Téma: WARWICK SWEET 15.2 s ekvalizérem
co na něj říkate? je lepší vzít ho nebo behringra 300,450 Watů díky za rady
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » WARWICK SWEET 15.2 s ekvalizérem
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
no hele já ti nevim, já mám sweeta 25,1 není to špatný, Ale tlak bych si teda představoval větší...
a u tý 150 nevim nevim ALE 150W mi přijde málo na basu..., já jsem tyhle Behringery nikdá neslyšel, ale možná bych se pro ten výkon přiklonil spíš k nim, ale otázk je jestli jsou schopný tech 300; 450W vytlačit, ale jsetli jo tak to bude asi lepčí investice než 150 W Warwick....
bude asi lepčí investice než 150 W Warwick....
no ja osobne nejsem moc velkej znalec ale osobne bych behriger nechal lezet tam kde je a spis bych dal prednost warwicku a nebo se podivej na laney RB5. Ikdyz ten 8 pasmovej Equalizer nejni k zahozeni.
kamos tu atarou sweet15ku ma a hraje to nepomerne lip nez libovolnej behringer na kerej sem hral ....
je otazka co hrajes za styl a proti cemu .. na naky ska reggea funky folk blues.. je to myslim napohodu...
jinak v kytarach maj ve sleve tu vernosatrovu 25.1 ve sleve za 12
http://eshop.kytary.cz/WARWICK-SWEET-25 … arwick:1:0
asi byh ji koupil kdyby nebyla tak velika .. :-) marecek s 2*10 bednou je asi tak polovicni..
já mám sweeta 25,1
tady to co sem linkoval s tou 8 a 15kou?? jak ti to hraje ??
já jsem tyhle Behringery nikdá neslyšel, ale možná bych se pro ten výkon přiklonil spíš k nim
Jenže těch jejim "výkonům" se nedá věřit
Měl sem kombo Sweet 15 asi 2 roky. Prodal sem ho protože mi nestačilo výkonově, ale hrálo slušně takový to "neurazilo ani nenadchlo" ale tenkrát mě stálo 21 tisíc a to sem měl ještě slevu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » WARWICK SWEET 15.2 s ekvalizérem