1

Téma: Ostrava

Docela me mrzi ze sem do Nymburka nedorazil. Jelikoz je to daleko i pro jine napadlo me ze bych udelal velice velice komorni setkani nekde u piva, s tim ze bych dotahnul svoje basove kramy a dohoukal to nekde v hospode. Tak me jen zajima estliva by nekdo vybec (hypoteticky) dorazil a popripade se taky vlacel s basovou pritezi.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

2

Re: Ostrava

pokud pojedou kluci z maloměsta (rozumějte brno) tak rád zkusím přivalit

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

Ja bych 100% prijel, dyby to bylo nekdy mezi 24.7.-9.8., 13.8.-23.8., 3.10.-14.10. Jindy fakt nemuzu. Ale dyby to bylo, tak bych prijel courakem z Pic a z vybaveni bych asi hodil Arii na zada a dyztak tam nekde v naky putice prespal. Me to taky dost stve, ze sem nemoch, tak bych rad za temer kazdou cenou prijel v tehle terminech temer kamkoliv smile

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: Figi (26. 06. 2007 20.39:43)

Ted me este napadlo, ze dyby jeli este minimalne dva vod Pardubek, tak bych snad i schrastil auto - to bych ale pak jel vecer domu a nic nechlastal...
Ale myslim, ze co se polohy tyce, tak nejidealnejsi by to bylo nekde kolem tech Pic, ale ja bych klidne do Ostravy prijel.

0 xLajků:

5

Ja smile škoda...teď tam byl sraz bubeníků, kam jsem chtěl, ale krylo se to s nymburkem sad

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

6

Hele, to vypada dobre! Uz jenom quli nam styrem! Dyby to vyslo i do mejch terminu (neridit se jima za kazdou cenu), tak by to bylo supr. Odvyzuju se te spidere vyzvat, aby ses toho ujmul... big_smile

0 xLajků:

7

to nevím..

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

8

Jenich napsal:

Ja smile škoda...teď tam byl sraz bubeníků, kam jsem chtěl, ale krylo se to s nymburkem sad

covece ten sraz byl nekdy pred mesicem taky v pardubicich, prej to bylo docela dobry, me se to zas krylo s kazdo tritydenim odjezdem domu a fasovani cistyho obleceni....

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

9

jojo...mě tak jako napadlo, že ty bubeníci co znám máj v Ově dost slušnou základnu, tak by se to dalo spojit...

0 xLajků:

10

To by slo. Dopoledne bici a navecer si sednem k base big_smile

0 xLajků:

11

Mě tyhle akce nějak dvakrát netáhnou, ale do Ovy na Spidersraz bych možná přijel. Pokud bych měl volno a pojízdné vozidlo, mohl bych přivézt i nějaké cajky, možná bych naložil i Elliota s bednou

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

12

Jenich napsal:

jojo...mě tak jako napadlo, že ty bubeníci co znám máj v Ově dost slušnou základnu, tak by se to dalo spojit...

znacka ideal......jinac v patek sem byl na jamsession, hral tam bicman z Kulicek stesti (netusim jak se jmenuje), ale byl to radny masakr...fakt super

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

13

Tak rikal sem si ze pokud by dorazilo vic jak 5 lidi tak bych to asi spachal, takze zacnu patrat po prostorach (prostory mam k dispozici, ale neni to v hospode, takze by urcite nekdo remcal ze si chce dat pivo smile )

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

14

Nevim, jak to s tim pivem bude, pac jedina varianty sou, ze by pivar prijel vlakem, prespal, byl by z Ovy nebo by se vezl...

0 xLajků:

15

Hmm, Ostrava, to je fakt za rohem... ach jo... už chybí jen sraz v Aši nebo v Českejch Velenicích... smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

16

Sem navrhoval Pice (bez hacku).

0 xLajků:

17

Tak on by třeba byl podle mě nejvíc fér ten Brunn....je to sice taková vesnička středisková, ale z Prahy i z Ovy je tam tušim dobrý spojení, ne?

0 xLajků:

18

Co se me tyce, tak v mejch moznejch terminech bych v ramci CR prijel kamkoliv. Klidne i do Brünna!

0 xLajků:

19

Kdyby byl dobrej termín, tak bych s Pcic jel, aneb Fifgi, rád se přidám. Ale jak povidám, po žních k Turkovi.

0 xLajků:

20

Klidne bych te vzal. Dyztak bysme este mohli vzit Simona, nebo, dyby prijel, tak Juhuua. Dyz budu mit dva spolucestujici, tak mi tatik auto temer jiste auto puci. Dyz budu mit jednoho, tak mozna taky, ale neco si poslechnu smile Nevim, co znamena po znich k Turkovi, ale to je asi sumak big_smile

0 xLajků:

21

Brno? Hm.... to bych i dosel, to nemam tak daleko wink
Dokonce se i naskyta moznost to udelat u me ve zkusebne... ale nevim jak by to bylo s casem... u me ve zkusne se musi nejpozdeji v devet koncit...

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

22

Tak jelikoz mi pride Brno dost drahy, tak by takova zkusebna byla vono. Ani by se toliko nemohlo chlastat.
Ale je fajn, ze na Ovu reklo uz 7 lidu, ze jo!

0 xLajků:

23

ty jo...nejdriv Ostrava, ted Brno:/ ....hele a v Drazdanech byste to treba usporadat nechteli? Ja ze bych to mel o neco bliz smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

24

do Ostravy nevím, a do Brna asi jo a brno není drahý:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

25

Furt navrhuju ty Pardubice nekde v knajpe, aby to bylo centralne polozeny... smile

0 xLajků:

26

od ase az po uzhorod smile)

jolana proxima l bass
0 xLajků:

27

hahaha...já to věděl...brňáci jsou prostě líný bestie, v tom to je...

0 xLajků:

28

na tom neco bude smile

0 xLajků:

29

hovno líný, to my sme ti, co za skoro vším musíme dojíždět někam do prdele

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

30

tak ty srazy můžou být putovní, aby si nikdo nemohl stěžovat, a třeba 2 do roka, jednou v Brně, pak v Ostravě, v Praze atd. a pak se uvidí, kdo je línej a má furt nějaký výmluvy:)

0 xLajků:

31

Palec napsal:

tak ty srazy můžou být putovní, aby si nikdo nemohl stěžovat, a třeba 2 do roka, jednou v Brně, pak v Ostravě, v Praze atd. a pak se uvidí, kdo je línej a má furt nějaký výmluvy:)

hihihi, výmluvy se tudíž taky stanou putovními smile ale je to dobrej nápad. Na každým místě  by pak třeba navíc jeden každý basák dostal do notýsku razítko, jako to maj tůristi smile A periodicky by se vyhlašovali nejaktivnější srazmani. Ti by dostali diplom.

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

32

to Nook: proč ne, já mám rád diplomy:)

0 xLajků:

33

Jenich napsal:

Rekl prazak kterymu servirujou svetovy hvezdy dnes a denne pod nos wink Do ostravy aspon Viktor woodden prijede....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

34

Jsem pro Ostravu, Brno, Prahu, Pardubice a třeba i ty Drážďany. Je mi to jedno, důležitější je pro mě termín. Ostravu bych preferoval kvůli Stodolní, jde tam pěkně zapařit, Pardubice kvůli Mr. Hockemu, jde tam pěkně zavařit, Brno kvůli sobě, mám to blízko domů a Prahu kvůli kamarádům, mám tam kde přespat a taky tam furt pracovně jezdím... Takže kdy?

Schecter C-5, Fender JB 62 RI MIJ (89)
Ampeg SVT-3 Pro, Ampeg SVT 410 HLF
0 xLajků:

35

dunbas - Asi tak!

to Palec+Nook: Jak maly kluci tongue

0 xLajků:

36

souhlas se Spiderem: Pražáci mají nejmíň, co vykřikovat, holt mám smůlu, já su jenom kluk z vesnice:)

0 xLajků:

37

Figi napsal:

to Palec+Nook: Jak maly kluci tongue

Tak my už budem hodný, taťko! wink Dyž ale von Palec chce diplom, já si nezačal!!! big_smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

38

tak já už budu taky hodnej:)

0 xLajků:

39

nebo najít neutrální půdu já osobně navruhují tu PRAŽSKOU big_smile

0 xLajků:

40

obávám se, že neutrální půda neexistuje smile

Podvojné účetnictví se v Římě příliš neprosadilo. Málokdo byl totiž ochotný se smířit s tím, že MD=D.
0 xLajků:

41

spider napsal:
Jenich napsal:

Rekl prazak kterymu servirujou svetovy hvezdy dnes a denne pod nos wink Do ostravy aspon Viktor woodden prijede....

To je sice hezký, ale co když někdo na koncerty nechodí, he? smile a viktora si tam kldině nechte big_smile

0 xLajků:

42

idle napsal:

ale jo, když se dobře povápní, tak se tam těch 5,5 klidně udělá big_smile

0 xLajků:

43

Jenich napsal:
idle napsal:

ale jo, když se dobře povápní, tak se tam těch 5,5 klidně udělá big_smile

fajn, kýbl vápna a lakmusák s sebou smile

Podvojné účetnictví se v Římě příliš neprosadilo. Málokdo byl totiž ochotný se smířit s tím, že MD=D.
0 xLajků:

44

Ja bych navrhoval neutralni pudu: zahranici, pokud mozno ani v evrope. Treba v Beninu. Tam urcite nikdo z vas mit znamy nebude smile

to Nook+Palec: tak to mam rad. A esi me este jednou nas****e, taxi me neprejte vy chuligani! big_smile

0 xLajků:

45

Figi napsal:

Ja bych navrhoval neutralni pudu: zahranici, pokud mozno ani v evrope. Treba v Beninu. Tam urcite nikdo z vas mit znamy nebude smile

to Nook+Palec: tak to mam rad. A esi me este jednou nas****e, taxi me neprejte vy chuligani! big_smile

já si tě třeba nepřeju aniž bych tě nasíral big_smile big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

46

neutrální půda, navrhuji Znojmo u Citonic:)

0 xLajků:

47

Co takhle, dyby si neutralne zabodl prst do mapy nekde v republice a do nejblizsi vesnice od zabodnutyho prstu by se jelo? smile

0 xLajků:

48

Figi napsal:

Co takhle, dyby si neutralne zabodl prst do mapy nekde v republice a do nejblizsi vesnice od zabodnutyho prstu by se jelo? smile

takže praha

0 xLajků:

49

A co Jihlava nebo Humpolec? To je tak pěkně uprostřed...

Fender Jazz Bass Special MIJ mid 80's - SD Bassline SPB-2, STK-J2b
0 xLajků:

50 Naposledy upravil: Nook (27. 06. 2007 23.41:06)

way napsal:

a ty seš, wayi, z Jihlavy nebo z Humpolce? wink

já bych tedy ještě (když neprošly ty Drážďany), navrhoval třeba Malé Žernoseky nebo Litochovice nad Labem smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

51

A co takhle Michalovce? Fakt, uz to prehanime. Na tu Ostravu by nas jelo vosum, coz by bylo dobry i pri polovicni ucasti. No ne? Podte do toho, ale hlavne dejte nakej termin. Spidere?

0 xLajků:

52

Pánové, nějaké Brno, nebo Praha, tse, já mám lepší nápad: co to udělat někde na samotě? Nedělám si srandu, je léto, je hezky, co si dát scuka někde, kde jsou chatky a koupání a sálek kde můžem hrát bez nájmu, jen když budeme pít? Ono to ttiž vůbec není nereálný, sice přímo v období prázdnin se podobné místo hledá o něco hůř, ale třeba už jen v září...myslím si že bez problémů. Prostě spojit příjemné s užitečným. Dám příklad: v Chřibech, v lesích na uherskohradišťsku, kousek od Buchlova, je Ranč (jméno si teď nevzpomenu-ale takových míst se po celé zemi najde dost). Je to normální bývalej tábor ROH, který teď vlastní nějaký šílený muzikant, který si tam plní živoní sen a sotva se uživí. Muzikant je to sice americko-countryový, ale má kapelu postavenou z rodiny (dcera je-dle jeho slov-výborná basistka), v hospodě má vlastní PA a kompletní nástrojovku a ukecat se dá k čemukoliv. To znamená, že by si každý zaplatil tu svoji stovku za nocleh v chatce a věřím že zbytek (sál, případně i apec) nám rád přenechá k plné dispozici...jsou to všechno jen úvahy, ale byla by to pohoda, ne? Zajamovat, pokecat, zajít si někam se vyhrošit (okoupat), nebo na výlet, třeba i na koních, neturisticky založení rockeři můžou v klidu kalit někde pod stromem...prostě pěkný víkend :-)
Jediná nevýhoda je že v období letních táborů jsou tyto objekty, jindy prázdné, většinou obsazené.
Je to jen takový nápad...a ani bych se do organizování jen sám jediný jako Kořen nepustil, ale kdyby byl zájem...

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

53

Figi napsal:

A co takhle Michalovce? Fakt, uz to prehanime. Na tu Ostravu by nas jelo vosum, coz by bylo dobry i pri polovicni ucasti. No ne? Podte do toho, ale hlavne dejte nakej termin. Spidere?

To jako takhle z fleku ? Ja ho klidne dam, ale aby sme pak ty nastroje neobdivovali na ulici smile No a nebo se vyserem na nastroje a udelame to jako spolecenske setkani ?

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

54

Jo, abyste věděli, o čom třeba mluvím: www.rovna.cz  přítelkyně to dohazovala na nějakou kytarovou školu a ten majitel měl opravdu zájem ji tam dostat...
takových míst je spousta, popisuju jen co znám ze svého regionu. treba tady: http://rancvlcak.unas.cz/ to dřív nebyl problém, nového majitele ale neznám.
Lepší než být v nějaké knajpě a po akci spěchat domů...

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

55

Nook napsal:
way napsal:

a ty seš, wayi, z Jihlavy nebo z Humpolce? wink

já bych tedy ještě (když neprošly ty Drážďany), navrhoval třeba Malé Žernoseky nebo Litochovice nad Labem smile

Jsem z Prahy

0 xLajků:

56

No kdybych to neřikal...já todle dělám už třetí rok na šumavě.

0 xLajků:

57

to pipa: to je velmi dobrý nápad

0 xLajků:

58

to spider: Klidne to muzem udelat jako spolecensky setkani (ja jednu basu vemu kamkoliv). Me de spis vo to, ze nez se tady domluvi termin, bude uz temer nemozny se vejit do nakyho z mejch terminu. Proto na to specham, aby pak zas nikdo nerek, ze to je moc narychlo.

to pipa a vsechny ostatni: Napad to je vybornej, ale mam jeden lepsi - mame chatu (skoro takovej malej ranc s 8000 m2). Je to ve vesnici s 80 obyvatelema asi 6 km pod Prelouci. Je tam chatka, kde by se dalo prespat. Hluk by nikoho nerusil. Kousek otamtad (pres kopec) sou Svojsice, do Prelouce na nakup to je pesky slaba hodinka. Vsude v okoli hospody a pekna priroda, fotbalovy hriste a tak. Ubytovani byste meli zadaca. Sice tam mame jenom takovou malou chatku, ale tak 8-10 lidi by se do ni veslo (dyby se trochu uskromnili). Varit se tam da, je tam televize, sprcha, hajzl, lednice atd. Mluvim vo tom hlavne proto, ze mezi 8-12.8. tam mam se svoji bejvalou tridou tridni sraz, takze by se to muselo udelat v nakejch z mejch terminu. Ale myslim, ze pro takovou akci je to idealni uz z duvodu, ze tam muzem zustat jak dlouho budem chtit a nic za to platit nemusime. Je to enem navrh. Dybyste chteli naky dalsi info, tak dejte vedet.

0 xLajků:

59

to Figi: ten návrh se mi moc líbí:)

0 xLajků:

60

Jak rikam: jedinej hacek je v tom, ze byste se museli vejit do mejch terminu, kery sem uvedl vejs na tomhle tematu. Dobry bylo, ze by mi to rodina posvetila - bracha by prijel s kytaarou a ocko by mozna vzal nakej ten skopek, aby bylo do ceho bacit. A hlavne bysme se my - amatersti vesnicky kavrmuzikanti zase neco priucili.

0 xLajků:

61

Prijedu kamkoliv, pokud budu mit volno smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

62

Nojo, lidi, ale bavit se o tom je hezky, kdyz se nikdo neujme ty iniciativy a navrhne naky terminy a misto, ze jo? Ach jo, tak zase asi nic... sad

0 xLajků:

63

jojo kdyz bude sud piva a vegetariansky prase na rozni tak taky prijedu kamkoli :-D ..nebudem li hrat

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

64

Ach jo...

0 xLajků:

65

a de se spat pac zejtra po poludni se jede do budejic... kde by chtel zit kazdy 2 pivovary masne kramy...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

66

no tak docela me mrzi ze se neozvali Ostravaci/Frydecaci/Mistecaci/Havirovaci/Karvinaci....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

67

Myslis ze tady naky sou? Proc by te to melo mrzet, dyz z Prazaku, Pardubaku, Brnaku, Ustecaku atd. prirklo ucast 10 (!) lidi?!?!

0 xLajků:

68

To vis ze sou, sleduju docela dost kdo odkud je, snad se ted neseknu, ale treba Mae, SVK, MP3, Dali, urcite i dalsi skryti severomoravaci

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

69

mp3, toho sem tady uz dlouho nevidel. Ale i tak - cekas az se vyslovej i ty, abys to mel pozichrovany? To takhle muzem cekat do nekonecna. A co kdyz nechtej prijet? Nebo se k tomuhle tematu vyjadrovat? Nebo si ho vubec neprecetli a treba to ani nemaj v umyslu?

0 xLajků:

70

ne, ja tu akci chtel udelat protoye je to do nymbusu daleko pro nas tady ze severu, rozhodne sem nedoufal (nechci rict ze nechtel, ale proc bych vas mel tahat pres pul republiky na pivko nebo kofolu - jako korenova skvela show to nebude, jen potlach) ze by chteli prijet lidi treba z pardubic, tak nejak sem sazel na mistnaky smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

71

Má vůbec smysl něco organizovat? Kolik lidí by opravdu přijelo? Lidi nadšeně kejvou, ale nakonec jim do toho něco "vleze".

0 xLajků:

72

Hlavně mi přijde docela náročný ráno vyjet, dát si v Ostravě pár piv a zase jet domů. Lepší by byla víkendová akce v nějakym hotelu či penzionu. Přes den něco Kořenovskýho, večer povídání u piva a druhej den odpoledne odjezd.

0 xLajků:

73 Naposledy upravil: Figi (01. 07. 2007 02.23:43)

way ma sice recht, ALE:
"Hlavně mi přijde docela náročný ráno vyjet, dát si v Ostravě pár piv a zase jet domů."
Co se me tyce, taxem ochoten obetovat cas i ty finance, protoze za 6 let hrani a studia v zahranici sem si este poradne s zadnym basakem nepokecal (max 10 minut). A tim padem bych takovej pokec (kor s nekym, kdo si basu postavil sam) moc uvital. A ver, ze bych prijel!!!
Moje terminy maj nasledujici finalni podobu: 25.7.-26.7., 31.7.-8.8., 13.8.-23.8. a 2.10.-13.10. vsechno vcetne. To je celkem 37 dni, kery muzu. A cim driv se to naplanuje, tim driv si udelam v diari k Ostrave velkej vykricnik. A tim bude vetsi sance, ze prijedu.
To ze s nemoravakamas nepocital, muze bejt jedine plus. Ja mam jenom strach, ze bys to bud nezorganizoval, popr. zorganizoval, dyz ja nebudu moct. Rikam, Arii s sebou vemu 100% a dyby jeli se mnou dalsi 2, tak bych vzal i kombo.
Prosim prosim Spidere, smutne koukam...

0 xLajků:

74 Naposledy upravil: spider (02. 07. 2007 06.41:48)

no ja to tady sleduju taxe na to spis vy*eru, severomoravaci sou lini..Figi dik za support, treba napresrok uklohnim neco vetsiho

Pokud nekdo pojede severovychodnim smerem, jsem kdykoliv pro posezeni u napoju ci aparatu taxe ozvete smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

75

Jasne. Chapu. Taxnat nekdy jindy.

0 xLajků:

76

Tak pokud jde o konkrétní vyjádření ohledně místa setkání basistů, já jsem pro Ostravu a musím dát za pravdu i těm, kteří říkají že termín je taky důležitý.

Hoy

Důležitý je rytmus!
0 xLajků: