1

Téma: 10" Repro Warwick Pro Series

tak jsem to včera na zkoušce konečně otevřel. Tady je pár fotek mým 0.31 MPix telefonem ....
ale aspoň pro orientaci
http://img404.imageshack.us/img404/8631/dsc00127tu3.th.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/7434/reprosamostatnedn5.th.jpg

(jediný popisek je tenhle:)
http://img406.imageshack.us/img406/3513/xwcp99010lh9.th.jpg

má docela velkej magnet, asi 2,5 palcovou cífku, připadá mi to nejvíc jako nějaká derivace Emi Delta. Ale třeba se pletu...každopádně to ve svý cenový hraje fajnově, ale to už se tu probíralo, že

BTW.: samotná bedna je celkem dost vycpaná nějakým pucvolem smile , což mě docela překvapilo tongue
http://img233.imageshack.us/img233/2655/vatpa9.th.jpg

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

2

Re: 10" Repro Warwick Pro Series

hele a kdy skocis pro barvicky aby sis to sladil s hlavou :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

3

Nějakou drsně ORANDŽOVOU by to chtělo...

...JOLANA VIKOMTBASS a 10 prstů...
0 xLajků:

4

hele hele hele!!! nechaj si ty poznámky! big_smile big_smile big_smile big_smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

5

m3 napsal:

třeba je to chlapec s černými kadeřemi:DDD

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

6

DalajVladan napsal:
m3 napsal:

jooo...tak ftípky, ftípky jo? náááááhodou jsem plešatý blonďák big_smile big_smile big_smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

7

Nook napsal:
DalajVladan napsal:
m3 napsal:

jooo...tak ftípky, ftípky jo? náááááhodou jsem plešatý blonďák big_smile big_smile big_smile

sorry no:P ... ale tak si ji můžeš nechat obtáhnout leštěným hliníkem:D big_smile big_smile ... ne sorry ... mě to čeká taky, ale snad mám eště čas si trochu těch vlasů užit:P

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

8 Naposledy upravil: Nook (07. 05. 2007 23.11:22)

DalajVladan napsal:

sorry no:P ... ale tak si ji můžeš nechat obtáhnout leštěným hliníkem:D big_smile big_smile ... ne sorry ... mě to čeká taky, ale snad mám eště čas si trochu těch vlasů užit:P

já na tom eště taky nejsem tak zle...jen v porovnání s před deseti lety si říkám...kua...nojo, esli dneska záclonky nebo přehazovačku, tak se radši nečešu a nechávám růst střih "koudel" big_smile
no...jinak oranžovej apec může bejt fajn, ale černá je klasika. co nesnáším je behringerova zlatá kolem repráků. Jak znám behringera, určitě to nebude pravý zlato... smile
Nebo, že by si měl každej majitel říct: "jooo, ten můj béringr, to je zlatej aparát!!!"

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

9

Nooku, tvůj reproduktor vypadá jako Gamma bez nálepky  http://img352.imageshack.us/img352/5716/gamma10ezu9.jpg

BL-700NT, TRB-1005NT, B4Fl, BB-350, RB-660Fl
SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

10 Naposledy upravil: Nook (08. 05. 2007 00.07:45)

Betaron napsal:

Nooku, tvůj reproduktor vypadá jako Gamma bez nálepky  http://img352.imageshack.us/img352/5716/gamma10ezu9.jpg

hmm, koukám. to teda koukám. Tak nevím, už mlčím smile
BTW.:ony už se gammy nevyrábějí, co? Eminence už je nemá na stránkách.

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

11

V novém výrobním programu už nefigurují asi proto, že jsou hodně podobné jako Delta. Já mám ty novější Gammy, ještě dřívější model Gamma mohl být lepší. Tam se uváděl P=200W, Xmax=3,2mm, kmitočtový rozsah 60 Hz až 5kH při 100dB!
Je možné, že toto jsou dnes ty customy pro různé firmy (!?)

SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

12 Naposledy upravil: Nook (08. 05. 2007 01.05:10)

Betaron napsal:

Je možné, že toto jsou dnes ty customy pro různé firmy (!?)

to je možné...hlavně jestli výrobci píšou (viz odpověď od warwicků), že jejich custom modely jsou vyvíjeny řadu let aby splňovaly náročné požadavky a bla bla bla, a bedna pak stojí sedm tisíc smile
akorát, že Gamma má Xmax 1,6... není to na basu trochu málo? Vím, že jsi psal, že na svou bednu musíš s pětistrunkou opatrně, ale mě to přijde málo i tak nějak vůbec, že to musí dost "kreslit"...no, moc tomu eště nehovím...achjo hmm (rozpor teorie s praxí)...tak se omlouvám za přihlouplé dotazy smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

13

Gamma 10, Xmax=1,6mm; lineární výchylka, tj. když cívka běhá přímo v magnetickém poli, reproduktoru se nic nestane běhá-li nad tuto hodnotu, protože Gamma má Xmech 19,8mm. Jen aby to udržel závěs na uzdě, nebo aby nenastal případný náraz na zadní stranu magnetu.=)
Je pravdou že repráky s menší výchylkoou Xmax jsou ostřejší pro basy, jakoby rychlejší a tím to má jiný charakter zvuku. Někomu toto vyhovuje. Box 4x10 s Gamma půjčuji metalistům a basista je se zvukem hodně spokojen (ale neprodám.=))

0 xLajků: