:

To bych vzal smile

...ty ale nejsi češtinář.Nebo jo?Ten konzík už máš v mailu-stahneš si ho z uschovny. Je to asi 11 let starý, ale takhle jsem to tenkrát mastil.Jo...teď jsem si přečetl v mailu, že to tam nemáš-tak zkust tady:   http://www.uschovna.cz/vyzvednout.php   číslo zásilky je: 469cdf62289d049   Mělo by to jít. Hráli jsme tenkrát takovej Divokej Instrumental Funk...dneska už by to asi nikoho nezajímalo:(

Dikes. Jo, mas pravdu, cestinar nejsem. A dycky sem byl v cestine nejhorsi, ale pred nakejma 6 rokama nastal zazracnej prevrat a ja mel samy bice bez toho, aniz bych se ucil. Pokud si ale nejses jistej v nakym pravopisu, paxe jukni na stranky uradu jazyka ceskeho (ci tak nak). A tam by uz meli neco mit wink

0 xLajků:

144

Figi, všimnul jsi si mého nového "Titulu"?Že když mám rád ten divokej funk.....Už jsi si stáhl a poslechl co jsem před těma deseti rokama mastil?  smile a smile

0 xLajků:

145

matěji, jaxi to dokázal? 8¨-)

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

146

Este ne. Ted mam zkouskovy a tady v reichu mam 50x pomalejsi net nez doma, tak to stahnu asi az v utery nebo ve stredu. Cece, peknej titulek! Ja chci taky Fnuk big_smile
Ale tak jako jo, ty si ho zaslouzis (palec nahoru)

0 xLajků:

147

Figi napsal:

Este ne. Ted mam zkouskovy a tady v reichu mam 50x pomalejsi net nez doma, tak to stahnu asi az v utery nebo ve stredu. Cece, peknej titulek! Ja chci taky Fnuk big_smile
Ale tak jako jo, ty si ho zaslouzis (palec nahoru)

Myslíš....no já nevím,taky občas melu kraviny.:rolleyes:

0 xLajků:

148

To bys pak nebyl ani normalni, dybys mluvil furt jen qeci.

0 xLajků:

149

Nook napsal:
darkevil 47 napsal:

to je nahodou pohoda ja jako typycky predstavitel to muzu potvrdit :-D idyz teda ja sem spis disgrafik asi.. proste mi tam pismenka litaj jaky chtej ale horsi je ze mi to nevadi... ale da se s tim i vystudovat vejska tak co cool

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

150

m3 napsal:

idyz teda ja sem spis disgrafik asi.. proste mi tam pismenka litaj jaky chtej ale horsi je ze mi to nevadi... ale da se s tim i vystudovat vejska tak co cool

no vidis, a ja jsem se na tu skolu ted ve finale malem vysral. Nebyt my slecny, ktera mi "tak nejak vysvetlila big_smile ", ze mam tu diplomku dopsat a umlatit s ni sefa katedry a myho vedouciho diplomky, tak jsem se na to vyflak. Tomu se rika...apatie? hmm

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

151

Skromný názor: pro republiku Ghan(t)u by mi seděl titul "Fred Astair" - co von tam vyvádí za kousky.... Pro ty co nevyjó - F. A. byl idol vašich praprababiček a vzor praprapradědů (pokud žili v USA, kde točil filmy, ve kterých tančil).

0 xLajků:

152

jeeej, tie tituly su pekne. idem prudit dalej do markbassu, aby som si aj ja nieco vysluzil:D

sekam dobrotu
0 xLajků:

153

Hocke napsal:

(pokud žili v USA, kde točil filmy, ve kterých tančil

A to tu sedí na každého, ne wink                 ne?.....       hmm

0 xLajků:

154

pista58 napsal:

jeeej, tie tituly su pekne. idem prudit dalej do markbassu, aby som si aj ja nieco vysluzil:D

"ten kdo byl stat bezhlavym jezdcem"??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

155

m3 napsal:

pista58 psal(a):

"ten kdo byl stat bezhlavym jezdcem"??

big_smile

sekam dobrotu
0 xLajků:

156

simon napsal:

0 - Člen
50 - Junior
100 - Senior
250 - Master
500 - Pan basák
1000 - Profík
1500 - to je překvápko:)

Omlouvám se, ale zdá se mi, že udělování zajímavých hodností svádí ke zbytečnému spamování na fóru. Nezávidím hodnosti, ale automatické povýšení= piš, piš, piš... a budeš borec. - TO SE MI NEZDÁ. (Ale jinak pohoda). Jen mě trochu mrzí, že to lidi baví. Pak to je umění, najít něco podnětného. Něco, co by třeba pomohlo atp.
   Příspěvky typu: "hehe ..." nebo "bla bla..." - uznejte. Není to úchylné? roll

GeorgeXL
baskytara: IBANEZ BTB 405QM-HS Bez pražců!
hlavní basa: Fender American Deluxe J-Bass V RW 3C
kombo: TC ELECTRONIC BG250-115, 250 W
struny: FENDER 72505L, (40-115), 5 string-Light, USA
0 xLajků:

157

GeorgeXL

je vidět, že tu nejsi dlouho... neboj, zvykneš si wink

0 xLajků:

158 Naposledy upravil: juhuuu (03. 09. 2007 19.11:25)

GeorgeXL napsal:

Aha, a máš další bod. - PARÁDA.

jo, ty taky

0 xLajků:

159 Naposledy upravil: juhuuu (03. 09. 2007 19.12:11)

GeorgeXL napsal:

STAČÍ NAPSAT PÁR TEČEK
PAK JE SMAZAT,
A MÁŠ DALŠÍ "BOD".  Jak u blbých na dvorku.

žaluj nás...

0 xLajků:

160

juhuuu napsal:

GeorgeXL psal(a):

STAČÍ NAPSAT PÁR TEČEK
PAK JE SMAZAT,
A MÁŠ DALŠÍ "BOD".  Jak u blbých na dvorku.

ale to je blbost, jednou za cas to necham v databazi prepocitat a budes zase na nule:)

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

161

GeorgeXL napsal:

Příspěvky typu: "hehe ..." nebo "bla bla..." - uznejte. Není to úchylné? roll

bla bla he he he
i uchylove sou lidi smile
btw je tu dost jedincu ktery zdaleka nemaj tolik prizpevku a neco si vykoledovali...a mozna i naopak..to nevim .. pride mi ze i ja sem k tomu svymu prisel pred metou 1500... idyz nevim moc sem to nesledoval...
btw: navrhuju ale v zajmu usmireni velkeho jirky aby mu pani dohlizitele neco dali..
treba: stredoskolsky odborne vzdelany moravak co nekouri drogy kategoricky odmita a ma radsi ford mondeo nez basu...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

162

ježiš, další magor se sloganizerem big_smile big_smile

0 xLajků:

163

ja vymyslim neco vhodnejsiho az se mi pride ze se to moc opakuje...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

164

Tak sjem taky přesedlal na sloganizer

0 xLajků:

165

:-D hehe to sem tam taky chvili mel proto se mi to zalibilo :-D kdyz sem na zen simonuv klik tak sem tam napsal prdel a posleze hovno a to mne velmi okouzlilo ....a sup s tim pod caru ale pak sem to trochu prizpusobil tematu...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

166

efka napsal:

... Krecovy zily nemam,bryle s deseti dioptriemi nenosim,na bingo nechodim

Cokoliv, jen ne "Senior" ...proboha! lol

Tenson electro-acoustic bass B-SM, Marshall MB30
2.držitelka Plasťáka igráčkového
0 xLajků:

167

Nevím jak přežiju titul junior, na fakt nemám věk

Fokus Jazz Bass orig.Kent Armstrong
Trace Elliot GP7SM 130
0 xLajků:

168

Už ani psát neumím, jak su dlouho ze školy

Trace Elliot GP7SM 130
0 xLajků:

169

Přispívej, zanedlouho můžeš být seniorem

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

170

Teď se budu snažit vykecat ze všeho, zjistit co a jak a až příjde ten osudový okamžik, tak máte utrum. Nejednoho seňora by jeblo z takého tituliska cool

Trace Elliot GP7SM 130
0 xLajků:

171

Taky můžeš mlčet a navěky zůstat členem smile

Podvojné účetnictví se v Římě příliš neprosadilo. Málokdo byl totiž ochotný se smířit s tím, že MD=D.
0 xLajků:

172

A když nemá někdo potřebu sypat písmenka do sítě, neb většina příspěvků je jen o tom napsat a přidat si bod, tak zůstanou méně členy. (Nová hodnost pro 0 až -20).

Přesto díky, najdu zde podnětné a zajímavé zprávy (poměr 1:100)

PS: tak jsem si říkal že jsem to přehnal a jak jsem chtěl tuto zprávu odeslat sjel jsem na poslední zprávy?! Opravdu děs běs.

Důležitý je rytmus!
0 xLajků:

173

jj, konkretne Dukey mi prijde ze se snazi placnout cokoliv za kazdou cenu...ale kazdemu co jeho jest, pokud to sou srance, stejne to mazu wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

174

spider napsal:

jj, konkretne Dukey mi prijde ze se snazi placnout cokoliv za kazdou cenu...ale kazdemu co jeho jest, pokud to sou srance, stejne to mazu

nemůžu si pomoct, ale ve spojení s tím avatarem všechno dostává tak nějak jiný nádech smile

0 xLajků:

175

hehe big_smile tak v realu sem mily, neagresivni a krasny, takze tady to maskuju pejskem wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

176

spider napsal:

jj, konkretne Dukey mi prijde ze se snazi placnout cokoliv za kazdou cenu...ale kazdemu co jeho jest, pokud to sou srance, stejne to mazu wink

Tak dík, že jsem byl hozen do jednoho pytle, kde jsem koukám sám se sebou a přitom je tu našlapáno.
Nevím o tom, že bych se někdy nedržel tématu a budiž občas se nechám strhnout duchem diskuse - žvatláš ty , žvatlám taky. Snaha plácnout cokoli se snad projevuje jinak - smajlík a hehe... neb čučte, jsem zde. Ale ani to bych šmahem neodsuzoval, někdy to ladí.
Nu což, naběhl jsem si, tak jsem dostal. Asi dám na radu a zůstanu emeritním členem, přeci jen je mi mezi stejně prdlejma fajn.

Trace Elliot GP7SM 130
0 xLajků:

177

No problem, jen mi to tak prislo, treba je to jinak smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

178

Křepela napsal:

A když nemá někdo potřebu sypat písmenka do sítě, neb většina příspěvků je jen o tom napsat a přidat si bod, tak zůstanou méně členy. (Nová hodnost pro 0 až -20).

Přesto díky, najdu zde podnětné a zajímavé zprávy (poměr 1:100)

PS: tak jsem si říkal že jsem to přehnal a jak jsem chtěl tuto zprávu odeslat sjel jsem na poslední zprávy?! Opravdu děs běs.

Hele, tady se moc na nějaký body nehraje...:) Tady se hraje na jiný věci, který jsou důležitý a to je podstatný..:) Takže klídek..

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

179

tak dneska mne otitulovali "ta, co bere basou hydrant" ...přijde mi to tragikomický ...ale v podstatě s tou basou fakt nic moc víc neumím big_smile

0 xLajků:

180

Erža napsal:

"ta, co bere basou hydrant" ...přijde mi to tragikomický ...

nehas, co tě Nepálí

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

181

Basová hydra, jo ? Jak to teda bylo s tim hydrantem ?

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

182

No, kalila jsem asi trošilinku víc, než je zdrávo. Cestou pro pivo jsem trošku basou orvala stěny v chodbě, prý včetně hydrantu.

0 xLajků:

183

Ale dyk to je v pohodě, těm stěnám, ani hydrantu, se nic stát nemůže... wink

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

184

Korvici naštěstí taky ne ... ;-) to víš, pravá čínská kvalita.

0 xLajků:

185 Naposledy upravil: spider (15. 10. 2007 10.19:43)

Uz chapu proc se u nas nikdo do hospody na nejaky sraz nehrne....poorat stenu a hydrant basou tak si rano sam sobe nakopu doprdele...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

186

To jsem provedla sad ještě teď mně prdelka bolí.

0 xLajků:

187

No jenom estli to s tou prdelkou nebylo jinac...kdyz si teda byla moc big_smile big_smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

188

Neměly by se přece jenom vymyslet jiné titulky pod jména? Říkat holkám pan basák je trošku legrační... wink

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

189

joko napsal:

Říkat holkám pan basák je trošku legrační...

Už jsem si nějak zvykla smile

Podvojné účetnictví se v Římě příliš neprosadilo. Málokdo byl totiž ochotný se smířit s tím, že MD=D.
0 xLajků:

190

joko napsal:

Neměly by se přece jenom vymyslet jiné titulky pod jména? Říkat holkám pan basák je trošku legrační...

Tak nejaky navrhni.

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

191

simon napsal:

Tak nejaky navrhni.

Pravda, pravda, měl jsem přijít s něčím konstruktivním. Zkusím něco vymyslet.

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

192

Dřív, než přijde Kořen s diskriminací, navrhuji "Paní Basáková"

Fender Jazz Bass Special MIJ mid 80's - SD Bassline SPB-2, STK-J2b
0 xLajků:

193

A co prosté a omílané Bassgirl?

btw : www.bassgirl.com

0 xLajků:

194

Kubosos napsal:

btw : www.bassgirl.com

Uáááááááááááááááááááááááááá!!!!!!

0 xLajků:

195

Já bych spíš podpořila nějaký univerzální titulky, kde by se to nemuselo rozlišovat.

0 xLajků:

196

idle napsal:

Já bych spíš podpořila nějaký univerzální titulky, kde by se to nemuselo rozlišovat.

Vymyslenim onech titulku to celkem podporis wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

197

hele i slecna muze bejt pan Basak :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

198 Naposledy upravil: Nook (28. 03. 2008 11.35:24)

souhlasím s m3 - to nejde...v tom "pan basák" je takový to, že už ten člověk něco umí, že to není jen tak obyč. basák. A nevím, jestli "slečna basák" nebo "paní basák" je vhodný ekvivalent...
alibistický by bylo "p.basák" ale to je blbý.
Navíc by určitě zase začaly bitky mezi p.basáky a j.basáky roll

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

199

Co třeba... čičinka?

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

200

Teď je celkem sedum úrovní titulků, což se mi zdá až moc - já si na tituly moc nepotrpím (i naší němčinářce říkám paní Horáčková a ne paní doktorko - ze začátku to nesla celkem nelibě, ale už si zvykla smile ). Podle mě by stačily titulky tak tři: člen (to by mohlo být tak do pětistovky, ale pro mě za mě klidně do tisícovky příspěvků), pak něco jako senior, ale přímo tenhle výraz zavání důchodcovstvím a já nevím co místo něj, aby to bylo neutrální pro obě pohlaví (eventuelně to pak vyselektovat třeba na zmíněné basswoman a bassman) a třetí level by byl osobní titulek. Já osobně bych si klidně vystačil s titulkem člen napořád wink

DRŽ HUDBU!
0 xLajků: