1

Téma: Behringer X LANEY

Jsem chudej student a tak mi poraďte do čeho spiš vrazit zbytek peněz co mám !  a zesik potřebuju nutně !    Behringer BX 3000T popřípadě BX 4500H      vs.  LANEY  R4H   ?????? pls poraďte ! nebo něco  podobnýho ve stejný cenový relaci ? ( 5 000 - 8 000 Kč)

http://eshop.kytary.cz/BEHRINGER-Basovy … vace:0:1:0
http://eshop.kytary.cz/BEHRINGER-Baskyt … vace:0:1:0
http://eshop.kytary.cz/LANEY-Baskytarov … vace:0:1:0

DIK ! wink

PS: "  Basa musí řečnovat ...  !!! "
Nějaká ta 5-ka ,nějaká ta 4-ka, nějaký ten Hartke:)
0 xLajků:

2 Naposledy upravil: Nook (20. 02. 2007 20.37:52)

Re: Behringer X LANEY

NO.....Lejna jsem nezkousel(ale pockej si na Kubsuv nazor big_smile ), s BX3000 jsem mel tu "cest"...investuj 8300 do warwicka!

http://eshop.kytary.cz/WARWICK-Basovy-z … arwick:1:0

Rozdil ktery vidite, ale hlavne SLYSITE!

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

3

Nook napsal:

NO.....Lejna jsem nezkousel(ale pockej si na Kubsuv nazor big_smile ), s BX3000 jsem mel tu "cest"...investuj 8300 do warwicka!

mnohele asi takhle než behringer cokoliv i laney smile ale ten Pro Fet je fakt zajímavej žádný moc stížnosti na to nejsou tak proč ne

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

Laney je pro zacatek OK, me slouzilo dost dlouho a s vyhradami dodnes. S Behringerem nemam zadne zkusenosti. Warwick muze byt taky OK, ale v teto cenove kategorii se asi zazraky dit nebudou...

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

5

No pokud nemáš penízky, tak se toho komba Laney opravdu neboj. Mám RB8 a pokud si pohraješ s ekvalizerém a nebudeš jej ždímat naplno, není vůbec špatné, jen nemá tak  hutné basy jak jiné značky, ovšem zase je pro začátečníka podle mě takové čitelnější - prostě mnohem víc víš, co hraješ, než když máš třeba GK nebo Hartke - ovšem i zde je to kus od kusu. Já teď ale koukám po něčem trocha jiném a taky možná říkám blbosti. Nicméně z mé praxe mi to zatím takto vyznívá.

0 xLajků:

6

Kubš napsal:
Nook napsal:

mnohele asi takhle než behringer cokoliv i laney smile ale ten Pro Fet je fakt zajímavej žádný moc stížnosti na to nejsou tak proč ne

No musím nesouhlasit s Kubšem, ten behringer 4500H, není špatnej znám několik lidí co ho mají a jsou s ním podle jejich slov spokojeni a jsou to zkušení muzikanti. Tím chci říct, že už na nějakej ten apec hráli. Já mám s Laney zatím jen špatný zkušenosti a nikdy bych do něj nešel.

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

7

Teď sem si toho všiml. Ten Warwick je asi nejschůdnější řešení smile

0 xLajků:

8

MK napsal:

Laney je pro zacatek OK, me slouzilo dost dlouho a s vyhradami dodnes. S Behringerem nemam zadne zkusenosti. Warwick muze byt taky OK, ale v teto cenove kategorii se asi zazraky dit nebudou...

Jak říkáš......
volil bych asi WW

0 xLajků:

9

Ten Warwick by mohl bejt dobrej, i když já zatim hrál jenom na toho Behringera. Taky jsem viděl s tim Behringerovskym zesíkem hrát někoho dobrýho...

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

10

Fuit napsal:

Ten Warwick by mohl bejt dobrej, i když já zatim hrál jenom na toho Behringera. Taky jsem viděl s tim Behringerovskym zesíkem hrát někoho dobrýho...

Jak zaznělo z úst majitelů - je spolehlivej smile:)

0 xLajků:

11

Sony napsal:

No pokud nemáš penízky, tak se toho komba Laney opravdu neboj. Mám RB8 a pokud si pohraješ s ekvalizerém a nebudeš jej ždímat naplno, není vůbec špatné, jen nemá tak  hutné basy jak jiné značky, ovšem zase je pro začátečníka podle mě takové čitelnější - prostě mnohem víc víš, co hraješ, než když máš třeba GK nebo Hartke - ovšem i zde je to kus od kusu. Já teď ale koukám po něčem trocha jiném a taky možná říkám blbosti. Nicméně z mé praxe mi to zatím takto vyznívá.

no tak hraju styl rocku, popu nebranim se lehčimu metalu  no pro nazornost  s kalepou hrajem dost Cranberries, Deep Parple no a tak podobně

nic méně dikes za radu

PS: "  Basa musí řečnovat ...  !!! "
Nějaká ta 5-ka ,nějaká ta 4-ka, nějaký ten Hartke:)
0 xLajků:

12

Warvick ProFet 3.2
Prodám basový zesilovač Warvick ProFet 3.2 300W. je 4 měsíce starý . hraný jen ve zkušebně. supr stav. cena 6500

Tel.: 777807949
Region: Pardubický kraj

to je z fendru.

0 xLajků:

13

Neni asi co resit smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

14

http://eshop.kytary.cz/LANEY-Baskytarov … omba:0:1:0 ¨

Já bych osobně šel do tohohle!! Za osmičku dost solidní kombo 120W!!! S Behringerem mám dost špatné zkušenosti o výkonu!!! To co je na něm napsané ještě nemusí být zkutečnost!:-)))))))))... a na Warwicka sem nehrál, tudíž nemůžu nesloužit!!!

Fender Activ Bass IV USA
Laney R3 165W
RAMONES FOREVER
0 xLajků:

15

120W nieje nic moc, jeden hlasny bubenik a je to v cudu. radsej by som isiel do toho warwicku na inzerat.v tejto cenovej skupine je to dost divocina, v kazdom pripade uli behringer ma este nikdy nicim nepresvedcil. viac sa oplati vec za 8 tisic z bazaru ako 8 tisic nova. ta bazarova sa v pripade nevyhovujuceho zvuku da za tu 8ku znova predat, ale ten 8 tisicovy novy zosik strati v momente na hodnote.
treba poskusat v obchodoch a potom pozerat inzeraty a ebay. da sa vybrat slusne.

sekam dobrotu
0 xLajků:

16

Jestli můžu radit tak ten warwick, protože Laney i Behringer jsou u mě až na konci ruku v ruce sad

0 xLajků:

17

za neco malo pres 9 se necha poridit Gallien Krueger Back Line 600. hrajete na to nekdo ?

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

18

spider napsal:

za neco malo pres 9 se necha poridit Gallien Krueger Back Line 600. hrajete na to nekdo ?

Měl sem ho jeden čas půjčenej od známýho a charakterizoval bych ho slovy: neurází ani nenadchne smile , ale když k tomu přidáš cenu tak ve svý kategorii patří k tomu lepšímu.

0 xLajků:

19

Pavlík napsal:

Takovej aparát co toto splnil na 100% je SWR LA15 a  k tomu je lehký a malý smile Až zaplatím kontrabas a začnu opět šetřit, tak do něj půjdu na 99,9% (Asi mě těžko něco bude vyhovovat víc než LA15, ale člověk nikdy neví)

SWR LA15 je moc fajn az na ten vykon. Mit to 200w nezbavuju se toho ani za nic.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

20

no vidíš,každej to má jinak smile

0 xLajků:

21

ja mam bubenika zabijaka big_smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

22

Včera se mi stala na koncertě zajímavá věc. Pořádající kapela dal k dispozici všekerou aparaturu, pro mě byl připravenej Behringer zesák a boxy 4x10 a 1x15. Já sem s díky odmítl, protože sem chtěl vyzkoušet svůj apec po výměně tranzistorů. Zvukovej rozdíl byl obrovskej. Po nás přišla na řadu další kapela a v půlce setu, představte si, z toho behringer boxu doslova vylítly repráky. Byly utržený membrány. Jak sem si oddychl, že sem si vzal svůj apec. Z toho vyplývá, že behringer přináší jen problémy sad

0 xLajků:

23

Mám jako první zesík co jsem koupil Behringer 3000T, 2 bedny (handmake) 2x10" 600W (+horna) 8ohm + 1x15" 700W 8ohm, muzu rict, ze to hraje nahlas, ale zaboha nenastavim zvuk jakej chci, tj. citelnej konkretni ton. Hral jsem pres to na 2 basy: bývalou moji Ibanez GSR205BK a nejaky SRko (aktiv) - ta na to hrala celkem slusne, rozhodne lip nez GSR smile Az bude vic kacek, tak poridim neco lepsiho, ale do zacatku to stacilo.

Cort C5Z, hledám na júesíbaji slušnou hlavu, dopravu mám
0 xLajků:

24

asi tak, tos odhadl presne, do naprostyho zacatku je to asi jedno, jen aby to hralo a aspon trochu se clovek slysel a taky aby to bylo levny, ale je to investice na pul roku az rok podle tempa zlepsovani se

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

25

Zdrojem toho špatnýho zvuku, co měl ten behr komplet byly bugery. Už sem mockrát psal že ten zesák nemusí bejt nutně nejhorší, ale ty boxy hrály fakt příšerně. Jediný co to umělo bylo hrát nahlas, ale absolutně nečitelně.

0 xLajků:

26

Gin napsal:

Zdrojem toho špatnýho zvuku, co měl ten behr komplet byly bugery. Už sem mockrát psal že ten zesák nemusí bejt nutně nejhorší, ale ty boxy hrály fakt příšerně. Jediný co to umělo bylo hrát nahlas, ale absolutně nečitelně.

jj, jasny, ja tam mam dve desitky eminence gammy a patnactku beymu 15G40, bedny jsou staveny podle planu z netu ale rozmerove jsou o par litru mensi kuli stehovani smile

Cort C5Z, hledám na júesíbaji slušnou hlavu, dopravu mám
0 xLajků:

27

no me se zase ww pro fet vubec zvukove nelibi a je to slaby jak caj

0 xLajků:

28

WW profet mě taky nějak nesedl, měl sem bx3000t a myslím, že ten zesák špatnej není za tu cenu. Do začátku téměř ideál. Ale ty bedny, ty bedny....

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků: