1

Téma: Setkani Basslidicek 07 - prezentacia

Ludia, na tohtorocnej akcii budeme predvadzat basove aparaty Hughes&Kettner. K pocutiu budu pripravene kompletne serie Basskick aj Quantum cize: BK 100, BK 200, BK 300, QC 412, QC 415, QC 421, hlava QC600Head, boxy QS 810, pravdepodobne aj QS 115+QS 410.
Moja otazka znie: MA ZMYSEL SPRAVIT TU AKCIU AJ PREDAJNU? To znamena,ze by bola nejaka adekvatna zlava na predvadzacie kusky (20%-30%) a samozrejme aj na na mieste spravene objednavky? Potrebujem to vedet, aby som eventualne pripravil zarucne listy a podobne srandy, ktore musia byt pri predaji. Takze dikec za rychle odpovede!

Glockenklang Soul Head | Glockenklang Double 2x12" | Glockenklang Passenger | Sadowsky NYC 4 Vintage | Nash JB-63 | Fender Precision 73
0 xLajků:

2

Re: Setkani Basslidicek 07 - prezentacia

wow smile skvěle, že to přivezeš, ale upřímně - nejsou teď peníze na novej stroj sad co vy ostatní ?

"IN FACT - JAZZ'S NOT DEAD. I could be wrong now, but i don't think so..." smile
0 xLajků:

3

Marocho: i když na basssetkání nejedu (bohužel sad sad), tak bych to doporučil brát jako opravdu předváděčku, protože s tím prodejem to tak žhavé nebude, je to můj pocit z minulého roku..:)

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

4

no tak to je tvoja vec.....mozna niekto uvazuje o kupe kombicka.....tie serie Basskick,su celkom dostupne a ak tam bude zlava, tak sa niekto mozna najde....hlavne som to tu napisal,kvoli tomu,aby to ludia videli a prisli.....kde inak budu moct pocut okrem vystav za vstupne tolko kvalitnych aparatov?....TAKZE VSETCI CO MATE RUKY,NOHY....CHCEM VAS TAM VIDET!...A chcem potlesk big_smile...eheheee

Glockenklang Soul Head | Glockenklang Double 2x12" | Glockenklang Passenger | Sadowsky NYC 4 Vintage | Nash JB-63 | Fender Precision 73
0 xLajků:

5

Já to spíš psal proto, abys neměl zbytečně zkreslené představy co se prodejnosti týče... Mě to mrzí, jedu na jedinou dovolenou v roce akorát v tomhle termínu, jinak bych tam samozřejmě byl jako na koni.:) Ale i já oroduju za co nejvíc lidí, protože jednak je to příjemnej sraz basáků, se kterýma lze pokecat a jednak už minule tam byl Warwick se zajímavými nástroji (ta přednáška byla taky zajímavá, ale...hmmm...že...:D) a příjde mi úplně super, že se podařilo nalákat teď nejspíš MusicData k prezentaci Kettnera, tenhle trend je prostě výbornej..:)

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

6

napisal som QC,sakra....vola sa to QT...to je jedno:)...
hra na to napriklad richard scheufler, najnovsi basak z Chinaski (neviem jeho meno,...hanba:))....myslim,ze to je vazne gud apec....a dobre to vyzera:)....
http://www.hudebniraj.cz/inshop/aparatu … 0head.html

0 xLajků:

7

já určitě nic nekoupím 8¨-)

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

8

tak sa aspon zo mna poseries big_smile

0 xLajků:

9

marocho napsal:

strachy? 8¨-)

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

10

chroustjazz napsal:
marocho napsal:

strachy? 8¨-)

no mozno skor nudou smile

0 xLajků:

11

QT 600 je maso, mel jsem kdyzsi v merku jeji jednokanalovou predchudkyni... kdy a kde ze se to setkani planuje? Nejak jsem to zahlusil a nemuzu to dohledat... sad

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

12

No to by me taky zajimalo kdy a kde to bude smile

Pivo nepočká...
0 xLajků:

13

hele tak mě napada kde seženu info o tom srazu?

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

14

Na Kořenových stránkách http://www.sweb.cz/korinem/sevi/soubory/setkani.htm

Fender Jazzbass American Deluxe, Basswood GJK
SWR 550x,  Hocke 1x15" a 4x10", Fender Rumble
http://www.jimiband.cz
0 xLajků:

15

výborně, těšim se !

"IN FACT - JAZZ'S NOT DEAD. I could be wrong now, but i don't think so..." smile
0 xLajků:

16

Jedu, a těším se... smile

Blekbanez TR, Cort Action,Roland Cube-30B, povedeně upravenej kus Behringer BX 600, + netradiční spojení (můj vynález) Laney AH 200 s LEM 350SA - Tak to fakt tlačí...   
Nó, holt sem hospodskej šumař smile
Co tóó ??
0 xLajků:

17

Děkuju Kořenovi a Vám fšem co jste se aktivně účastnili setkání. Bylo mi s Vámi dobře, víc takovejch akcí...jupí smile

Blekbanez TR, Cort Action,Roland Cube-30B, povedeně upravenej kus Behringer BX 600, + netradiční spojení (můj vynález) Laney AH 200 s LEM 350SA - Tak to fakt tlačí...   
Co tóó ??
0 xLajků:

18

marocho napsal:

to jsme měli pochopit jak??  Já osobně nepatřím mezi velké fandy pana Hughese a Kettnera.

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

19

juhuuu napsal:
marocho napsal:

to jsme měli pochopit jak??  Já osobně nepatřím mezi velké fandy pana Hughese a Kettnera.

Ty voe a já myslel, že tam prudím sám (na srazu) smile

Co tóó ??
0 xLajků:

20

big_smile asi jsem tam chyběl wink

0 xLajků:

21

heh mě se teda HK líběj ale bohužel to je tak nedostupný že za ty prachy už radši budu šetřit na mesinu

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

22

jojo, mesa nezklame (boxy teda hodně žeru - krásný) a už se prodává i u nás..

0 xLajků:

23

Ták mě napadá, páč sem neinformovanej, měl sem pučený na zkoušku PA od "HKaudio" a hrálo to dost dobře - má to něco společnýho s HKBas?

Co tóó ??
0 xLajků:

24

Tom MD napsal:

Ta "mesina" taky není z nejlevnějších. Koukal jsem na M-Pulse 600 (64000,-) nebo Big Block 750 (65000,-) nebo Bass 400+  (74000,-) . No to jsou pěkný pálky. To Quantum QT600 za 33590,- je určitě zajímavý kousek.

to zas musím říct že je pěkná nabídka, je myslím zrovna ta hlava basáka chinasek, škoda že on z toho loudí takovej hi-fi zvuk, ne zrovna moc lampovej

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

25

Tom MD napsal:

HK AUDIO a Hugnes and Kettner jsou jedna firma. HK AUDIO dělá ozvučovací PA aparatury a Kettner kytarový a basový aparáty. Made in Germany kvalita. Jestli tě zajímá víc tak mrkni na http://www.musicdata.cz/kategorie-znacek-hk-audio.php  resp. http://www.musicdata.cz/kategorie-znace … ettner.php

Tom

Dík za info, mám dojem, že s těma PA sou HK AUDIO vo trochu napřed, (oproti bassapcům)..

Co tóó ??
0 xLajků: