Téma: Potřebuji radu!!!
čus potřeboval bych pls poradit doporučovali by ste mi vzít kombo 300watu nebo je lepší si koupit 300watu reprák a bednu si udělat a koupit k tomu nakej zesilovač třeba warvick pro fet za těch 8500?? díky za rady
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Potřebuji radu!!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
čus potřeboval bych pls poradit doporučovali by ste mi vzít kombo 300watu nebo je lepší si koupit 300watu reprák a bednu si udělat a koupit k tomu nakej zesilovač třeba warvick pro fet za těch 8500?? díky za rady
no to je kazda rada draha.. jestli mas dilnu ses kutil a chce se ti kutit tak s chuti di toho ..
ale hotovou bednu nebo kombo si zas muzes vyzkouset a vis jak to zni ...
počítej stím že abys postavil 300W bednu tak budeš potřebovat kvalitní výkoné repro a to taky něco stojí + materaál a práce na samotné bedně......zaleží kolik do toho chceš investovat a jaký zvuk čekáš. 300W kombo je podle mě ale už dost težká kráva, samostatně to bude jistě lehčí a mužeš obměňovat věci nazávisle na sobě.
KNOW HOW je to co stoji ty penize. Ne kazdej postavi napoprve skvelou bednu. Taky bys mohl skoncit s cenou stejnou ne-li vyssi nez original s vysledkem podstatne horsim. Pokud toto riziko podstoupis, s chuti do toho
nebo zkus počkat na nějakou starší bednu, třeba i "handmade" sem tam se tu nějaká objeví levněji než nákupní cena repráků co tam jsou
to se ale tezko pozna pokud na ni hned hned nejdes se sroubovakem ..ja sem takle naletel a misto bedny za cenu repraku sem za ni ve skutecnosti zaplatil po odpocitani ceny reper asi 600
coz ale zas neni takova hruza :-)
300W repro znamená tak max 200W zesík, a to spíš 150, ne?, Jinak ty repráky začínaj kreslit, což je takový blbý, když se ti reproš mele od úvrati k úvrati a prdí osto šest. Já bych osobně nejdřív koupil zesík a pak k tomu vybíral bednu. Ale čiň, jak uznáš.
nebo zkus počkat na nějakou starší bednu, třeba i "handmade" sem tam se tu nějaká objeví levněji než nákupní cena repráků co tam jsou
Jo jo, Stále nabízím box 2x 10"(EmiBeta) + horna za 3500 českejch zlaťáků...
Člověk by skoro nevěřil, jak je těžký prodat bednu...
nechci prudit, ale nauč se alespoň trochu ctít jedno z pravidel fóra:
"1.15 Volte nadpis tématu tak, aby byl krátký a co nejlépe vystihoval obsah příspěvku."
Takhle zase Olson dosáhme toho, že se sem podívá úplně každej
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Potřebuji radu!!!