Téma: Dmi !! JAk na to
Dobrej de měl bych dotaz jak mám hrát např.: Dmi(Gmi atd..) = normál jako D(strunu) nebo ?????????? to samý je i s G7 jak na ni
DĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂk
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Technika hry » Dmi !! JAk na to
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrej de měl bych dotaz jak mám hrát např.: Dmi(Gmi atd..) = normál jako D(strunu) nebo ?????????? to samý je i s G7 jak na ni
DĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂk
Nejaky spatny kodovani, ale jestli jsem te dobre pochopil tak chces vedet jak hrat Dmi...
Rozklad akordu na tony rika ze by se tam nejlip hodily tony D F a A, v nejake prihodne kombinaci, nejlepe s D na prvni dobu... Pokud chces mit vyber pestrejsi, zkus celou pentatoniku (D F G A C), pripadne tony z mollove stupnice. Co se tyce G7, ja ho hraju jako dur, pokud chces vylozene zvyraznit tu 7, tak pridej septimu, tedy pro G7 to bude F#. Samozrejme vsechno co pisu je jenom doporuceni pro uchazejici aspon trosku sednouci doprovod, fantazii se meze nekladou
henky: tebe vzdycky zajima to prvbni, takze ano, D ) pak muzes naky ty pochody, jak radi coobis...
Jenom k tomu, co píše coobis: v G7 rozhodně neni FIS ale F. A co se toho d moll týče, byl bych opatrnej s G a C, hlavně na první, potažmo na třetí dobu. To už je použitelnější B. Mnoho zdaru.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Technika hry » Dmi !! JAk na to