1

Téma: Avishai Cohen

Helou, kdopak z Vas zamiri tento patek k Hasicovi na kontrabasoveho i baskytaroveho genia Avishaie Cohena a jeho pekelnou seslost? Loni jsem na nem byl v LMB a jednoduse...narez, genialni, moderni, progresivni, energicke...tak ja si predstavuju jazz. Zadny zatuchly kafe a cigara, hezky kreativne, drze a divoce. A cloveku staci kridlo, basa a bici a...hlavne trojice mistru sveho remesla. A kurnik lidi, me to nebesky sere, ze tam nebudu moct, protoze hrajem v Kladne na nejakym cyklistickym cemsi jakoze Kral Sumavy a vratit do Prahe se nestihnu. Nevim proc to muselo takhle blbe vyjit.

Alespon teda na to tady upozornuju, nenechte si to ujit. Cohen je pro me spolu s Millerem nej basak vubec. I kdyz Cohen je spis d-b, nez baskytara. Vrele doporucuju, i tem co jazz nemusi, tohle je vazne neco uchvatneho. A jak klavesak tak bubenik nestoji v jeho stinu a hudebnicky a napadama neni mnoho lidi, o kterych bych rekl, ze jsou lepsi... Mozna to nejlepsi co tu tenhle rok bude slyset smile

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

2

Re: Avishai Cohen

jeste ze si to sem napsal. byl jsem tam a bylo to... no darmo mluvit smile

0 xLajků:

3

povidej...uuu

0 xLajků:

4

Ach jak jsem trpel na krtu naseho demosnimku, ktery bohuzel vysel na stejny den :-) Hned si jdu pustit nejake jeho album na zlepseni nalady smile

Ibanez SR1305PM | Fokus V950 fretless | SWR Studio 220 | Carvin RL210 "Red Eye"

http://imagegen.last.fm/lastfmplain/recenttracks/5/j4ro.gif
0 xLajků:

5

zdravim, byl jsem tam v patek a bylo to neuveritelny, skvela jizda, mistama se mi az tajil dech....slysel jsem nekdy predloni Cohena v kvartetu, tohle trio ale jede daleko lip, jinak, parada - hrali prevazne novy veci z novyho DVD a musim rict, ze jsou zas o kus dal - ze vsech tri muzikantu to uplne strikalo. Jediny, co me drobatko mrzelo, byly ty Avishaiovy sola, myslim tak dve hodne prestrelil a nemuselo to bejt, mozna...rekl bych
Bubenik i pianista uzasny, uzasny... je to proste vopravdu neco jinyho
A ten zaver - dvakrat potlesk ve stoje, parada
Kdo jste nebyl, nezoufejte, zas prijedou smile

0 xLajků:

6

kdesi jsem cetl, ze a.c. neni az tak (technicky) dobrej hrac jako skladatel - ale ten rytmus, dynamika, radost a takova samozrejmost... byl to velkej zazitek (az na to vedro).

0 xLajků:

7

Miluju to prave kvuli vsem tem rytmickym vyfikundenostem a zivosti...

Ibanez SR1305PM | Fokus V950 fretless | SWR Studio 220 | Carvin RL210 "Red Eye"

http://imagegen.last.fm/lastfmplain/recenttracks/5/j4ro.gif
0 xLajků:

8

> ja.ro : to je fakt, nazivo je to jeste zajimavejsi, ty kompozice (i na desce) se zdaji zvenku jako celkem jednoduchy az monotonni, uvnitr se to ale mele a houpa a prelejva, 7,5 doby na 9, 13taktovy temata a tak...a je uzasny, jak si rozumeji, kolik ma kazdej z tech tri prostoru - pianistovo 15minutovy solo mi prislo jako jeden z vrcholnejch okamziku - neco takovyhleho zahrat proste, s takovou koncentraci...parada, pritom je to takovej mladoch - rocnik 87:)

0 xLajků:

9

A krasny podzim se nam stale rozrusta a kdyz v Praze budou jazzovi mistri, tak ani v Hradci alespon jeden genius nemuze chybet.

Saturday 20th October 2007
Jazz Goes to Town o.s
Dobrovskeho
769/8
500 02
Hradec Kralove
IEO 7015 4678
Prague
Czech Republic

0 xLajků: