Téma: Efekty na basu???
čao nemáte někdo náký doporučení na nákou šikovnou krabičku na basu? hraju drsnější nasranej punk a chtěl bych u nákejch písní zprznit zvuk at to má větší koule:lol: .a s kytarovym efektem to je na kokot diks
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Efekty na basu???
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
čao nemáte někdo náký doporučení na nákou šikovnou krabičku na basu? hraju drsnější nasranej punk a chtěl bych u nákejch písní zprznit zvuk at to má větší koule:lol: .a s kytarovym efektem to je na kokot diks
Tak to bych doporucoval nakej drsnejsi distorsion a trsadlo
bych doporucoval krabicku od bot a nasrat do ni....jakmile na ni slapnes tak zarucene nastranost prijde....
Hele já mam zoom 506II (jakoby mulťák) a nějaký przniče by se tam našly, taky jeden používám (přibližně zvuk jako v intru Around the world od RHCP) Ale spíš nějakej normální distortion/overdrive bude ideální
kytarový krabičky zní podle mě uplně super pokud to nejsou žádný kokotiny typu behringer apod. naopak co zní uplně napiču je zkreslení z multiefektu.
rozhodně doporučuju (proco turbo rat, boss hm2, nebo třeba ehx big muff, boss ds2) vsechno vyzkouseny a je to masakr.
naopak co zní uplně napiču je zkreslení z multiefektu.
Je videt, zes este nehra na Bass Pod XT Live od Line 6 (ten prvelikej)
jedinně Tech 21 bassdriver a nebo MXR M 80 od Dunlopa...
měl jsem Line6 xt a byl jsem nadmíru spokojený hlavně se zkreslenými zvuky
a co MXR bass blowtorch? to je libovka a je to dost nasrany
měl jsem Line6 xt a byl jsem nadmíru spokojený hlavně se zkreslenými zvuky
Pravdu dis brachu!
Pokud jde o zkreslení tak mám zkušenost akorát s BOSSem ODB-3 či co to je za označení:-). Používám to jenom lehce ale naprostá spokojenost.
a co MXR bass blowtorch? to je libovka
a je to dost nasrany
ty jo to je prstě správný mě se to vůbec nelíbí ale zas jako na nějakej fuzz zvuk to je dobrý :-) ale kdo používá fuzz na basu
mě bohatě stačí Gain na 0 u MXR M-80 to je pro mě ideální zkreslení
o nemáte někdo náký doporučení na nákou šikovnou krabičku na basu? hraju drsnější nasranej punk a chtěl bych u nákejch písní zprznit zvuk at to má větší koule:lol: .a s kytarovym efektem to je na kokot diks
Cau,ja pouzivam distortion G-K DieselDawg a sem s nim naprosto spokojenej.Zvuk si nastavis od lehkyho lampovyho nakresleni az po motorovou pilu.Konstrukce je je bytelna (plech).Novej stoji neco kolem 5koliku-ja ho sehnal jetej za 3.Uz ho mam myslim asi dva roky a nebyl jedinej problem.Dokonce se to da provozovat i na 9V baterii-ma to celkem malej odber.Jedina nevyhoda asi je,ze je to pomerne velky a tezky.Tady mas recenzi http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes … enec~2003/ cau
Pokud jde o zkreslení tak mám zkušenost akorát s BOSSem ODB-3 či co to je za označení:-). Používám to jenom lehce ale naprostá spokojenost.
Používám to samý (měl jsem už mraky krabic a efektů) a s tímhle jsem spokojenej.Brali by jsme druhého kytaristu, ale není,....takže to občas nakouřím místo druhé kytary-jakože "basa s kytarou unisono"a je to ok....myslím, že to ani moc nestojí a
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Efekty na basu???