1

Téma: Slapovat na cokoliv?

Zdar mámdotaz vím že nejsou všechny baskyatary vhodné pro slap znám však lidi že se dá hrát na vše mám jap.Jazzbass
a je to výborná basa ale spíš pro hru prasty a trsátkem.Při slapu struna G nezní jak by měla no vím že by ji asi chtělo zvednout.Nedávno mi basák z Žáhy slíbil snadnější školu na lap ne tu co nabízí Richard S. hudební vit¨rtuoz mnohými nepochopeý.Další basu mám Ibanez Rickenbacker což  se zdá na slapování rukama snažší i z výraznějším zvukem.Prosím kdo máte účinnou slapovou školu pro opravdový pokrok ve slapu ozvete se.dík Perri .Možná jsem už stary na slap ale nebráním se tomu ale tento hud.trend jsem neměl možnost uplaťnovat a když jsem pnedávno nastoupil do Funkové kapely a basa měla být s bubnem nosným nástrojem kapely dopadlo to nechtěným odchodem pro reálné nebrždění funkové kapely ala Narvan.Dík pokud jste došliaž sem a zase někdy ahoj aŤ to hraje.
Jo prosím napište mi pokud někdo víte zda v Čechách vyrábí akustické baskytary.Moc se mi líbí GODIN A4 a pěněženka odporuje.Ale jednou si ji stějně koupím na starý kolena bude dobrá pokud mi bude po těch letech sloužit sluch a taky ruce budou celý-Perriperri62@seznam.cz

0 xLajků:

2

Re: Slapovat na cokoliv?

Já mám elektroaktustickou basovku Stamar (i když to jsou, myslim, Slováci) a doma takřka na nic jinýho nehraju. Jsem s ní docela spokojenej, až na elektriku. Ta se mi zdá mizerná. Zvuk se na ní teda nastavit dá, ale dá to trochu práci a dobrej výsledek je jenom jeden. Má při většim vybuzení tendenci k vazbě, takže na tichý prsty to při amplifikaci moc neni. Spíš trsátko a nejspíš slap. Koupil jsem ji za šest až sedm tisíc.

0 xLajků: