1

Téma: DIstortion/overdrive

pánové jakožto správnej magor si chci pořídit nějakej podobnej šílenej pedál ale rozhoduju se zatím mám 3 v merku Boss,Ibanez a Digitech
Boss sem po včerejšku vyřadil-bylo to fak zvukově hodně slabý na to že to byl overdive tak kreslil strašně fuzzově,Digitech zatím vítězí-daleko lepší zkreslení čitelnější od skoro nezkreslenýho po hustej pila-fuzz a Ibanez zatím nemám ozkoušen no a ten černej vzadu je ještě Behringer ale do toho e se mi nechce pač když se mi nelíbila jeho předloha Boss tak jak se mi může líbit klon že jo?Tkaže kdybyste měli nějaký tipy tak dejte vědět rád vyzkouším všechno
jinak chtěl bych něco asi jako je ten digitech(široká škála abych si mohl vyhrát) no uvidím co ten Ibanez jestli ho seženu-jestli ale s ním někdo máte někdo nějakou neblahou zkušenost tak dejte vědět at vím na čem sem
NO ještě mě napadaj Bassballs od EHX ale to je spíš envelope filter a to nepotřebuju, co třeba Big Muff taky použitelný s basou co??
NO je toho dost samo že bych si dal říct TEch 21 nebo Dunlopem ale 6tis je oproti 2tis rozdíl a to fakt nemám ikdyž je jasný že to udělá z obyč apce brutus apec
tak a ted BASO RAĎ big_smile  (?w?)

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

2

Re: DIstortion/overdrive

Mně včera přišel Behringer Bass Overdrive. Zatím nejsem úplně přesvědčen, jestli je to ono nebo ne. Když použiju trochu zkreslení, tak to udělá pěkný průrazný zvuk. Hlavně se rozezní Háčko. Větší zkreslení zní divně, možná tak jak říkáš ty fuzzově. Ještě ho vezmu do zkušebny na velký aparát a uvidím. Nakonec ale co bych chtěl za 7 stovek.  wink

Warwick Streamer 5 bolt-on, Ampeg SVT3-PRO, box SVT-410HLF
0 xLajků:

3

Zkoušel jsem Big Muff a nezní na basu vůbec špatně.

MM Sterling 4
SWR SM-500 + SWR Goliath Sr.
Tech 21 Bass Driver, Boss Bass Flanger

Hora str. 29 , eh, kde je? na stole? pod stolem? ve skříni? to je jedno... :c)
0 xLajků:

4

NO sem zvědavej jak ti dopadne ten Behringer-i když bych se u něj bál šumu-pač by to pak snad ani nebyl behringer sad jinak u jinejch sem tohle zatím nezaznamenal...takže pokavad by to hrálo solidně a nešumělo mno možná že bych tomu dal ještě šanci a vyzkoušel to...i když asi dám přednost značce...
no za 700 toho člověk moc chtít nechce a vlastně když si kouzpím něco za 2000 podopbnýho tak to pak stejně prodám po čase se ztrátou 500-700 takže ten behringer je vlastně za tu cenu přijatelnej....

0 xLajků:

5

Trochu off topic, ale ne zas tak úplně: Kamarád zpěvák vyprávěl, jak si koupil od Behringerů bezdrátovej mikrofon, úžasná věc. Vzal ho na zkoušku a zjistil, že pracuje výborně, akorát že nereprodukuje sykavky. Prostě se do něj řeklo "svině" a do repráků vylezlo jen "vině". Jak kamarád sám prohlásil, psát texty bez sykavek by bylo dost obtížný, takže mikrofon rychle vrátil... :-)

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

6 Naposledy upravil: juhuuu (08. 12. 2005 10.37:59)

jojo, behringer, ten musi mit naky speciality big_smile

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

7

Evidentne nezvladal vyssi kmitocty wink

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

8

lol tak to je teda dobrej "S-filter" big_smile no teda na tom museli pracovat hodně dlouho!!to by ocenil třeba Haubert ze Zámků big_smile nebo F.R. ČECH

0 xLajků:

9

dobrej disortion je prý Galien Krueger Diesel Dawg, špatný by nemusel být behringer kopie Tech 21

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

10

tak sem to rozřešil...Bass Driver od Digitechu to jistí.....zatím sem měl tu čest jen jednou na svým kombu a docela mě to překvapilo ač sem byl natěšenej tak sem byl opatrnej ale myslím že tohle jen tak z ruky nedám....
Ibanez sem prostě nesehnal....a na to že v muzikeru měli digitech za stejnou cenu(+- pár kaček) jako ibanez a to 1999(jinde je tak za 2500 jak to jen ten muziker dělá...) tak sem se moc nerohodoval a šel do Digitechu  cool

0 xLajků: