101

Re: Hughes & Kettner QC310 Quantum Series

salof napsal:

ajímavé combo Carvin údajně 250 watů s neodynem 12 palců za 9,5 t

to nevypadá zle..

0 xLajků:

102

mám obavy, že to není 250 wat, ale 120

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

103

ja mam obavy,ze to vobec nahra big_smile  to som cely ja big_smile hral som na tu ich cervevu seriu a tam nastavit zvuk...to bolo......nieco ako Laney B2...milion cudlov plus graficky ekvalizer, vybudenie lamp,tlacitka na zvyraznenie basov a vysok...no nieco strasne....pre mna by bolo idealny apec,kde by bola hlasitost a hotovo:) cim menej veci na ovladanie,tym toho clovek menej posere....a venuje sa tomu podstatnemu a to je hra na nastroj.

Glockenklang Soul Head | Glockenklang Double 2x12" | Glockenklang Passenger | Sadowsky NYC 4 Vintage | Nash JB-63 | Fender Precision 73
0 xLajků:

104

jojo, už jsem zjistil na stránkách výrobce..

marocho, co máš za nástroj? s ohledem na to, co píšeš, bych tipoval precision smile

0 xLajků:

105

to by ma zaujimalo podla coho tak pravis:).....ale trafil si jedno...je to klasika...ale z ineho sudku...mam stary jazz bass

Glockenklang Soul Head | Glockenklang Double 2x12" | Glockenklang Passenger | Sadowsky NYC 4 Vintage | Nash JB-63 | Fender Precision 73
0 xLajků:

106

řikáš, že máš rád jednoduchost, málo knoflíků a tak.. proto tě tipuju na tuhle klasiku smile

už proto se dycky děsim pohledu na všechny možný fodery a smithky..

0 xLajků:

107

jj, panove, myslim ze obecne proste plati pravidlo v jednoduchosti je sila, myslim ze basak si vystaci s malem, pokud to malo bude kvalitka, jedine co si myslim ze je pro basaka navic na kombu uzitecny (krome volume, gain, bass a treble) jsou parametricke stredy, ktery se hodej, ale vsechno ostatni jsou zbytecnosti, pokud tedy bude treba mit takovy veci jako compresor, limiter, drive apod. tak bych to resil individualne a krabickama, pac moje zkusenost je stejna, cim vic hejblatek na zesaku tim hur to hraje (aspon v techto cenovych relacich), resp. to primo dabelsky svadi a nuti hledat stale ten idealni zvuk, ktery proste ne a ne vylezt ze vsech tech cudlu, jsme basaci a ne piloti letadel, hejblatka bych prenechal jinym, sorry za tento vyzblebt ale nedalo mi se nevyjadrit smile

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

108 Naposledy upravil: Harvey58 (27. 04. 2007 20.50:57)

marocho napsal:

...pre mna by bolo idealny apec,kde by bola hlasitost a hotovo:)

mam pro tebe reseni, kup si starej SUNN 200s (pet ovladacich prvku = tri potaky + dve tlacitka) big_smile

http://www.ggjaguar.com/200s.jpg

oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

109

Harvey58 napsal:
marocho napsal:

...pre mna by bolo idealny apec,kde by bola hlasitost a hotovo:)

mam pro tebe reseni, kup si starej SUNN 200s (pet ovladacich prvku = tri potaky + dve tlacitka) big_smile

http://www.ggjaguar.com/200s.jpg

teeda :-D to je super to nekdo nekde prodava??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

110 Naposledy upravil: m3 (27. 04. 2007 21.41:54)

BuBass napsal:

Tomu nerozumím. Můžeš to prosím trochu rozvést? Mám totiž na GK políčeno, respektive 1001 už mám a došetřuju tintily na bednu..

no tak nejak jak rikal davidek hralo to nahlas ale vzhledem k protoru a asi i tem bednam ti bylo dos nekonkretni,,,,
na RB cko sem hral v 3 ruznejch kombinacich 6*10 klasic ampeg bednou naprosta spokojenost ..s 2*12 neo GK bednou to slo ale nic moc .. a tedka s tou 4*10 + 15  mne to taky moc nevzalo..
no a v pondeli na to asi budu hrat s custom 2*15 boxem vod jelinka tak sem zvedavej..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

111

m3: semo tamo na ebayi ale sporadicky, je to raritka, kazdopadne je to amp na kterej hraly esa jako entwistle a butler a ten box je 2x15 JBL, no proste kvalitka, aspon na tehdejsi pomery (60' leta)

0 xLajků:

112

já většinou moc nechápu účel takových těch presencí, counturů, boostů (GK Backline), shapů, deepů, brigthů, ani ten punch co mám na kombu moc nechápu:D,  ... většinou to něco udělá, ale hovno z toho

Laney co máme ve zkušebně je taková palubní deska Boieng 747... tam jsou ještě pidi tlačítka pre a post u každého poťáku ... člověk mačká, točí, ale hraje to furt stejně na hovno:D

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

113

hmm hmm jha taky vetsinou hlavne na cizich ampechvsechny tydle vymozenosti povypinam nekdy yypnu u parametrickej equalizer kdyz to de ... :-D ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

114

Teď se na hudebnimbazaru objevil Backline 210ka.. hehe.. a sme tam kde sme byli smile

0 xLajků:

115

harvey58, marocho: podpisujem a uplny suhlas! ja mam na bassmanovi tiez par cudlikov ktorymi sa snazim tocit co najmenej. prakticky tocim iba s volume a ked sa mi nieco nepaci, tak akoze zatocim si, ale vacsinou sa mi paci, ta lampa hra pekne vo vacsine poloh a ked nemam vyslovene zhnite struny, tak nieje problem:-)

sekam dobrotu
0 xLajků:

116

No tak koukám, že ten GK 210ka stojí novej 14,5, 13 za bazarovej je asi dost, co?

0 xLajků:

117

to jo bazarovej ma cenu tak vo 3/4 ceny.. :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

118

pista58 napsal:

harvey58, marocho: podpisujem a uplny suhlas! ja mam na bassmanovi tiez par cudlikov ktorymi sa snazim tocit co najmenej. prakticky tocim iba s volume a ked sa mi nieco nepaci, tak akoze zatocim si, ale vacsinou sa mi paci, ta lampa hra pekne vo vacsine poloh a ked nemam vyslovene zhnite struny, tak nieje problem:-)

smile ja jsem na svym ampu nasel nakonec jeden zvuk, ale ten mi bohate pokreje to co potrebuju, protoze zbytek dela ruznej styl hrani (prsty, trso, u kobylky u hmatniku a navic mam tri snimace takze barvy habakuk), ted jsem teda jeste objevil druhej zvuk, kterej me bavi a to kdyz okourim lampu na vstupu na max a konec jen tak na 1/3 peknej spinavej ale pritom furt basovej mazec.
PS: pisto ty se znas osobne s brano halasem? hral jsi na ten jeho hiwatt?

0 xLajků:

119

ano, pozname sa osobne a hral som aj cez ten hiwatt:-)
ja mam preamp volume stale na 10:-)do polovice master volume ani zmienka po skresleni, potom to uz zacina byt hodne hodne hlucne a uz to aj kresli.akurat su na ceste NOS lampy z ukrajiny.tak som zvedavy.

sekam dobrotu
0 xLajků:

120

tak Brana ho ode mne pozdravuj, staci rict sound city a jethro tull tribute on bude vedet, a kdyz NOS tak stara komunisticka Tesla smile

0 xLajků:

121

myslim ze Brano presedlal na NOS mullardy:-)

sekam dobrotu
0 xLajků:

122

smile no prej jsou skvely, hlavne to byly original osazovany lampy do Hiwatt, ale nevim jestli nejsou precenovany, ve svym ampu jsem zkousel brimary coz jsou udajne nejlepsi nahrady za mullard, ale tesla to nakonec vyhrala, mullard i brimar jsou moc vostry,
ona taky stara tesla je jedna z nejlepsich nahrad Telefunken, coz je pry uplne to NEJ

0 xLajků:

123

brano ma celkom zaujimavy test lamp na www.gitaristi.sk, myslim ze ma poradie 1. mullard 2. tesla a potom JJ, zda sa ze potom dopisal aj nejake telefunkeny. ale myslim ze pisal iba o preampovych lampach...
...skaredo to tu spinime...mali by sme spravit samostatnu temu o lampach:-)

sekam dobrotu
0 xLajků:

124

http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka … amp;ins=10

??
Vypadá hezky. Ale asi to bude kráva, co?

0 xLajků:

125

davidak napsal:

http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka … amp;ins=10

??
Vypadá hezky. Ale asi to bude kráva, co?

ať ti termit zváží svůj zesík a UR bednu, sečti a poznáš...MAG není špatnej, ale já bych to jako jeden kus tahat nechtěl tongue

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

126

Díky Nooku. Kolik si myslíš, že je za něj tak adekvátní cena? Tady se moc neprodávaj.. Je prej měsíc starý, nehraný..

0 xLajků:

127

Davidak: teď jsem narazil na tohle:
http://hudba.bazos.cz/inzerat/655124/Pr … -kombo.php

Schecter PJ (USA), Maya JB (JAPko)
Markbass SA 450, Markbass Standard 104HF
Roland Cube 30B, DBX 160X, Sabine RT-7000
0 xLajků:

128

tech elliotu se ukazuje docela dost a ty 150ky nebo 120ky bejvaj pod 10 nebo kolem .. ja hral jenom na 4*10 kombo ato bylo docela prijemny...ale asi nic moc do tvrdy muziky takovi distingovany broukani...  jednou nekdo stilel 200W 2*10 za 15 ale taky se mido toho nechtelo..a este tusim to byo nekde daleko..bejt v okoli tak bych se na nej asi kouk a mozna bych skusil ukecat nakou slevu...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

129

jo tho už sem viděl.. když já s těma traceama nevim- třeba můj učitel pořád řiká, že maj super zvuk na fretless, ale třeba do rocku nicmoc.. a celkově na ně žádný úchvatný ohlasy nejsou. teď mě docela zajímá ten ashdown, uvidíme jak se popereme s cenou smile

0 xLajků:

130

davidak napsal:

jo tho už sem viděl.. když já s těma traceama nevim- třeba můj učitel pořád řiká, že maj super zvuk na fretless, ale třeba do rocku nicmoc.. a celkově na ně žádný úchvatný ohlasy nejsou. teď mě docela zajímá ten ashdown, uvidíme jak se popereme s cenou smile

a vis, ze ashdown zalozili odpadlici z Trace -Elliota? wink Ja bych byl opatrnej!!!! big_smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

131

Tom napsal:

Davidak: teď jsem narazil na tohle:
http://hudba.bazos.cz/inzerat/655124/Pr … -kombo.php

Hele ber to... ja to mam ma to vzkon dostatečnej a je to nejlepší cena co jsem kdy viděl za tohle kombo...

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

132

btw ta 4*10 ashdown stoji neco malo pod 19 nova a vazi to 44 kilo

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

133

zesilovac ashdown mag300 ma 8,5kg

0 xLajků:

134

niekolkonasobne radsej Trace elliot ako ashdown (ak hovorime o ABM a electric blue serii). trace je rokmi osvedcena kvalita, zvuk ci sa nehodi do rocku...hraval na ne aj steve harris, doug wimbish na ne hra. mne prave pridu zvukovo dost univerzalne a hlavne tie stare modely su robustne ako tank a kvalitne vypracovane.

sekam dobrotu
0 xLajků:

135

Ten T.E za tu cenu je super, dneska je to nějak podceňovaná firma, ale asi před 15 lety patřila k tomu nejlepšímu. Hrají na ni metalisti i rokeři hodně používaný aparát

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

136

no jestli chceš aparát do rocku tak jedině lampáč, on sice když hraje samotná basa trochu zkresluje zvuk, ale celkově s kapelou je to nepřekonatelné, ty čisté aparáty jsou v té kapele takové sterilní nebo co, ty lampáče jsou takové drzejší a to k té muzice patří, každý má jiný vkus, dá se hrát cokoliv na cokoliv

0 xLajků:

137

souhlas se salofem, zase uz jsme u toho, hodnoceno objektivne, on ma lampac na basu ten trozsah takovej uzsi a zvuk ne uplne dokonalej, ale na druhou stranu se velmi dobre prosadi a je neuveritelne muzikalni, ja jsem presvedcenej o tom ze basa ma hrat hlavne ve stredech, to je taky to jediny co posluchac slysi, subbas na zivo slyset bude blbe a vysky jsou dominantou kytar (ale zase to neberte jako naprosty dogma)

0 xLajků:

138

vela spravi styl.ale musim sa usmievat ked vidim basgitaristu s HIFI supravou a superexotickou basou ako sa zrazu strati v mixe ked spusti hlucna rockova kapela, pricom na zvukovej skuske mal sam o sebe velmi pekny zvuk.
na druhej strane, solisti s vysperkovanym zvukom tie raketoplanove nastavenia ocenuju a hraju radi aj v pasmach pre velryby a netopiere.

sekam dobrotu
0 xLajků:

139

salof napsal:

ty čisté aparáty jsou v té kapele takové sterilní nebo co

já ti dám sterilní, ty mizero!!!!! big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile Né každé hifi musí být nuda wink

každý má jiný vkus, dá se hrát cokoliv na cokoliv

jojo, to zas jo...důležitější je, že ne s kýmkoliv.

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

140

no jasne, ale to uz se moc nebavime o klasickym rocku jak psal salof smile

0 xLajků:

141

Hmm tak ten Trace je eště k mání. Pořádně se poptám na stav, původ a tak..
Takže myslíte, že výkon bude, alespoň na zkoušení, dostatečnej? Ale je to trochu z ruky.. smile

Dík za radu ohledně lampy, ale to sme přece někde úplně jinde(cenově..) ne? smile

0 xLajků:

142

lampáč musíš vědět, že chceš jinak bych to nebral hodně starostí je to velké těžké starosti o lampy...

0 xLajků:

143

salof napsal:

lampáč musíš vědět, že chceš jinak bych to nebral hodně starostí je to velké těžké starosti o lampy...

s tezkym velkym souhlasim, starost o lampy moc nemam, oni vydrzej hodne jak mechanicky tak elektricky, ale fakt je ze porizovaci cena nove fulllampy neni mala, je to o tom co chces

0 xLajků:

144

tak nevim s tim tracem- aby to nebyla nějaká bouda, jestli není ta cena podezřele nízká.. a brnu.. uiiii tak daleko se nedostanu sad ale líbí se mi.

0 xLajků:

145

davidak napsal:

tak nevim s tim tracem- aby to nebyla nějaká bouda, jestli není ta cena podezřele nízká.. a brnu.. uiiii tak daleko se nedostanu sad ale líbí se mi.

já myslím, že to bouda není..podle obrázku to vypadá jako basový kombo...boudu bys poznal, ne? wink

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

146

no zezadu tam fotka není a co když je tam díra a v ní spí pes. co pak s nim?

0 xLajků:

147

davidak napsal:

no zezadu tam fotka není a co když je tam díra a v ní spí pes. co pak s nim?

nojo... smile jestli trace elliot! neni nakonec povel pro psa elliota ze ma hledat stopu!!! yikes

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

148

"Trace, Elliot, trace!"

Jo, bude to tak. Úplně vidim četníka ze Scotlandyardu jak se žene za psem v oparu angliských blat..

0 xLajků:

149

davidak napsal:

"Trace, Elliot, trace!"

Jo, bude to tak. Úplně vidim četníka ze Scotlandyardu jak se žene za psem v oparu angliských blat..

v tom případě bych to nekupoval. Abys ještě nekoupil nějakýho zajíce v pytli smile
.
.
.
.
ba ne, myslím, že ten stopovací elliot bude dobrej, hrál jsem koncert na jejich 4x10 kombo a znělo to dobře. Ale chtělo by to do teho Brna jet vyzkóšet.

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

150

No právě právě.. Ale mám to 310km a no car. Nebo se domluvit na nějaký rozumný přepravě..

0 xLajků:

151 Naposledy upravil: Nook (02. 05. 2007 20.33:41)

davidak napsal:

Díky Nooku. Kolik si myslíš, že je za něj tak adekvátní cena? Tady se moc neprodávaj.. Je prej měsíc starý, nehraný..

jee, sorry, uplne jsem to prehlid. S cenou myslím, že těch patnáct by šlo (Kubši, co na to říkaj, Kohn? big_smile ), jestli to je teda měsíc starý. Na druhou stranu jsem to za patnáct viděl i tady:
http://www.musik-service.de/ashdown-mag … 554en.aspx
ale ten trace bude stejně nejspíš lepší, prej repráky v tý MAG sérii nejsou nic moc.

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

152

Ten TE je super, málem jsem ho koupil (za 15, ale jako nový!), kdyby mi tenkrát nespadl do klína samotnej TE zesík 200W. Měl jsem si ho možnost dokonale vyzkoušet u jednějch milejch lidí a bylo to téměř vono ! Za sedm je to zadarmo ! A kdo vám dneska něco dá zada...?

0 xLajků:

153

Tak to je fajn. Ještě mě docela zaujal ten Roland 100ka, podle všeho je to moc kvalitní aparát, kterej údajně hraje víc, než klasický 100ky..

0 xLajků:

154

ten roland nie je nic moc:(...su tam zbytocne simulacie roznych aparatov....a nehra to do kapely nejak zvlast dobre...ten trace nebude zla kupa si myslim....mal som GP7 hlavu a nemozem na to povedat zle slovo,hralo to vzdy a vsade...pokial to nebude moc ohrane....co moze byt,nakolko to je starsi apec....tak bez do toho....a pokial kilo,tak jedine BK100 big_smile

0 xLajků:

155

jj to mne taky na rolabdech stve ze nedelaj poradny obyc apce.. ja mam 80. oranzovi roland cuby 60 kytarovej i basovej a ten sound mam fakt rad kdyby delali nakou 200ku bez zbytecnejch hejblatek tak do toho du...ale jak ma apec naky simulace tak mu nevim proc neverim..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

156

rad bych se tu vratil k puvodnimu tematu - Hughes / Kettner Quantum...

uz me prestalo bavit furt resit jakej box a zesilovac a podobne, tahat tezky bedny tam a jeste tesi pak z koncertu... a potrebuju silnejsi apec nez mam (BT120).

Po dnesnim zkouseni (jeste bude nasledovat ctvrtecni zkouska s celou kapelou, bo jedine tak se pozna jak to opravdu hraje) jsem se rozhodl se nasrat a pujdu do HK QC415 Quantum... 400W, lampa sound like, 1x15, lehoucky, vykony.
Dneska jsem si testoval to samy kombo akorat ve verzi 2x10 a samo o sobe to hralo moc pekne, akorat ja proste na svuj styl potrebuju 15 repro.. kdyz jsem to zapojil do svyho boxu tak ten zesilovac hral nadherne... silne a pritom konkretne.
Ve ctvrtek budu mit k dispozici prave presne to Quantum QC415 tak se definitivne rozhodne.
Je to lehky, silny, pekny a hlavne hrajici. A casem poridim 4x10 box a budu mit full stack smile

nejake pripominky? wink

jj, ja vim, budu to muset vzit asi na splatky,... vono je to taky uz pekne drahy... sad

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

157

mno drahý to je dost na to aby to hrálo, tak proč to nezkusit....aspon budeš mít dobrej apec na kterým jentak mušku nenajdeš...myslím že to podle ceny bude tak jak to co má spider ode mě, dobrej apec těsně pod profi rankem.

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

158

tak tak, presne to si myslim taky.. akorat jinej charakterem zvuku... ale ta kvalita tam nesporna absolutne je. A s pridavnym boxem to bude sado.

Jsem  TU
0 xLajků:

159

jojo akorát jak by řekl klusi "při koupi novýho rovnou tratíš" ale to je těžký žejo smile
jenže sou věci který jetý neseženeš smile

je to zajímavý že ti sedí ten HK co já tak slyšel z Chinasčích koncertů tak ten jeho HK zvuk je takovej divně hi-fi zvuk, a to má MM 5...nechápu.... big_smile

0 xLajků:

160

ja se priznam ze nevim co to znamena HI -FI (tedy vim co znamena ta zkratka ale nevim jakej zvuk si pod tim predstavit... ja si s tim kombem dneska celkem hral kdyz jsem to mel zapnuty je do myho boxu a da se to dost slusne vyladit... ta funkce TUBE GROWL je moc pekna...

Jsem  TU
0 xLajků:

161

mno hifi to je takový to co neznáš :-) aktivka, zvukově hodně neutrální aparáty a jedem :-)

to je fuk tohle asi bude jinak koncipovaný....jestli to má nákej tibe growl tak to asi nebude takový hifi

0 xLajků:

162

Kettneri maji opravdu svuj charakter - na muj vkus, nez jsem se  s tim poradne seznamil. Hraji pro nekoho az prilis ciste a velmi konkretne. Tube Growl je ovladani lampoveho kompresoru s pripadnou saturaci lampy - pri rozumnem nastaveni kouzelne kolecko smile Navic ten zvuk nicim neprikraslujou, hodne zavisi na technice, strunach a nastroji. Treba vedle stojicimu Hockem je temer jedno, co se do nej pichne, hraje porad temer stejne. Kettner dava charakteru nastroje vyniknout mnohem vic. Ale nemuzeme srovnavat hrusky s jabkama (cenove).

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

163

Nj, ale já se čím dál víc ptám, jestli ta přesná reprodukce bez "ničeho navíc" je to správné... samozřejmě má každý svoje, ale znít, jak když se zapojím z basy linkou přímo do mixu - to nesnáším. Zase na druhou stranu, aby byl aparát silnější než basa a hráč, to taky není ono. Asi to není převratná myšlenka, ale ideální je, když je zachován zvuk basy a hráče a aparát přidá něco svého.

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

164

zas na druho stranu kdyz mas apec s nejakym konkretnim zvukem, tak z nej proste jinej nedostanes i kdyby ses posral... s necim zvukove cistcim si ten zvuk muzes doplnit treba dobrou krabkou nebo tak, to uz bude na tobe. a vzdycky se budes moct vratit k puvodnimu cistymu soundu kdyz bude potreba.... mam akorat z toho QC415 strach ze to bude az moc malo lampa smile
Uvidim jak moc mi dovoli ten Tube growl si s tim pohrat, prinejhorsim si koupim jeste od Behringera ten minilampovej predzesilovac smile smile smile

Jsem  TU
0 xLajků:

165

Axlík napsal:

moc malo lampa

ale k čemu pořád lampy???já třeba konkrétně k ampegu svp/svt3 kterej má 5 lamp mám takovej dost skeptickej pohled protože to co dělá se zvukem basy se mi ani trošku nelíbí, a to je přesně ten případ kdy to nehorázně zabarvuje zvuk.....

0 xLajků:

166

no vsak nikdo netvrdi ze to musi byt Ampeg smile
ja mam na mysli tu teplost a mirnou chlupatost... asi jako kdyz si to rozdas s cerstve oholenym grizzlym smile

sila, hrejivost, chlupatost.. az ti to utrhne prdel wink

Jsem  TU
0 xLajků:

167

huh, to je mi přirovnání.

takovehle apec nevím nevím big_smile svojí prdel mám rád big_smile big_smile

0 xLajků:

168

panove nevite kde bych na to kombo QC415 nasel nejaky recenze? moc toho neni... na harmony central neni nic, nebo spis asi neumim hledat a na basy.wz.cz je jen 2x10 verze v recenzi....

Jsem  TU
0 xLajků:

169 Naposledy upravil: MK (18. 11. 2007 10.35:27)

tao-kan:
Jak jsem psal, svuj charakter Kettner ma, ale zase to se zasahy do zvuku neprehani - proste reprodukuje vice to, co do nej posles a ne jen sam sebe smile Nevim, jak bych to jinak vysvetlil.
Axlik:
Zvukove moznosti toho aparatu jsou celkem siroke, zalezi na tom, jak si pohrajes s preampem a kombinaci Gain - Growl - Master. Da se z toho vyloudit pekny mazec - zaroven se i meni zaber tlacitka "punch", ktere trosku nakopne vyssi stredy - neplest prosim se zvednutim Gain. smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

170

http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=315004

0 xLajků:

171

moc toho není, on už tenhle model asi je mimo produkci...ale tady je apson taková diskuze....

0 xLajků:

172

smile dik moc za link, ale moc tam toho neni wink
na harmony central fakt nic neni, nebo jen neumim hledat?

Jsem  TU
0 xLajků:

173

NIKDE nic není big_smile je to prostě nákej ne moc rozšířenej model.....

0 xLajků:

174

tak tenhle link nasel Davidak :

http://www.vltava2000.cz/kvicinsky/good … E$00000003

a opet v podstate sama chvala..
a protoze predpokladam ze ctvrtecni zkouska apecu s kapelou mi to jen potvrdi, chtel jsem se vas zeptat zda nemate nejake tipy na kseft kde by se to dalo koupit za rozumnou cenu (tedy za tech 30 tacu, ne za 39 ci za kolik to maji v guitarshopu) a pritom na splatky s nejakym sympatickym navysenim... tedy max 10 procent z ceny, to se jeste da.

(samozrejme kdybych mel moznost to vzit cash, tak to udelam smile )

Jsem  TU
0 xLajků:

175

nássledovně, ser na leasing a zkus nákou šikovnou banku na úvěr....a můžeš kupovat kde chceš...

0 xLajků:

176

nejake navrhy? jediny kdy jsem si pujcoval od banky byl kontokorent u CS a tam jim jeste 20 kapriku dluzim smile

Jsem  TU
0 xLajků:

177

mno návrhy...já myslím že ty banky se moc lišit nebudou ale stačí si udělat odpo skočit do banky a zeptat se co pro tebe můžou udělat.....vem si kolik by tě museli na 30k natáhnout abys z 30 tis skočil na gshopáckejch 39 big_smile to bys musel mít půjčku u cofidisu big_smile

0 xLajků:

178

http://www.markstein.de/cgi-bin/markste … w/00001219
(můj oblíbený e-shop wink ) 944EUR +200 Kč za mezinárodní bankovní převod...

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

179

ale co ship???

0 xLajků:

180 Naposledy upravil: Nook (19. 11. 2007 00.41:23)

Kubš napsal:

ale co ship???

když zaplatíš předem (jakože zahraniční kustomér ani jinak nemůžeš), tak máš 2% slevu. No a šipink je 18 Euro, takže v případě 944 EUR nula od nuly...akorát koukám ho nemaj skladem... hmm

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

181

tak to je dobrej šípek

0 xLajků:

182

Kubš napsal:

tak to je dobrej šípek

jj...něco je v dojčlandu furt eště zalevnějc...
z tohohle šopu mám M*****s... ehm...tyvíšco smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

183

Ja bych do toho asi sel - uz jsem o tom i uvazoval, nastesti se mi povedlou koupit jety apec za moc dobrou cenu u nas, tak z toho nakonec seslo...

0 xLajků:

184

no panove tak nakonec to vyresim zvetsenim kontokorentu na - 40 tacu smile
a koupim to pres kamosa co dela tady v brne v Lidl music... objednaji to a on mi na to da slevu neco pres 10 procent, takze se dostanu minimalne na 27 tacu.. coz uz je lepsi ten rozdil dvou az tri tisic ozelim, preci jen se pak bude mnohem pohodleneji resit nejaka pripadna reklamace... takze ted uz mi zbyva jen se definitivne rozhodnout a k tomu dojde ve ctvrtek... wink

Jsem  TU
0 xLajků:

185

no vidíš....

0 xLajků:

186

Axlik:
Tak drzim palce a uz se tesim na ohlasy smile

0 xLajků:

187 Naposledy upravil: Štěpán Axman (19. 11. 2007 18.01:56)

no vim ze je to hrozny.. ale ted tady nekdo od brna prodava na bazaru to Marschallovy kombo co ma tusim Mikulik...
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka … amp;ins=20

za 22 tacu + klidne dohoda... Mikuldo, co mi k tomu reknes?
prozatimne jsem se rozhodl tak, ze kdyz se mi na tom Quantumu nebude neco zdat to si toho Marschalla zajedu vyzkouset.. byt  je to fakt krava, coz me krapet odrazuje...

Jsem  TU
0 xLajků:

188

No to taky nemusi byt spatne... A proc to vlastne shanis, kdyz mas Hockeho? Mozna jsem neco nepostrehl smile

0 xLajků:

189

já to znám pálí ho dobré bydlo...

jinak toho maršála za 10 k dobrý big_smile 22??? ou šit!!! ty si stěžuješ že ti je 120W lampy málo a chceš 200W trandáku??

0 xLajků:

190

zajimave, chcelo by to postavit vedla seba a vyskusat aky je rozdiel v hlasitostiach.

sekam dobrotu
0 xLajků:

191

mno hlavně já tenhle maršál nák kdysi zkoooošel a to na akci při 45 minutovým setu a "volume on 10" bylo málo big_smile

0 xLajků:

192

malo si osolil. spinal tap mali marshalli co isli az do 11. take treba big_smile v kazdom pripade hrat na niecom seriozne 10/10 je uz dost hardkor, parkrat som to spravil ked ma bubenik hneval a odvtedy bol klud.

sekam dobrotu
0 xLajků:

193

hele já v životě nehrál už nikdy na seriozně se tvářícím kombu 10/10....na svým momentálním apci to bych musel hrát asi někde na starhově abych se k tomhuhle donutil big_smile takhel destrojit repra

0 xLajků:

194

10/10 som mal este ked som mal 30w kombo a plny idealov som ho postavil proti bicim a pome hrat metal. poistka v kombe mala nastastie viac rozumu ako ja. inac si to neviem dost dobre predstavit na solidnom aparate.

sekam dobrotu
0 xLajků:

195

jinak bych rád po 4 zkušenostech s kombem řekl že je to krok zpět do pekel....hlava+bedna to je basákův ráj D:

0 xLajků:

196

suhlas.
vyzera to cool, lepsie to vetra gate a proste je to super smile

sekam dobrotu
0 xLajků:

197

MK napsal:

A proc to vlastne shanis, kdyz mas Hockeho?

nazral cas na zmenu a hlavne neco silnejsiho a je to podporene shodou okolnosti.

Kubš napsal:

jinak toho maršála za 10 k dobrý big_smile 22??? ou šit!!! ty si stěžuješ že ti je 120W lampy málo a chceš 200W trandáku??

no pokud vim tak Mikulda si to jenom pochvaloval (az na tu vahu)... a na Harmony cetntral jsem taky nasel jen kladny recenze (az na tu vahu smile smile )

Kubš napsal:

jinak bych rád po 4 zkušenostech s kombem řekl že je to krok zpět do pekel....hlava+bedna to je basákův ráj D:

ale ja treba to Quantum beru vic jako hlavu + bednu smile Ten zes hraje paradne a staci pak pripjit jakejkoliv box co bude na akci (nebo si pujcit) a mam full stack wink

Ten Marschall to uz je jen rozerzranost, resp. nerad bych to propasl, kdyz by to za to stalo... je fakt ze na to jak je to tezky je to drahy az az...

Jsem  TU
0 xLajků:

198

mě na tom maršálu odrazuje už jen to že se tam prodává asi rok....za další jeho původní  cena je braná z doby kdy třeba taky dolar mohl bejt 40 kč a libra přes 50kč big_smile
ale maršál nedělá špatný věci jen sou děsně předražený, je to tvoje volba kdybych věděl že to pomůže tak ti poradím, čekej na příležitost....

0 xLajků:

199

Kubš napsal:

řekl že je to krok zpět do pekel....hlava+bedna to je basákův ráj D:

to si taky kurevsky myslim tongue
Komba jsou pro děcka big_smile:D (tak a ted mě Mikul sežere big_smile big_smile )

0 xLajků:

200 Naposledy upravil: Štěpán Axman (21. 11. 2007 17.22:07)

tak nakonec jsem cenu ukecal v Music Data na 26, s tim ze za litr si tam koupim u nich struny, coz budou DR low ridery, ktery jsem mel stejne v planu smile
zitra je den D, resp. den Z (zkousky s kapelou) smile

btw. - hral jsem si tam na Fender PB HW a vubec neznel spatne.. sice za tech 22 co stoji je porad precenenej, ale zrovna tenhle kus je solidni basa.

Jsem  TU
0 xLajků: