Téma: PUSH/PULL potaky
nevite, kde sehnat mackaci ptenciometry, ktery slouze k rozepinani HB na SC??? pokud mozno ne jeden za 500... diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » PUSH/PULL potaky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nevite, kde sehnat mackaci ptenciometry, ktery slouze k rozepinani HB na SC??? pokud mozno ne jeden za 500... diky
nevím když napíšeš Machovi tak by ti mohl udělat nějkou nabídku on dělá snímače rozpínatelný ale nevím jestli ti prodá samostatně ty potáky
mach se mnou nejak nemluvi jsem si u nej chtel nechat udelat snimac na zakazku a vubec neodepsal....
tak možná nějakej e-shop s elektro jako je ges
no vidis, ten me nenapad, ale nevim nevim, ale zatim diky...
no sem zvědavejkde najdes
maj je v Aleximu
jenže juhhuuu je z náchoda
no prave , ale tak postou to snad nevadi, sice by stal asi o 100 vic
no, tka zatim na ot kaslu... ale dik
tak to má juhuuu smůli :D:D
jestli chcete levny pushpull potaky, napiste mi mejla, vim kde sehnat, ale sem to psat nebudu. Macho je zlodej, prodava je za nehorazny ceny...
http://www.banzai-effects.com/Potentiometers-c-290.html
mach se mnou nejak nemluvi big_smile jsem si u nej chtel nechat udelat snimac na zakazku a vubec neodepsal.... hmm
jestli to nebude tim te Mach prodaval kary sefoval sparte sedel v lochu a sem tam blykal usima a jezdim na zabradli..
kdezto snmace bastli pan Macho :-D ..
ale kdyz sem se ho cca pred rokem ptal tak rikal ze mi udela basovej humbucker v designu kytarovyho za stejnou cenu co stoji obych "katalogovej" basovej humbac...
Co se týče pana Macho, tak s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti - za cenu standardního snímače mi vestavěl svůj snímač přímo do mojí krabky, vyměnil elektriku, přidal rozepínání snímače a Push/Pull poťák na přepínání aktiv/pasiv (za 200 Kč - to podle mne přehnané není) a to vše prakticky za cenu zboží (tak jak uvádí na webu). Vše jsme domluvili přes mail naprosto v pohodě a bez problémů.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » PUSH/PULL potaky