1

Téma: Vzit, ci nevzit - tot otazka .... Peavey Microbass

http://namm.harmony-central.com/WNAMM01/Content/Peavey/PR/Micrbas.jpg

The MicroBass has a rated power and load of 20 Watts into 4 Ohms with DDT™ compression. Built with an 8" Blue Marvel® speaker, the amp provides gain control as well as low, mid and high equalization controls.

This mini-powerhouse has a frequency response of 80 Hz to 10 kHz and less than .2% total harmonic distortion. At 20.20 lbs., the dynamic range is greater than 20 dB.

caute, dneska jsem si domu od kamarada, bejvalyho prilezitosnyho basaka, donesl domu tohle kombicko, na zkousku... ja aparaturu nemam, vse honim pres pocitac, do veze a z toho na tesla bedny, takze je to pro me zmena...

cetl jsem na nej par ohlasu, hodnoceni vesmes kladny... doma s tim naplno hrat nemuzu, sousedi uz nadavali na polovicni hlasitost, takze vykon domu taky staci. Zvukove se mi libi, i kdyz je to proste kombicko na domu, okna mi z toho neskacou, ale ... no proste maly, na cviceni smile

Co myslite, ma smysl brat ho za 9 stovek ? smile

(vim, je to blba otazka, to bych mel vedet JA, ale ja si chci vyslechnout nejaky Vase zkusenosti s nim, popripade rady atd atd.. wink )

Přesedláno z Adonis na Cort Action Bass V smile

nejposlouchanější za minulý týden(nepřesný - u hodně věcí mi chybí tagy)

http://imagegen.last.fm/basic10/artists/5/SimsonCZ.gif
0 xLajků:

2 Naposledy upravil: Nook (05. 06. 2007 18.09:59)

Re: Vzit, ci nevzit - tot otazka .... Peavey Microbass

mno, jestli je to technicky v pořádku a když říkáš, že ti to vyhovuje, tak 900 obětovat jde...jestli nemáš potřebu šetřit na něco většího (jako kvůli hraní v kapele a tak) a na doma ti to stačí...proč ne? Já za podobnýho prcka dal 5000 (pred 8 lety) smile

(ony ty aparáty stejně časem za člověkem samy přilezou a začnou mu klepat na šrajtofli smile )

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

3

nepatre huci v hloubkach pri vyssi hlasitosti, ale neni to v reproduktoru, pze to huci i do sluchatek... a nehledal bych to vubec v ty bedne, ale v mejch snimacich, pze mam srackozni basu a levny snimace.... navic je to slyset jen pri doznivani tonu, jinak celkem klid, kdyz to hobluju smile

Setrim setrim, ale na Hockeho, trosku lepsi kombo, nez tohle... smile Ale tam to chce 10 k, takze v nedohlednu...

0 xLajků:

4

proč ne, není to tolik a na doma v poho smile já si v pokojíku šudlám na 15W a 8 poctivých palců hand made
až začneš hrát s kapelou, samo tě to přivede jinam, zatím to bohatě stačí

0 xLajků:

5

za 900 bych ho bral ted hned na doma, na cvičení musí stačit i když zvuk nebude logicky takový jak na aparát za 60tis smile . Jde o to abys slyšel zvuk co leze z basy přes kábl a to uslyšíš , ze začátku by mohlo  stačit i do kapely, když si vzpomenu na co jsem začínal O:-)

Jestli funguje, tak bych ho fakt vzal být tebou, je to prďola kterého vezmeš do jedné ruky (to časem oceníš), kdyby sis skládal nějaký zesák k těm reprákum co máš, tak by to byla "velká kráva" a zvuk srovnatelný s tímto, respektivě ty tesly by to asi nezvládaly, toto bude lepší.

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

6

Za 900 kilek to určitě ber, jestli je v pořádku - za tuhle cenu to časem prodáš (třeba mě, shánim dlouhodobě a ne moc urgentně něco takoveho na šraml do hospody:-) takže mě veď v patrnosti:-)

Momentálně, a doufám dlouho, baskytarista a příležitostnej foukačkář...
0 xLajků:

7

Taky se pridavam. Tohle kombicko jsem mel dokonce jednou pujcene na zkousku kapely s rozumne tichym bubenikem a ac na hranici, tak jsem se bez vetsich problemu slysel. Na akusticke hrani dostatecne, na cviceni taktez.

900 je IMHO dobra cena.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

8

tý voe za devítiklíště bych ho bral ani by nehvízd, ale nepotřebuju

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

9

diky diky, mam ho ted jakoze na vyzkouseni, ale zejtra mu donesu prachy smile chci to fakt na doma, kdy do Tesel honim mptrojky z kompa, na moitoru vidim tony, co mam hrat a pres tohle to rezu smile

casem to chci zkusit se spanelkou(tam srach nemam), ale taky s umirnym bubenikem, jak seuslysim... v nejblizsich dnech jedu ke zamejm do zkusebny, hrajou pres vsechny mozny seskladany aparaty, takze kdyz si tam zkusim tohle, jak to zvlada hru s bicima, tak si ostudu neudelam... smile

kazdopadne diky za podporu tongue

0 xLajků: