1

Téma: Klouby prstu pred hmatnikem

Zdar typci,nedavno jsem objevil u sebe zkurveny zlozvyk.Richard Scheufler rika,ze vsechny klouby prstu leve ruky maji byt pred hmatnikem,abych mohl zcela volne prechazet na rychlejsi pasaze a tak.Ale co kdyz si zahraju pisen Around the word od RHCP(myslim zacatek pisne),a tam pouzivam 1 a 3 prst s legatem,ale ten malicek mi vzdy sklouzne pod hmatnik,jestli se v tom nekdo vyznate tak prosim pomooct.Diky

0 xLajků:

2

Re: Klouby prstu pred hmatnikem

Sakra,potrebuju poradit.Predem dik za odpoved PEACE

0 xLajků:

3

Je pravda, že všechny prsty by jsi měl mít připraveny ke hře, takže před hmatníkem. Pokud ti sklouzává malíček, tak je to typický zlozvyk a nezbývá ti nic jiného, než se to přeučit - což je hodně pracné. Musíš si na to prostě myslet - být k sobě kritický a neustále si říkat, že to tak prostě nesmí být.

0 xLajků:

4

já mám tak malý malíček, že tohle ani nemůžu řešit.

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

5

chce to si málem vykloubit levou ruku a wohnout jít až před hmatník, fakt to pomáhá, pokud se do budoucna budeš snažit hrát složitějš

"IN FACT - JAZZ'S NOT DEAD. I could be wrong now, but i don't think so..." smile
0 xLajků:

6

Tenhlect problem mam taky. Resil sem ho s klukama v temate zlozvyky, taxe tam jukni. Od ty doby, co si na to davam bacha, se to neskutecne rychle zlepsuje (sice to bylo hrozny), DE TO!!!

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

7

Figi napsal:

chce to si málem vykloubit levou ruku a

...a obout si spanelskou botu...pak to hraje samo

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků: