Téma: Harley benton box
hmm kcel by som sa spytat ci niekto ma skusenosti jednak s ich kombami alebo boxami ,,, lebo som pocul ze sa to vyrovna lacjesim verziam od hartke ... dik
ketner basforceL 100w
tak este toho moc nemam ale snazim sa
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Harley benton box
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
hmm kcel by som sa spytat ci niekto ma skusenosti jednak s ich kombami alebo boxami ,,, lebo som pocul ze sa to vyrovna lacjesim verziam od hartke ... dik
MĚL SEM AKORÁT V RUCE BASU TÝHLE ZNAČKY A BYLO TO TAK NA PŘILOŽENÍ DO KAMEN
Taky si myslim ze lacinejsimu Hartke se to muze vyrovnat tak "tepelnym" vykonem
dakujem za inteligentny prispevok ktory mi pomoze pri kupe aparatu ..
jestli mas HK, tak si rozhodne (kvalitou) nepolepsis. jestli ti jde o mnozstvi (tak este toho moc nemam ale snazim sa), to bych pak pochopil...
no ja bych to asi prirovnal k vyrobkum stagg a sound king..proste levna cinska vyroba pro hudebni megashopy... takze asi to hraje ale zadnej zazrak to nebude.. ikdyz co mi vime treba je to na chlup stejny jako naka znackova vec jenom je tam hozeny jinny logo.. ja sem chtel koupit jejich box ale odradila mne neregulovatelna horna ... o krety sem este v naky recenzi cet ze ma tendence prdet a kazit zvuk ..takze boxu bych se nebal ale az po odpojeni horny :-D ... a ty ceny nejsou zas az tak vyhodny teda pokud nekupujes u thomanna.. ze se mozna vyplati trochu pridat a koupit nakej levnejsi warwick nebo peavey .. teda to mluvim o bednach.. u zesaku a komb netusim ..ale tech bych se docela bal....
to Lukasidos: Jestli chces poradit s koupi aparatu musis dat do placu nejake dalsi kriteria, pak ti urcite zacnou padat rozumnejsi prispevky. Zatim jsi se ptal jen na Bentona, tak se tady odrazi zkusenosti s Bentonem. Jinak myslim ze v tomhle pripade se opravdu nevyplati setrit, pokud to nepotrebujes jako rychlou nouzovku ale jako aparat na nejakou dobu.
No presne o to ide ze nevem jak dalej lebo ... som z presova.. vychodne slovensko a tu to je bananova republika ... v presove je par solidnych basakov a inac muka nik nic neporadi a nic normalne tu neje dostat za solid peniaz ... idem sa spytat do shopu tak mi povedia ze za hlavu od warvicku kcu 15 tacov pritom na nete som videl take iste za 11 chapes ... proste ojebat .. a predal som HK akurat vcera tak premyslam co dalej .. V podstate mi ide o parat ktory bude mat aspon 2OOW a na hudobny styl taky pop rock az rock pripadne jazz!ktory este nevem hrat ale paci sa mi celkom ! a casom mozno .. malo by to byt do 20 nasich uz som to dvihol o 5 lebo za 15 som nic nemohol najst.. a ten benton to neresim len ma zaujala cena..
na bedny Harley Benton jsem jednou hrál, byl to zapůjčený aparát někde u Erfurtu a udělal mi z kytary Jolanu Iris, ta byla moje první... zkrátka trvzení, že se to vyrovná levnějším Hartke mi přijde hooooooodně nadnesené, nebrat
dik
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Harley benton box