Téma: Manuál ke kombu Torque T100B (100W, 1x15´)
Zdravím, nevíte někdo kde by se dal sehnat manuál, resp. technický nákres s popisem jednotlivých součástek ke kombu Torque T100B? Popř. k jeho novější verzi TBG115..Díky za rady a tipy
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Manuál ke kombu Torque T100B (100W, 1x15´)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, nevíte někdo kde by se dal sehnat manuál, resp. technický nákres s popisem jednotlivých součástek ke kombu Torque T100B? Popř. k jeho novější verzi TBG115..Díky za rady a tipy
to ne, ale můžu ti darovat celý kombo ...
doporučuju výměnu toho PAčkovýho celestionu za něco jinýho...
a to tvoje kombo hraje bez problémů? že bych si pro něj kdyžtak přijel...
a to tvoje kombo hraje bez problémů? že bych si pro něj kdyžtak přijel...
hmm...no, já nevím, asi jo. Rok jsem ho na zkouškách ždímal skoro naplno, takže reprák je celkem unavenej(ale kupodivu vydržel). Jestli ho teda chceš a stojí ti za tu cestu, písni mi...ale je to šrot
BTW.: jestli máš toho Hartkeho, pak už tomu vůbec nerozumím
Petros04 napsal:a to tvoje kombo hraje bez problémů? že bych si pro něj kdyžtak přijel...
hmm...no, já nevím, asi jo. Rok jsem ho na zkouškách ždímal skoro naplno, takže reprák je celkem unavenej(ale kupodivu vydržel). Jestli ho teda chceš a stojí ti za tu cestu, písni mi...ale je to šrot
BTW.: jestli máš toho Hartkeho, pak už tomu vůbec nerozumím
No mě jde hlavně o ten zesík, to Hartke mám ve zkušebně a tohle starý mám na doma. Hlavně jestli to hraje..Oni mi ho totiž zrušili kámoši na svý oslavě, tak by si to pro to kdyžtak dojeli oni...
A nemoh bys mi poslat fotku toho zesíku vevnitř?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Manuál ke kombu Torque T100B (100W, 1x15´)