1

Téma: Squier P Bass

http://eshop.kytary.cz/SQUIER-BY-FENDER … Bass:0:1:0

Co si o ni myslite? Mam o ni zajem. Byla by rozhodne lepsi nez muj stagg......

Ibanez SRX 305, G&L SB-2 Tribute, G&L Fallout Tribute, Epiphone EBM-5 Fretless
Hocke MT400, Soundelirium 115, Hocke BASS 300
Boss TU-3, EBS Multicomp
www.studionastrani.cz
0 xLajků:

2

Re: Squier P Bass

Fokus a dali stejně ten thread uzavře protože to už bylo milionkrát propraný

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Harvey58 (24. 02. 2007 00.12:25)

lepsi nez stagg bude urcite, jinak za ty penize bych sel radsi do SX v Muzikeru, pokud mas blizko prodejnu smile

joo a jinak jak rika kubs big_smile

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

4

ja vim ze odbocujeme ale kdyz uz tak me by se vic libila tahle (ja proste miluju pearl block inlays a ta kombinace zluta/cerna je taky cool)
http://www.muziker.cz/Default.aspx?cont … _id:105762

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

5

Tak ta je hodně pěkná... miluju banány smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

6

Kámoš by si rád koupil Fender Precision 5str. jako mám já, ale nemá tolik peněz. Myslíte, že je pro něj v dané situaci výhodný koupit prakticky stejnou basu, ale od Squiera? Je to totožnej nástroj, ale stojí jen 7000. Co vy na to? Neměl jsem to možnost porovnat, proto se ptám, jestli s touto kopií nemáte někdo zkušenost. Díky.

Kytary: Jolana Galaxis Bass, Fender Precision V5 sunburst
Aparát: Hartke HA3500 + domádo bedna přesná kopie Hartke 4.5XL
Efekt: Boss GT6b
0 xLajků:

7 Naposledy upravil: mae (14. 07. 2007 14.00:01)

Me by zase zajmalo, zda se dela klasickej delenej snimac na petku, rad bych si nejakou ustrouhal a zkombinoval P+J. Jinak co se precissionu od Squiera tyce, fandim tem co maji tuto P+J kombinaci snimaču, pač je Fender v pasivni verzi nedělá.

Edit:
Hele, ted sem juknul na ten odkaz ... je to PJ basa big_smile

0 xLajků:

8

"Díky kvalitě zpracování, masivnímu tělu a zejména kombinaci snímačů P-Bass a J-Bass Vám tato baskytara přináší nepřeberné množství barev tónu "

toho bych se až bál..

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

9

chroustjazz napsal:

"Díky kvalitě zpracování, masivnímu tělu a zejména kombinaci snímačů P-Bass a J-Bass Vám tato baskytara přináší nepřeberné množství barev tónu "

toho bych se až bál..

Toho bych se bál taky..slyšel sem levnější basy se systémem snímačů P+J a zvuk to má prostě takovej nijakej - není to ani Jazz,aby to dole basovalo a ani preclík,aby to strouhalo jako struhadlo.. má to asi spíše víc těch středů.. nevíte někdo trochu více k charakteru kombinace těchto snímačů? Na druhou stranu jsem ale viděl i Fendera JB asi za deset klacků s předělanejma snímačema na P+J..ale nevim už jaký to byly snímače,esi Fender nebo Seymour Duncane...

0 xLajků:

10

Lukas: myslim, ze v prvni rade jde o nastroj, pokud ten hraje kvalitne, nebude IMHO problem s jakoukoliv kombinaci snimacu, kazda bude znit jinak, ale bude to "kvalitni" ton. Kdezto nekvalitni drevo nezachrani jakakoliv kombinace snimacu...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

11

Harvey58 napsal:

lepsi nez stagg bude urcite, jinak za ty penize bych sel radsi do SX v Muzikeru, pokud mas blizko prodejnu smile

joo a jinak jak rika kubs big_smile

Sůhlas....já jsem si koupil jako druhou basu toho SX (kopii Musicmana)...je to minimálně o třídu lepší nástroj než Fokus,Squire a Stagg.Osadil jsem si ho Duncenem snímačem a Kent Armstrong aktivem a paráda!!!

0 xLajků:

12

http://antonius.cz/web/index.pl?id=94

...jestli tam jeste je...

0 xLajků:

13

Také souhlasím, skoro všechno je lepší než Fokus,Squire a Stagg. Ovšemže je to o tom, že ta kytara musí hrát. Existují i velmi levné basy, které mají skvělé zpracování, je to bohužel o tom hledat a hledat, když nebude pořádně hrát "na sucho", nebude hrát ani v aparátu.

0 xLajků: