Téma: taby
potřeboval bych sehnat rychle taby na basu na Lucii na Ameriku
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » taby
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Taxi ji napis - to je nejrychlejsi. To mas hotovy od 1 do 3 hodin. Podle toho jaxes zkusenej. S ceskejma skladbama je vseobecne na netu problem.
Zda se mi to, nebo sem prehlidl prosim? (jenom blbej for)
njn, Nirvána je na každym blogísku, ale hledej si Vltavu
Zda se mi to, nebo sem prehlidl prosim?
(jenom blbej for)
hehe...to já jsem kamaráde jednou na kytarovým fóru viděl příspěvek typu: "Co používá Slash za krabičky? Vim, že je to na netu, ale nemám čas to hledat"
to mě úplně jímala hrůza...dneska jsem tam správce takže to potírám )
internet je tu proto, že sou lidi líný. tak proč to nehnat do extrému ? třeba jim někdo hloupej odpoví
internet je tu proto, že sou lidi líný. tak proč to nehnat do extrému ? třeba jim někdo hloupej odpoví
Amen
Ale je to smutny. Nu coz. Uz sme holt takovy. A lepsi to nebude.
To Jenich. To by me zajimalo jaxes ty mohl stat sefem na foru (to bych este snad zbastil), ale kytarovym? To ty kytarysty musi asi hodne stvat, ze jejich sef je basak ne?
No to je právě na tom to nejvtipnější
A většinu času se na fóru hádaj kdo mi jako z nich víc leze do prdele....:D To jsou děsný gumaři...ještě usïluju o správce na fóru bubeníků...
chyť je všechny
to Termit: Tak! A ted mi chlape rekni, kde to beres! To sem z toho uplne paf. Vse mysleno uprimne!
no to ti klidne reknu, projel jsem net a postahoval jsem si midi ceskych kapel, pak mam program sibelius (finale2000 to taky umi a asi i jine), do kteryho ten midi nahrajes a on to rozepise do not podle jednotlivych nastroju, umi to i do tabu, ale takovyh tech, kde se nepozna delka tonu
mam jich pres 200MB, takze to asi tezko nekam nahraju, ale pokud bude zajem, muzu to dat na cd a poslat nekomu kdo to hodi na net...
To je paradni vec cece! To musim vyzkouset.
finale je fajn, sibelius se ovšem vychvaluje do nebes, zkusim ho někde ilegélně obstarat...
Hele a vite ze Guitar Pro 5 umi taky pracovat s MIDI? Staci dat import a vybrat midi a pak uz jenom zaskrata, ktery stopy maj zustat a TADAA mame tab i noty
A ted este jedna posledni otazecka - kde sezenu ty songy v .mid?
A ted este jedna posledni otazecka - kde sezenu ty songy v .mid?
http://www.midistars.cz/CZMidi_text.htm
Snad se tam da neco najit ( ted jsem to narychlo hledal
Tak pokud nekdo uz mate zkusenosti, co se tyce hledani midi souboru... pak nevahejte a zverejnujte dalsi informace!
Hele a vite ze Guitar Pro 5 umi taky pracovat s MIDI? Staci dat import a vybrat midi a pak uz jenom zaskrata, ktery stopy maj zustat a TADAA mame tab i noty
no zkousel jsem to, jenze notovy zapis je prasacky a kolikrat je to uplne napytel cely, proto jsem hledal neco co umi s midi opravdu pracovat a zvitezil sibelius
Tak pokud nekdo uz mate zkusenosti, co se tyce hledani midi souboru... pak nevahejte a zverejnujte dalsi informace!
jak jsem psal mam jich stazenou spoustu, takze je muzu nekomu zdatnemu, kdo je umisti na net poslat na cd...
SneG napsal:Hele a vite ze Guitar Pro 5 umi taky pracovat s MIDI? Staci dat import a vybrat midi a pak uz jenom zaskrata, ktery stopy maj zustat a TADAA mame tab i noty
no zkousel jsem to, jenze notovy zapis je prasacky a kolikrat je to uplne napytel cely, proto jsem hledal neco co umi s midi opravdu pracovat a zvitezil sibelius
Figi napsal:Tak pokud nekdo uz mate zkusenosti, co se tyce hledani midi souboru... pak nevahejte a zverejnujte dalsi informace!
jak jsem psal mam jich stazenou spoustu, takze je muzu nekomu zdatnemu, kdo je umisti na net poslat na cd...
Aha? To je dulezita informace. Jinak tys rikal, ze jich mas tak 200. To je mi malo. Chci si zahrat na co budu mit prave chut. Treba takovej Birdland od Weather Reportu urcite mit nebudes co?
no mam jich 200, ale ne kusu ale MB
mam tedy prevazne ceske veci, ale jeden adresar mam i cizich, to cos psal tam neni, jinak cizi si myslim, ze neni problem sehnat v tabech pro guitar pro
tady je nejaky seznam:
http://www.edisk.cz/stahni/91861/Karaok … .18KB.html
ale je toho si myslim vic, ten plati asi jen pro jeden adresar, celkove mam 3 ceskych veci a 1 cizich
no mam jich 200, ale ne kusu ale MB
mam tedy prevazne ceske veci, ale jeden adresar mam i cizich,
elkove mam 3 ceskych veci a 1 cizich
to je slušný termitiště!!!
Kolik muze mit tak prumernej .mid soubor? Uz sem dlouho (7 mozna 8 let) zadnej nevotviral, tak uz nevim. Tak pul mega?
Kolik muze mit tak prumernej .mid soubor? Uz sem dlouho (7 mozna 8 let) zadnej nevotviral, tak uz nevim. Tak pul mega?
Zalezi na poctu pouzitych nastroju, ale z tech nekolik co mam se to pohybuje vetsinou kolem 100k a min. ( takze cca 150 pisnicek ma 4,5M a po zabaleni 1,2M)
Tak to jich ma Termit fakt hafo...
Tak jsem zjitil, ze Guitar Pro 5 neumi poradne MIDI importovat a tak sem si sehnal sibelius, aale ouha on neumi taby( nebo to zatim ak vypada) a ja zse neumim noty, takze si moc nerozumime
umi taby, ale takovy ty kde neni poznat delka tonu
pri otvirani midi souboru zaskrtnes "use tab for guitars"
Super, sem to ale slepota
Delka tonu se mi lip oposloucha, nez ton samotny
Diky za uzitecnou radu
trochu OT, ale kdyby náhodou měl někdo tab nebo i noty na GENESIS - Jesus he knows me, tak je sem prosím, pro mě může dát. Nejsem tak línej, hledal sem hodně dlouho, ale nikde nic, no něco sem našel, ale to se jaksi buď neotevřelo nebo byla nějaká chybička, jo mohl bych to odposlouchat, ale do zítřka to nestihnu, tak pokud někdo má, sem s tím, předem děkuji.
knihu genesis v tabu? tak to by byla kurňa frajeřina!
to by ovšem byla ještě větší frajeřina, než když jsme se ségrou na vodě zpívaly kilometráž
když jsme se ségrou na vodě zpívaly kilometráž
a po metrech? 8¨-)
a po metrech? 8¨-)
jak po metrech?
hmm tak ty SDI bych si dal jak svin.ale pochybuju že to nekdo má v tabech----------------
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » taby