1 Naposledy upravil: m3 (21. 03. 2007 00.23:46)

Téma: aparat pro mne ..

no ja ted opravdu nevim tak si kdyztak zahlasujte a zkuste poradit co by se z toho libilo vam ... treba se ti budu ridit :-) treba ne ... treba mi vymyslite neco lepsiho.. :-)

btw ted mam vseho vsudy 18 koliku....
fin, rozvaha priblizne
a) 10k
b) 10k +  8 - 10
c) 10k +  5 - 10
d) 10k + 3 (neplati odpocitatelna polozka viz nize bedna z komba by poslouzila jako box)
e) 11K
f)  prez 20 vetsicou kolem 25.. idyz ted zrovna je jeden 17 i spostovnym ale to asi vyleze
e) tak to nevim

odpocitatelny polozky = strelit starej kyt a bas apec ..cca 6 litru... kytaru asi strilet nechci ..bych mel pak uz jenom jedno padlo...

zatim mam 60W Roland cube (stal mne 66oiro sem nevedel ze se predelam na basaka sem  proste jenom potreboval neco na co se da hrat na basu) a hraje to pekne ve zkusebne kdyz k tomupustim box tak se ten zvuk da oznacit za docela prijemnej .. teda nekdy nekdy ne ... ale na podiu bez boxu moc nestiha hlavne na vyssi hlasitost zacina trosku nakreslovat.. a na vysoke normalne drnci .. dela to i pri pripojeni na rozlicne bedny.. takze asi proste normalne ten zesak nestiha a v repru to nebude...
kdyztak zkouknete web pokus se vam to opravdu chce resit at slisite jak a co hraju.. :-D

btw sound chci hodne prirozenej teplej ale zaroven kulatej hladkej naky moc zvonivy vejsky nepotrebuju .. spis tak trosku vintage trochu do kontrabasu s tlustcima spodkama...

a samozrejme sem ujetej na design a na maly rozmery a vahu

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

2

Re: aparat pro mne ..

Ale otázka je CO VLASTNĚ CHCEŠ!!!??? Varianty a až f jsou uskutečnitelný. (Resp. k f mám výhrady) Otázka je, esli jseš ochotnej po koupi hlavy nějakou dobu čekat a šetřit na box. Pokud ne, tak jdi do něčeho jinýho levnějšího (Hocke, Warwick). Pokud jo, tak bych osobně koupil 500W Marečka a na box šetřil o kapku dýl. SWR LA15 jsem nezkoušel, nutno testnout. Ale vzhledem k tomu, že máte dechy, si myslím, že 100W je furt dost málo. Jo, a než to marbasskombo si myslím, že je lepší testata (italsky hlava smile ) e cabinet. Myslím, že jedna dvanáctka jaro nedělá (v početnější/hlasitější kapele). Byť 450W. Nebo jo?

BTW Myslím, že vzhledem k tomu, že po tvé lehké intervenci Mr.Hocke spáchal oranžový kombo, tak si myslím, že pro tebe Hocke a custom bedna možná nebude takovej rozdíl big_smile big_smile
teda můj tip: koupit marka a šetřit na bednu. Libovolnou... tongue

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

3

btw ted mam vseho vsudy 18 koliku....
.....a samozrejme sem ujetej na design a na maly rozmery a vahu

Řeším asi stejnej problém (i se zhruba stejným obnosem). Markbasse jsem zatím nezkoušel,ale zatím pošilhávám po Hockem. Nějaký komba už jsem zkusil na akcích a zvukově v pohodě, ale každej má jiný představy o zvuku.  BT120 lampáč + N210H (300W/4Ohm) by mělo stačit, cenově jsi někde na 20 000,- (což je pouhý 2litříky rozdíl). Je to malý, lehký a mobilnější, než nějaká větší bedna. Popř. se časem dá dokoupit N115.
No nevím, takhle to mám zatím namyšlený já, ale ono je lepší vybírat a porovnávat raději dýl. Zlom vaz.

Ibanez BTB-405 QMHS, Jolanka D-BASS
Mareček eLeMdvojka, CARVIN V410T, H-BASS 115

...vám povím, se z teho občas linó tóny....se jeden diví...
0 xLajků:

4

Mne sa najviac pozdava c), alebo si dat zosik urobit na mieru p. Hockemu.
Riesim to podobne: zosik (lampovy predzos + mosfet koniec) som si dal postavit (Excelent - viz Muzikus 03/2007), k tomu samodomo bedna 1x12" Eminence Kappa. Na male akcie staci, casom mozno k tomu nejaky Neodym 2x10 alebo 1x15, pripadne 1x12 , to sa este uvidi.

Neuser Courage / Cort B4FL fretless (Kent Armstrong) --> ladička D`addario/Planet Waves --> SpectraComp --> HOF mini --> BBE maximizer --> Mesa Subway DI-preamp --> Barefaced FR800     ...TC electronic BH250, Zoom MS-60B ...
0 xLajků:

5

tim kombem myslis todle?
http://cgi.ebay.de/Mark-Bass-Little-Mar … dZViewItem

0 xLajků:

6

něco oranžovýho... smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

7

Hodně oranžových beden dělá výrobce AVATAR
http://www.avatarspeakers.com/

BL-700NT, TRB-1005NT, B4Fl, BB-350, RB-660Fl
SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

8 Naposledy upravil: Nook (21. 03. 2007 10.52:30)

jenže Avatar neposílá za oušn hmm
Totéž Dr.Bass cabs hmm
A ani Bag END, natož pak Low Down Sound (LDS - neplést s LSD!!!). Ti všici by ti, m3, rádi postavili něco customu. Naštěstí, my Češi, máme Hockeho big_smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

9

Termit napsal:

tim kombem myslis todle?
http://cgi.ebay.de/Mark-Bass-Little-Mar … dZViewItem

ne ne todle ne to novy
http://i1.ebayimg.com/01/i/000/92/39/0ac4_1.JPG

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

10

Nook napsal:

jenže Avatar neposílá za oušn hmm
Totéž Dr.Bass cabs hmm
A ani Bag END, natož pak Low Down Sound (LDS - neplést s LSD!!!). Ti všici by ti, m3, rádi postavili něco customu. Naštěstí, my Češi, máme Hockeho big_smile

no prave

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

11

kup si  moje Swr písni mi mail můžem se domluvit na ceně.....l

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

12

Kubš napsal:

taky mne to napadlo ale tvoje swr neni oranzovi ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

13

m3 napsal:
Kubš napsal:

taky mne to napadlo ale tvoje swr neni oranzovi ...

Mno tak to si pak musíš holt  vzít šttku a nabarvit....ale teda vyBírat kombO podle Barvy.....tO si pak šetři ještě 2-3 roky a pak budeš mí Orange wink to by byl mazec....

0 xLajků:

14

:-D orange by byl mazec ale ale jak sem rikal tak mam rad i maly veci minimalne dokud nebudem mit velikou kaaru ...
to kubsovo kombo vypada supr ale ted sem koukal ze to ma ke 40ceti kilum huhly .. sice sem svyho casu bezne zvedal daleko vic ...
ale asi nakonec vyhraje ten hocke ..to novy kombo s neodymakama teda az ho pan inzenyr postavi....a pokud si sednou s basou dohromady...a este mi zbydou prachy kery budu moc prokalit nebo si koupit ashbory :-D... nebo najkou jinou volovinu koneckoncu potrebuju novej futral na basu (taham to ve starym kytarovym kerej ma polstrovani asi 1mm) ...a urcite si este na neco vzpomenu...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

15

40??? to je blbost!!!!! dyt to zvednu sám-sušinka nad sušinku s obvodem bicepsu  20cm amožná ani ne krom toho to má kolečka a vyndavací takže to není problém převážet!!!! hele samotnýmu se mi někdy zdá malinky to kombo....oprotoi některejm 2x10 monstrum

koukal sem a má 34kg(přepočteno z liber kdy jedna libra je asi 0,45kg, což vzhledem k tomu že bežně 2x10 maj tak kolem těch 30 není těžká váha když k tomu přidám 400 watovej zesík.....
musel bys to vyzkoušet....a krom toho neodymy by asi nesplnovaly to co požaduješ jak tu někdo psal o jejich charakteristice která jde spíš do těžký konkrétnosti...SWR je spíš taky konrétní ale furt to není nějaká pilka na sklo

0 xLajků:

16 Naposledy upravil: m3 (21. 03. 2007 14.34:32)

kubsi kubsi ty mi chces proste nasadit brouka do hlavy ... kua kua a jak se znam tak se ti to asi povede...
bta ad t vaha ja koukal na stranky swr a tm maj 38,5kg ale je to nakej novejsi model..
ale prave nevim jestli se mi chce koupit dobry kombo nechavat do v tom sklepe kde zkousime ..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

17

písnu ti mail oky? na ten co máš v avataru snad dojde nemá to cenu řešit veřejně na dlouhý lokte

0 xLajků:

18

Hehe... Kubš a jeho mírný, ale soustavný nátlak smile smile

0 xLajků:

19

tak hele vono je to těžký když se tí válí něco fajnovýho domaa  vidíš mezi čím se M3 rozhoduje tak ti to nedá mu nenasadit brouka do hlavy....
já ted už mám vlasntě novej aparoš  tak mi příde zbytečný abych o kombo sušil (a měl vněm penize)

0 xLajků:

20

m3: čekuj mail spamuju ti ho jak se dá smile

0 xLajků:

21

oki oki ..ja to promyslim ale je to na mne asi moc draha hracka :-)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

22

no hele jak sem psal v tom druhým "mailu" můžem se nějak domluvit,m hračka drahá nevím tak středně stojící smile

0 xLajků:

23

no hele ja myslim ze bys mel jit do phill jones briefcase, docela by se hodil k tvemu nastroji (co je maly to je hezky ne smile ted to ale myslim uprimne big_smile

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

24

Kubs, kdyz ses u toho, proc prodavas ten SWR? Jses to ty co to ma hudebnim bazaru?

Jednak mi zacal Cratik zlobit, ale to opravim, blbej vstup. Ale potrebuju neco s vetsim vykonem nez je 220. Mam box co unese 400 (blbec 4 ohm), ale smeruju jeste vejs, pac proti svemu vysnenemu smerovani k jazzu smeruju pres progressive k nejakymu hardcore a artmetalu smile

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

25

Dante napsal:

Kubs, kdyz ses u toho, proc prodavas ten SWR? Jses to ty co to ma hudebnim bazaru?

Jednak mi zacal Cratik zlobit, ale to opravim, blbej vstup. Ale potrebuju neco s vetsim vykonem nez je 220. Mam box co unese 400 (blbec 4 ohm), ale smeruju jeste vejs, pac proti svemu vysnenemu smerovani k jazzu smeruju pres progressive k nejakymu hardcore a artmetalu smile

A ta artmetalová kapela jak se jmenuje??? Tohle já můžu smile:)

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

26

hele prodávám to z toho důvodu že sem se dostal k hiend preampu za výborný prachy....kluci tady sic ohrnou nos ale je to vintage big_smile lampovej preamp SWR Grand prix sice už vypadá fak vintage ale vevnitř je super žádný černý fleky na tištáku nebo tak big_smile že by byl odpálenej....

k tomu konec od www.bvaudio.sk 2x500W.....mno a ted vybírám bednu....nevím co nevím..

0 xLajků:

27

Space Billiard. Hehe...abych to neprehnal, ja se v tehlech nazvech zanru nevyznam, kuci hravali driv ala Dream Theatre ale pac je v CR nikdo moc neposlouchal (na tohle tu nejsou lidi) tak jednodusej. Rek bych, ze mezi jejich starsim by se ale naslo vic takovych veci. Ja s nima hraju asi necely dvaja mesice.

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

28

Harvey58 napsal:

no hele ja myslim ze bys mel jit do phill jones briefcase, docela by se hodil k tvemu nastroji (co je maly to je hezky ne smile ted to ale myslim uprimne big_smile

ja vim ja sem o nem uvazoval ale ten vyhon v pomeru k cene mne docela odradil

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

29 Naposledy upravil: pista58 (23. 03. 2007 10.30:45)

na hutne basy by som 1x12 velmi neveril. ale neviem, neskusal som. v kazdom pripade 1x12 je na vacsie podium zle z toho dovodu, ze 1x12 je velmi smerova zalezitost, aj ked ti to bude davat velmi velky vykon, tak sa moze stat, ze sa ophnes na ine miesto a kombo pocut nebudes, nema tak dobre pokrytie.
osobne sa mi ta nahanacka za lahkym aparatom zda taka z nouze cnost. priplacat si za nizsiu vahu...neviem, vzdy som mal niekoho po ruke s nakladanim 4x10 alebo 4x12, ked nikto po ruke nebol,tak som sa zaprel a preniesol sam.nieje to ideal,to uznavam. no minimalne v mojom pripade by ma honba za vahou pripravila o zvuk ktory mam rad (lampa+velky box).ak si tie lahke veci pocul a zneli ti lepsie ako standard, nieje o com, ak je to ale zvukovo rovnake, tak je to na zvazenie.
image...no to som tiez dlho riesil a dopadol som tak ze som vela krat prepalil dobre veci za dobre ceny iba pre to ze sa mi nepacil vzhlad. teraz na vzhlad kaslem,hladim iba na funkcnost a zrazu mam kopu moznosti co kupit:-)

tym siahodlhim prispevkom o nicom som chcel len povedat, ze obcas sa mi podarilo odosobnit od poziadaviek ktore nemaju vplyv na zvuk (image,taka specialitka a hentaka specialitka) a celkom sa to oplatilo:-)
vela zdaru!!!

sekam dobrotu
0 xLajků:

30

pista58 napsal:

na hutne basy by som 1x12 velmi neveril. ale neviem, neskusal som. v kazdom pripade 1x12 je na vacsie podium zle z toho dovodu, ze 1x12 je velmi smerova zalezitost, aj ked ti to bude davat velmi velky vykon, tak sa moze stat, ze sa ophnes na ine miesto a kombo pocut nebudes, nema tak dobre pokrytie.
osobne sa mi ta nahanacka za lahkym aparatom zda taka z nouze cnost. priplacat si za nizsiu vahu...neviem, vzdy som mal niekoho po ruke s nakladanim 4x10 alebo 4x12, ked nikto po ruke nebol,tak som sa zaprel a preniesol sam.nieje to ideal,to uznavam. no minimalne v mojom pripade by ma honba za vahou pripravila o zvuk ktory mam rad (lampa+velky box).ak si tie lahke veci pocul a zneli ti lepsie ako standard, nieje o com, ak je to ale zvukovo rovnake, tak je to na zvazenie.
image...no to som tiez dlho riesil a dopadol som tak ze som vela krat prepalil dobre veci za dobre ceny iba pre to ze sa mi nepacil vzhlad. teraz na vzhlad kaslem,hladim iba na funkcnost a zrazu mam kopu moznosti co kupit:-)

tym siahodlhim prispevkom o nicom som chcel len povedat, ze obcas sa mi oplatilo odosobnit od poziadaviek ktore nemaju vplyv na zvuk a celkom sa to oplatilo:-)
vela zdaru!!!

3xhurááá tohle je moje slovo

0 xLajků:

31

prave mi prisiel marshall VBC412, podla papierov mal balik 55 kil, nakladacia hrana do kufru vo vyske cca jeden meter a zvladol som to sam dnu aj von. niesom tintidlo, skor pupkoun:D
cize da sa to ked treba:-)

sekam dobrotu
0 xLajků:

32

no ja sem este porad docela silnej clovek ty leta veslovani ve mne neco zanechaly idyz se tomu poslednich 5 let valeni a nicnedelani snazim ucinit pritrz.. :-D
a radim vam nenosit na hlave po 7mi 12kach 30tikilovi kombo v rockafe po schudcich z podia:-D ale uz mne ten loket moc neboli :-D
de spis vo to aby se to spolu 7mi az 8mi lidmy narvalo spolu s bicima kytarovym kombem a mrakama futralu s dechama veslo do 2 kár...
ja bych chtel taky spis hlavu a k tomu 6*10 .. ale to je mi na prd to bych si k tomu musel koupit tranzita :-D ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

33

pista58: ja se pod to taky podepisu, maximalne na co jsem ochoten jeste pristoupit jsou neodymy

oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

34

ps: pisto napis jak to hraje, tam jsou taky eminence nebo celestiony? taky jsem o ni uvazoval, byla levnejsi nez ampeg smile

0 xLajků:

35 Naposledy upravil: pista58 (23. 03. 2007 21.56:12)

20 minut som mucil bubenika,nebol viac cas. volume paradne, zvuk sa mi pozdaval. odfotim, zistim co je dnu (kupovane totalne naslepo bez predosleho pocutia vobec), napisem viac do novej temy ked budem mat viac odohrate, nech to tu nezasieram.

sekam dobrotu
0 xLajků:

36

Za sebe poradím: jednak cokoliv od Markbasse, jednak hlava a box je dycky lepší než kombo, co se přenosnosti i řešení nespokojenosti se zvukem týče. Doporučim SA 450, ale to je stará píšnička...

0 xLajků:

37

Ja bych si pockal na planovaneho Hockeho s lampovym preampem a k tomu 4*12" bednicku. Jak rad bych se toho nekdy dockal. Otazka je cena. Uvidime. smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

38

MK napsal:

Ja bych si pockal na planovaneho Hockeho s lampovym preampem a k tomu 4*12" bednicku. Jak rad bych se toho nekdy dockal. Otazka je cena. Uvidime. smile

A kdy má být ten Hocke v prodeji? Nevíte někdo? Pane Hocke? Že bych si taky počkal...

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

39

celkom zaujimave, ze vela ludi chce mat lampu v preampe, ale do konca im staci tranzistor.

sekam dobrotu
0 xLajků:

40

já nepotřebuju mět lampu ani tam ani tam ... co se basového aparátu týče

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

41

pista58 napsal:

celkom zaujimave, ze vela ludi chce mat lampu v preampe, ale do konca im staci tranzistor.

U basy idealni kombinace podle me smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

42

ja taky lampicku nepotrebuju... a mame se tu bavit o paratech pro mne:-D ... a vy tady mavate lampama a 4*12kama :-D ... a ja chci max 2*10 :-D ... idyz naka pekna 4*10 taky neni vod veci... btw a 4*8 hrali ste nekdo na to??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

43

Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze 2*10 neni zrovna idealni bedna pro hutne spodky - ty tam proste chybi. U 4*10 je to o mnoho lepsi, asi je to dano objemem bedny - proste 4 desitky hraji lepe nez dve. 4*8 jsem jeste nemel tu cest vyzkouset, ale nevim nevim. Vetsinou jsem takove male repracky videl v bedne po osmi smile

0 xLajků:

44

hutne spodky nepotrebuju ja nehraju rock.. chci spis poradne pruznou basu ... idyz sem tam naky zadubneni taky neni spatny...
Uz sem to rikal nekolikrat ale neni tu nakej prazak co ma doma ve zkusebne pripadne vi kde maj na krame hockeho ??
hmm a ta session s tema markama by taky nebyla vod veci .. jenom jak se tak na sebe koukam asi nejsem organizacne moc schopnej :-D

ale omezil sem asi vyber zpatky na malyho marka hlavu ... a hocke kombo...
problem je ze sem ani na jedno nehral .. teda naky hocke sem hral ale uz je to dlouho a byli to ty stary modely..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

45

Před chvílí dodělaný
http://www.hocke.eu/index.php?page=news … ws_item=20

0 xLajků:

46

Zdravim pane Hocke, nadherny kousek... a ta 400W verze taky bude? smile

0 xLajků:

47

koukám má to i standby ty jo do všech detailů big_smile to bude asi domakaný

0 xLajků:

48

2 MK  jo
2 Kubš  jo

0 xLajků:

49 Naposledy upravil: Capricorn (25. 03. 2007 20.58:08)

MK napsal:

vy byste taky chtěli, aby byl mistr zalezlej furt v tý svý základně, dejte mu taky chvíli oddech wink

A thousand nights, I've spent alone,
Solitaire to the bone,
But I don't mind, I'm my own best friend,
From the beginning to the end,
My life, my heart, black night, dark star, Capricorn
0 xLajků:

50

Capricorn napsal:
MK napsal:

vy byste taky chtěli, aby byl mistr zalezlej furt v tý svý základně, dejte mu taky chvíli oddech wink

Jo
P.S. Po odzalezení ze základny, jsem "vyvolal fotky", a šel na základnu (pce dubina - Budvar - 4 kousky - chlast, slast (J.D.C.)).

0 xLajků:

51

na druhou stranu něčím ste si po tom hokeji musel ten den zpříjemnit....i když zrovna budějickým budvarem....mno aby si vás nenašel nějakej perníkovej patriot

0 xLajků:

52

to hocke: nova hlava vypada paradne, trochu retro predni panel...fakt hezky, co cena?

0 xLajků:

53

Kubš napsal:

na druhou stranu něčím ste si po tom hokeji musel ten den zpříjemnit....i když zrovna budějickým budvarem....mno aby si vás nenašel nějakej perníkovej patriot

Neeee, pardubáci jsou přívětiví, a že Budějičáci hrát umějí i vařit pivo, to ví každej ( v budějicích by chtěl žít každý, kromě mě (Práchenský)). A když tady skončí pohár, tak se pak musí lovit z Labe.

0 xLajků:

54

To Hocke: Vyborne, to jsou same dobre zpravy. Tu zakladnu Vam vrele schvaluju, taky jsem se vcera byl psychicky pripravit na posunute vstavani o hodinu vpred smile
Doufam, ze se Budejky vzeprou, Liberec Spartu asi neda, drzim palce sympatictejsim muzstvum, i kdyz letos je to ryze ceska zalezitost. Moravaci dostali na frak smile

0 xLajků:

55

M3: Ja byt tebou poridim si Hockeho uz z toho duvodu ze vysel vstric s oranzovosti....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

56

spider napsal:

M3: Ja byt tebou poridim si Hockeho uz z toho duvodu ze vysel vstric s oranzovosti....

:-)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

57

tak muzna bych to mel pastovat do zajimavejch inzeratu ale sem se to hodi taky...
todle linkem at nejsem pruzen ze to tu preplnuju idyz by to melo mit do 100 kilo tusim tak by to mozna nevadilo...
http://hudebnibazar.cz/img_inz/225397.jpg
vintage peavey za 12000
todle uz sem daval do topicu viz vyse vapada to zajimave ale ta cena 18500 ikdyz k tomu pridava box kerej stejne nechci se mi moc nelibi
http://hudebnibazar.cz/img_inz/225390.jpg

a konecne zajimava prace mistra Hockeho ..pokud by chtel muze poreferovat ale 14000 se mi taky zda docela dost kdyz novy podobny stali tusim taky tak nejak
http://hudebnibazar.cz/img_inz/225481.jpg

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

58

m3 napsal:

a konecne zajimava prace mistra Hockeho ..pokud by chtel muze poreferovat ale 14000 se mi taky zda docela dost kdyz novy podobny stali tusim taky tak nejak
http://hudebnibazar.cz/img_inz/225481.jpg

Hockeho je jenom ten zesik pokud se nemylim [sam hawkins]

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

59

ten peavey sa mi velmi nepozdava, riadna starina, ake to ma parametre? 12 tisic mi za to pride velmi vela.
ampeg 4x8...hm. pocuj m3, mas nejakeho oblubeneho basaka alebo kapelu, proste nejaky konkretny zvuk ktory sa ti pozdava a chces sa k nemu priblizit? lebo mam dojem ze aparaty ktore sem davas (davas ako moznosti) su obcas diametralne odlisne charakterom zvuku ampeg 4x8 vs mark bass a podobne. nehcem byt za prudica, iba sa mi tazko radi (v ramci mojho vedomia a svedomia:P ) ze co je dobra volba ak neviem presne co chces.
to kombo 2x10 s hocke zosilovacom vyzera na moj pohlad fajn. pekna nalepka:-)

sekam dobrotu
0 xLajků:

60

no jyk sem tak koukal tak vetsina mejch oblibenejch basaku hraje na lampovy ampegy s 6*10 :-D a to je trochumymo muj rozpocet :-D
... jj ...ja vim ja sem pastuju jenomveci se mi libej vizualne:-D
zvuk kerej mi nejvic sed zatim byl GK RB hlava + 6*10 ampeg clasic... ale nadruhou stranu sem hral na stejnyho GK s boxem GK 2*12 neo a ten mne nebavil vubec...
... btw hodne se mi libi zvuk co vydava moje maly ktyrovy behringer kombo so starejch japnskejch hifi sluchatek :-D
takovej ne moc naspodkovanej konkretni s hodne low stredama ... a hodne cistej jako zadny prdeni spis sametova hebkost :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

61

big_smile pekny opis:-)
no tak uz potom jedine poradim skusat a skusat :-) lebo podla mna nic z toho co si vybral nemoze hrat vylozene zle, otazne je iba co sa bude pacit tebe.

sekam dobrotu
0 xLajků:

62

http://www.mercatinomusicale.com/ann/an … -basso.htm

0 xLajků:

63

tak to si kup něco hodnýho zahuhlanýho jako je ampeg big_smile dělám si srandu těžko říct myslím že bys měl vyrazit a zkoušet

0 xLajků:

64

no dyk ja vim ale ted kdyz mam cca mesic na to dopsat diplomku hlavne husim este dodelat par reakci v labu.. grr... mi nejak nevybejva cas:-D .. a hlavne ty moje favority nikde v praze asi nemaj...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

65

hmm pekny jenom neumim moc italsky teda vlastne vubec :-D
ani nevim co je to za web...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

66

apropo ampeg. maju nejake novinky - lahke komba, skus to mrknut. viem ze to nieje lampa a 6x10, ale ten svojsky ampeg sound by to mohlo mat.

sekam dobrotu
0 xLajků:

67 Naposledy upravil: m3 (29. 03. 2007 21.57:10)

deska sem videl poprvi nazivo raketu vod ampega tu malou 100kovou a je fakt pekna .. gumovej vintage je nej :-D skoda ze neni oranzova to bych neresil :-D
hral ste na to nekdo?? pripadne na ru 200ku??
Taky by mne zajimal vas nazor na Aschdowny ty levnejsi serie EB a MAG... nevim proc ale ziju v domeni ze to musi mit vintage sound takovej ale 70. anglickej rock... asi to dela ren design..
...
jo a taky sem videl tu mini hlavu vod GK a fakt se mi libila ...vizualne :-D

a povim vam ze na kramu v k-audiu a guitarparku maj prdlajs...
a ta SWR LA 15 je taky velka jak krava .. nevim proc aly myslel sem ze bude mensi ..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

68

MAG se tu probiral, zkus pohledat, rekl bych ze to nema vyntydz zvuk a spis je to cinskej low end, nic ve zlym pokud to nekdo mate, nechci hanet

0 xLajků:

69

od ashdownu aspon ABM EVO II

0 xLajků:

70

jj ABM EVO může bejt solidní mazec....tajkovej lampovej overdrive...mnam

0 xLajků:

71

ABM EVO mazec je, milá Evo...málem jsem si ho koupil.

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

72

tak na to milankove nemam :-D ... no stejne to asi jisti pan pernikovy inzenyr... :-D ...
nebo budu este setrit a koupim si neco oranzoviho co mi vubec nebude zvukove sedet jak se tak znam :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

73

Harvey58 napsal:

MAG se tu probiral(...)spis je to cinskej low end, nic ve zlym pokud to nekdo mate, nechci hanet

ono to hraje dobře, to zas né že né. Spíš působí na psychiku(je to takový MAGický efekt), že sice čék má ešdaun, ale vlastně si připadá ošizenej smile Má takovej sprostší zvuk, řek bych, ABM mi přišlo decentnější..ehm...no, možná to bylo tou Aguilar bednou? tongue
ale tohle je pro mě hrozně obtížný nějak konkretizovat, páč i na toho Behroše se vlastně dá hrát big_smile no, tak já už mlčim.... roll

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

74

vedle do topicu sem hazel z talkbassu o zesikach
ten mag300 hodnoti celkem dobre
http://www.talkbass.com/forum/showthrea … own+mag300
v soucasny dobe cekam na p.Hockeho na 400W s lampim predzesikem nebo vemu MAG, nebo neco za malo z ebaye

0 xLajků:

75

hmm ale stejne to vede marecek .. :-D ... no ja sem se asi zasek bud na markovi +hocke neodym bednu ..nebo jenom hocke kombo novy botky bunda a futral na basu :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

76

Já bych volil možnost b smile

0 xLajků:

77

marecek vede jenze je za 16k a ashdowna sezenes za 9k coz je docela rozdil, ktery by tedy mel byt nekde slyset, otazkou je jak moc

0 xLajků:

78

já nebudü prosazovat svůj názor ale podlemýho nej je počkat na nějakou jetinu a koupit....

0 xLajků:

79

taky si myslim, ze je to rozumne, ovsem je treba mit vse radne prozkousene a jit najisto jak slepice po flusu po svym idealu smile
v cechach je docela problem vse vyzkouset, sortiment omezeny - viz topic hudebniny v praze

0 xLajků:

80

presne tak, uz bych sel dneska jen a jen do Ampeg SVT a pockal bych si nebo si i pujcil a splacel (bohuzel nemam z ceho, takze nebude nic)

0 xLajků:

81

Teda Harvey kaj se to SC co máš , kam se hrabou americký Ampegy.....

0 xLajků:

82 Naposledy upravil: m3 (31. 03. 2007 10.49:42)

Termit napsal:

marecek vede jenze je za 16k a ashdowna sezenes za 9k coz je docela rozdil, ktery by tedy mel byt nekde slyset, otazkou je jak moc

ta 250ka hlava je za 10..k tomu 4 ohm boxyk a mame vykonu na rozdavani ...
btw tak todle je pekne zlej prizpevek viz cislo... :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

83

todle taky vypada docela zajimave
http://eshop.kytary.cz/WARWICK-CL-ND-4/ … arwick:1:0
pripadne ta 2*10 250W ....

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

84

a uz vim kde maj oranzovou kozenku :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

85

Nezkoušel jste někdo apecy TAURUS? Nějaká novější polská značka a slyšel jsem celkem slova chvály. Mají je v nabídce BASBAR.  Ten zesík lampa+tranzistor by nemusel hrát špatně a cenově celkem přijatelný.

http://www.basbar.com/boxelectronics.htm

0 xLajků:

86

myslis to za tech 12 neni to jenom preamp??
jinak ten design se mi nelibi vubec

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

87

Pavlík napsal:

V sedlářství ne ? smile u nás teda jo tongue

tos mel rict kde je u vas a  za kolik ?? ja taky asi objehnu naky potreby pro calouniky :-)
zatim sem nasel jenom na nakym tom autotooningpotrebywebu  ..za 660 metr (1 / 1,5m)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

88

Jo, sorry. Nějak jsem to přehlídnul. No ten design...hm, dalo by se s tím žít, pokud by to hrálo. Když to dáš do bedýnky, potáhneš oranží...to by bylo, aby to nebylo!

0 xLajků:

89

hral jsem na taurus s 1x12" jeste kdyz byl basbar na zizkove - bylo to pekne udelany kombo (ta mrizka a la ebs...), celkem hlasity, zvuk v obchode jde tezko posoudit, ale mel jsem dojem, ze to jde pres obvod jako je treba ultrabas nebo surround u vezi, asi kvuli dojmu, aby to znelo jako vetsi aparat... takovej az neprirozene barevnej zvuk. subjektivne lepsi mi prislo kombo s 1x10", na to jakej to byl prcek to hralo skvele a tenkrat meli posledni kus starsi serie (bohuzel bez vystupu na ext. bednu) asi za 5000... trochu lituju, ze jsem ho nevzal na doma smile

0 xLajků:

90

Kubš napsal:

Teda Harvey kaj se to SC co máš , kam se hrabou americký Ampegy.....

a tak to vis, clovek musi mit nejakej ideal na kterej nikdy nedosahne, protoze pak uz by to nebyl ideal, ale co ti tu vykladam, dyk vis svy big_smile

0 xLajků:

91

no tak já vím sice svý ale teda pre-Hiwatt měnit za Ampeg.....pche

0 xLajků:

92

Kubši nejseš řekněme trochu vysazenej na Ampegy?

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

93

ale víšco nejde o vysazení jde o kurva Hiwatt  big_smile to je jiná třídá než Ampeg big_smile

0 xLajků:

94

Kubš napsal:

ale víšco nejde o vysazení jde o kurva Hiwatt  big_smile to je jiná třídá než Ampeg big_smile

+1

0 xLajků:

95

ci je to ina trieda sa da polemizovat velmi dlho. hral som na 50w celolampe od hiwattu z roku 75. velky masaker, no pouzitelne akurat tak do motorheadu. silnejsie hlavy uz urcite headroom mozu rozdavat, no pre mna je stare SVT-CL + 8x10 zvukovy ideal.

sekam dobrotu
0 xLajků:

96

no on hiwatt i ampeg (myslim tim puvodni verze, ne RI) maji svy, me by se libilo mit oboji, oba jsou to dost hlucny aparaty takze pro basu dobry, ale maji ruznej charakter zvuku a i jiny moznosti preampu, jediny co me jeste napadlo naroubovat treba preamp ampeg na konec toho SC, ale ten preamp se neda postavit, na netu je nekde schema, je to desne komplikovany sad

0 xLajků:

97

Stačilo by, kdyby nám někdo pověděl jaká je tam ta indukčnost, její navíjecí předpis a už by to byla brnkačka.=)
Nebo kdyby nějaký ochotník zapůjčil svůj preamp Ampeg (třeba Pekelník), aby se to dalo opajcovat.=D

BL-700NT, TRB-1005NT, B4Fl, BB-350, RB-660Fl
SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

98

on je ale betarone rozdil mezi dnesnim preampem a puvodnim, co jsem koukal tak ty obvody dneska jsou prizpusobeny dostupnosti komponent, ve starym ampegu se davali lampy 12DW7 (ECC83/ECC82 v jedny lampe) a ten obvod tomu byl prizpusobenej, diky tomu to melo svuj zvuk, dneska tam davaj pouze ECC83 a udajne to zni tenceji
to je treba jako s lampacemi SUNN ty meli zase GZ34 usmernovaci lampu, takze ten zvuk byl taky specifickej

0 xLajků:

99

kuci kuci .. ja nechci lampaka big_smile ... Harvey zaloz si vlastni ...lampak pro harveyho :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

100

sorry m3, jsem se nechal vyrovokovat big_smile big_smile big_smile

0 xLajků: