Téma: Snazim se vybrat hlavu, hilfe! :)
Zdravim vas pratele. Cas komba Laney se pomalu nachylil a hrat pres pujceny aparat taky nechci vecne, takze je potreba poresit jiz neco vlastniho. Mel by to byt aparat, jak se rika, na cely zivot. Hraju ve dvou kapelach, takze o jeho nevyuziti nemam moc strach, vetsinou na vetsich podiich ci festivalech a motosrazech. Z toho mi vyplynul minimalni pozadavek na vykon, 400W. Dalsim mym pranim je hybrid. Z toho mi zatim vypadli cca. tri - ctyri favorite. Hybrid od mistra Hockeho, ale tyhle aparaty, pardon mistre, maji sice skvelou cenu, nicmene vevnitr moc bitelne nevypadaji, ale za ty prachy hraji suprove. Pote jsem se presunul do cenove hladiny cca. 30 fiku ceskych, tam jsem nasel Warwick TubePath 5.1, ale to jsem nikdy neslysel. No a mym nejzamilovanejsim kouskem je Hughes and Kettner Quantum 600. Tenhle aparat jsem slysel, videl, a uz hom mam asi 2 roky jako tapetu na PC, ale cena je ponekud vyssi. MusicData necelych 40, u Thomanna 32, o cemz uz bych asi uvazoval. Ctvrtou kombinaci je preamp (HOT, VH Relief) + konec... Jsem rad, ze jsem se s vami mohl podelit o sve trapeni. Snad mi dosate nejake informace, ktere mi pomuzou. Privitam i navrhy na jine kusy. Diky moc!