1

Téma: BTB 3700

Cau kluci. Shanim se po nejake druhe base na turne a ve Zline mi pekne sedla do ruky tahle Ibanezka BTB 3700:

http://www.vltava2000.cz/bddeyshop/goodsdetail.asp?strGoodsID=btb3700&lngDepartmentID=95

Ale na netu jsem nikde nenasel o tomto typu nejake pojednani. Spise mi to prijde jako nejaka BTB5, ale na to je nastroj z druhe ruky moc drahy.
Kdyz nekdo poradite, budu vdecny!

Pivo nepočká...
0 xLajků:

2 Naposledy upravil: Kubš (21. 04. 2007 11.01:25)

Re: BTB 3700

proč myslíš drahý? jeslti to je japan? tak proč ne?
ale pravdu díš že takováhle nidke na netu není smile takže asi špatné označení

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

Snad to je Japan smile Ale hraje se na ni skvele. Takze uvazuju,jestli BTB 555MP, 405QM a nebo tento kousek. A po tour pujde z domu 705, tak jestli ma nekdo zajem... ;-)

Pivo nepočká...
0 xLajků:

4

mno mno jestli můžu poradit tak KOREU NEE!! 555tku sem měl a zvuk na nic, matroši se kytarář po chvilce kroucení hlavou mohl už jen smát-jejich "mahagon" se drolí jak dřevotříska - "Bartoliny" jsou podle mýho něco jako Duncan Designed takže sice podle schématu drahejch originálů ale dělaný v korei (jinej design než klasický drahý Bart.)
ale co jen si to vyzkoušej je to fakt průšvih ty japany budou jiný kafe

0 xLajků:

5

hele hrál jsem na ní v gúítářpařkú a přišlo mi to celkem zajímavý...třeba čudlíkama se dala udělat super vintage reggae basa, která je sice úplně na hovno, ale bylo to pěkný...schválně jsem jí zkusil, jak jsi jí hanil a tak strašný mi to nepřišlo...nevim (?) třeba dobrej kus nebo jinej vkus

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

6

jj každej sme jinej ale můžu ti říct že samotná byla divná ale v kapele byla nijaká-prostě se nechytala smile podle mýho když ta basa neumí hrát jinak než na oba snímače tak je k ničemu big_smile a to tahle splnovala beze zbytku

0 xLajků:

7

A co by jste mi v teto cenove relaci doporucili? Styl Fender mi nic moc nerika, takze podobny design,jako Ibanez a samo petku.

Pivo nepočká...
0 xLajků:

8

ne počkej bejt tebou tak určitě zkusím toho BDDEYe to vypadá nádherně ale pořádně si jí prozkoušej smile
jinak na výběr je věcí...já se v těch modernách nevyznám zas až tolik ale třeba Schecter  dělá hodně moderny, fakt těžko říct smile ale tenhle BTB model b y mohl stát za hřích wink

0 xLajků:

9

To jo,to mas pravdu,kdby se tam vymenilo par potem porezlych sroubku,tak super. Jenze je problem,ze toi nemam kde vyzkouset s kapelou, session mam az dva dny pre prvnim koncertem, coz je v Cervenci. Jsme zvedavy, co se zvukem jeste udela, kdyz trochu zaexperimentuju se SuperOverdrive od BOSSe..

Pivo nepočká...
0 xLajků:

10

alternativ napsal:

A co by jste mi v teto cenove relaci doporucili? Styl Fender mi nic moc nerika, takze podobny design,jako Ibanez a samo petku.

možná sem to přehlídl, ale kolik do toho chceš vlomit? Pokud se ti líbí moderna tak mrkni na ESP, Warwick, Šektr, Jackson, případně třeba Dean

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

11

Tak nejak,jak je u toho Ibaneze,tzn. kolem 17t. A podotykam,ze s ti budu hrat metal :-)

Pivo nepočká...
0 xLajků:

12

Z těch co sem vypsal, tak já pošilhávám právě po těch ESP, ale 17 je málo. Já hraju metalu příbuznou hudbu.

0 xLajků:

13

ted jsem zkousel spectora 5ku a docela se mi to libilo, 35" menzura-takze i H je napnuty a nelita tam jak spagat, krk byl prijemnej-dobre sem ho obsahl(sem zvykly na 4ku),  2 humbuckery nejaka aktivka tam byla
celkem sem byl prijemne prekvapen, asi taky tim, ze basa byla poladena, coz se casto nevidi

0 xLajků:

14 Naposledy upravil: alternativ (22. 04. 2007 09.00:51)

Ja prave hledam nejaky masivnejsi krk, protoze tedka mam na nultem 47, na 12. 60 a na 24. 68mm. Predtim jsem si myslel, jak je to vyhodne,ale ted uz jsem dospel k opacnemu nazoru.
Zkusim si sehnat kontakt na toho prodejce a poptam se ho na puvod a presne typove oznaceni. A nebo daji se podle vyrobniho cisla nejak poznat detaily o nastroji? Je nekde nejaky rejstrik?

Akorat se na ni trochu bojim tech snimacu znacky Ibanez, ale ty by se daly v pripade krajni nouze vymenit.

Pivo nepočká...
0 xLajků:

15

no hele BTB má 4rokový rozteče tzn krk je dost širokej a hodně tenkej taková placka
jinak snímače těžko říct

0 xLajků:

16

Tak jsem vcera patral v BD Dey po tom cisle 3700 a uz vim. Nejaky nouma opsal cislo z nalepky, kterou si majitel nalepil ze zadu hlavy basy (nalepka s nejakym krokodylem smile . Dotycny nouma by potreboval pres prsty.
Jsem si tam taky trochu jamnul  prisedicim kytaristou a zjistil jsem, ze E struna je totalne tupa (o H nemluve, to je klasika). Nevim,jestli je to tema hooodne staryma strunama, ale po uhozu na strunu se asi po sekunde uplne straci sustain. Proste jako kdyz zavrete basu do skrine. Tak nevim, tohle me odrazuje. Jinak je to krasa, to nelakovane drevo, kus prirody na krku :-D

Pivo nepočká...
0 xLajků:

17

a co ty schecktry, co tam Dalibor má? Ty jsou pěkné, ty se mi líbí. To je stopro lepší než Ivanez. Ne?

Lakland Joe Osborn 5
Fender Jazz Bass American Deluxe
EBS TD650
EBS 410 Evolution PRO LINE
EBS 115 Evolution PRO LINE
0 xLajků:

18

http://www.vltava2000.cz/shops/6421/ima … 04%20v.jpg

třeba tótó

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

19

Tenhle kus uz tam neni, teda aspon vcera nebyl smile Jinak ja tenhle druh "estradnich" nastroju nemam rad, designove se hodi spise do nejakeho bigbandu a ne do rockove, ci metalve kapely. Tim ale nechci rict, ze vzhled je na pvnim miste. Taky ESP nema osklive nastroje, ale nejak se mi v cechach nedari najit dobry kramek smile

Pivo nepočká...
0 xLajků:

20

tak sorry, myslel jsem jenom, co jsem ty schectry držel v ruce, že jsou kvalitativně trošku jinde jak ibanez. Podstatné je totiž podle mě co z toho leze, a ne jak to vypadá :-)

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

21

alternativ napsal:

Taky ESP nema osklive nastroje

Dyť to povidám smile:)

0 xLajků:

22

Tady sou ESP

http://www.muziker.cz/default.aspx?cont … p_t:050001

0 xLajků:

23 Naposledy upravil: alternativ (24. 04. 2007 09.46:12)

Dyt jsem psal, ze vzhled neni na prvnim miste!!! Ale je taky dulezity. Asi bych se hambou propadnul vylezt na stage s takovym nastrojem , i kdyz hraje treba super. Ale to ej jen polemika. Takze Scheckter ee, ale diky za nabidku ;-)

To Gin: A muzes mi pls poradit nejaky kvalitni shop, ci e-shop? dikes

EDIT: Tak uz nic,dik :-D

Pivo nepočká...
0 xLajků:

24

alternativ napsal:

Dyt jsem psal, ze vzhled neni na prvnim miste!!! Ale je taky dulezity. Asi bych se hambou propadnul vylezt na stage s takovym nastrojem , i kdyz hraje treba super. Ale to ej jen polemika. Takze Scheckter ee, ale diky za nabidku ;-)

To Gin: A muzes mi pls poradit nejaky kvalitni shop, ci e-shop? dikes

EDIT: Tak uz nic,dik :-D

V poho smile:) já mám v plánu si nějakou vyzkoušet v příštích týdech, tak ti třeba poreferuju.

0 xLajků:

25

Tahle by stála za vyzkoušení a není ani moc drahá

http://www.muziker.cz/Default.aspx?cont … od_id:8294

0 xLajků:

26

tak jo, snaha byla :-)) já se stejně v těch moderních nástrojích moc nevyznám :-)

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

27

To rybass: v poho smile Muzeme to nekdy rozebrat u piva na mini srazu ve Zline :-D

To Gin: jj,to ej moje favoritka a taky tahle http://www.muziker.cz/Default.aspx?cont … _id:107377

Pivo nepočká...
0 xLajků:

28

jasně, kam chodíš ? :-)

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

29

kup si musicmana, ten je super :-)

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

30

Tady si můžeš ybrat z kompletní nabídky

http://www.espguitars.com/

0 xLajků:

31

Jasne,ale ja radsi neco, co je k dostani v CR smile

To rybass: ja hlavne ted na Devitku chodim. V Malenach mi zavreli bowling na Belviku, tak je to tam ted marne. A Musicman je krasna vec, ale musel bych asi prodat pritelkyni :-D

Pivo nepočká...
0 xLajků:

32

aha tak tam nechodím :-( A jak ta přítelkyně vypadá? :-)))

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

33

hmm musicmana bych za přítelkyni nevyměnil, možná za nějakejch 20 kolíků maximálně koupil big_smile

0 xLajků:

34

tak jo kubši, až ho budou mít někde za 20 kolíků, tak mi dej vědět, jo? :-) Určitě do toho půjdu

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

35

No pritelkyne je samozrejme hezka a inteligentni,jak jinak :-) A kam chodis na piviii?

Pivo nepočká...
0 xLajků:

36

já chodím na pivo kolem našeho, tzn. šopa, saloon, kovárna, tzv. bermudský trojúhelník :-)

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

37

MusicMan?
http://cgi.ebay.com/ERNIE-BALL-MUSICMAN … dZViewItem
nepředpokládám, že by šla přes 900..

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

38

Klusi napsal:

MusicMan?
http://cgi.ebay.com/ERNIE-BALL-MUSICMAN … dZViewItem
nepředpokládám, že by šla přes 900..

A co poštovné a clo? Kolik to hodí potom? Předpokládám že z USA nástroje musí být proclené, nebo ne?

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

39 Naposledy upravil: Klusi (24. 04. 2007 12.59:00)

rybass: pokud není nástroj nový a posílající napíše na zásilkový list, že jde o použitý, USED, tak je dost možné, že clo člověk neplatí, zvlášť pokud se povede prodejce přesvědčit, aby tam napsal hodnotu okolo dejme tomu 200USD, ale nejnutnější je právě to USED. Poštovné je kolem 100USD letecky (100-140).

Já jsem clo (resp. DPH) platil za zesilovač z USA a příjemné to opravdu není, je to tak 15-20%, tam ale žádné USED nebylo, prostě trouba napsal electronic amplifier a tečka.

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

40

tak díky za info, teď už zase dlouho nic kupovat nebudu, ale může se to hodit. Ale v případě, že by jsi všechny tyto poplatky musel zaplatit, tak už se ta cena pohybuje někde jinde.

Lakland Joe Osborn 5
EBS TD650
0 xLajků:

41

clo se na used nevztahuje mě taky žádné nepřiklepli a bylo tam jasně used

0 xLajků:

42

Tak si v obchode nechali zjistit, co je to zac a dovozce jim rekl, ze je to typ BTB 5, ktereho bylo vyrobeno jen 50 ks. Cena je odhadem 50 000kc. Tady se prodava za 16700kc. Ale i tak mi to prijde nejake pritazene za vlasy. A na netu ani zminka.
Vcera jsem tam zkousel Pipovo MTD a to je jine kaficko, hned jsem se zamiloval! :-)

Pivo nepočká...
0 xLajků:

43

Tak jsme včera s Alternativem nahlídli mimo jiné i na tu Ibanezu. Prodejce nám říkal že označení je BTB 5, že jich bylo vyrobeno jen pár a že původní cena byla někde kolem 50 kaprů smile Googlem jsem  našel dvě-jednu za 400- druhou za 450 oiro...jinak-vzhledově hezká, zvukově nic moc, takový ten měkký basový sound, který je sice hezký, ale je z něj hrozně slyšet že hraje elektronika, ne dřevo.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

44

aha, tak jsem se příspěvkem pokali smile

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků: