1

Téma: Laco Deczi & Celula spring tour 2007

Hola. Tak jsem koukal na stranky Laca Decziho a celuly a koukal jsem, ze by mel behem par dni dorazit do cech a proletnout nasim krajem jako jazzova boure:

http://www.lofish.com/laco/gigs.html

9.4. by mel koncertovat i v Praze, ale nejako se mi vubec nedari vygooglit, kde by to melo byt... Coz me docela fascinuje, ze by to bylo tajne? Nevi to zde nahodou nekdo? Kde to bude a za kolik a kde se daji poridit lupeny.

Ibanez SR1305PM | Fokus V950 fretless | SWR Studio 220 | Carvin RL210 "Red Eye"

http://imagegen.last.fm/lastfmplain/recenttracks/5/j4ro.gif
0 xLajků:

2

Re: Laco Deczi & Celula spring tour 2007

25.4. Brno, ano, děkuji, píšu si...:)

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

3

koukám, že v teplicích bude již podruhé 8¨-))
to zase vykoupí lístky kdejací snobové a já se dostanu akurát tak do pr....

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

4

chroustjazz: ještěže mám kamáráda, který je zadobře s majitelem Šelepky, aneb možná vstup zadarma, každopádně vstup zajištěn..:)

0 xLajků:

5

Klusi napsal:

chroustjazz: ještěže mám kamáráda, který je zadobře s majitelem Šelepky, aneb možná vstup zadarma, každopádně vstup zajištěn..smile

V šelepce? to je ta mrňavá žlutá hospůdka u smíchova? FaKT?

0 xLajků:

6

ja.ro:
a to zase né..:) To je ta malá zelená slavná brněnská hospůdka Šelepova No 1.  smile

0 xLajků:

7

tak lístky asi prej budou! náš trumpeťák se o to postará 8¨-)))

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

8

Klusi napsal:

a to zase né..smile To je ta malá zelená slavná brněnská hospůdka Šelepova No 1.  smile

šelepka, šelepka, šelepka.... aha, tamto byla škabetka. Kdo se v tom ma vyznat.

Ale kde ten Laco pristi pondeli vystoupi v praglu, to tu asi nevi nikdo?

0 xLajků:

9

19.4. 19:00 v divadle na prádle (+ taking off)
150,- predprodej 190,- na miste
... nebo tak nejak, mame to tu dole na ceduli, ale presne si to nepamatuju. taky se chystam smile

0 xLajků:

10

Něco k Lacovi a jeho hře na trumpetu ve výškách. Před pár lety jsem byl na jejich koncertě v neratovicích a říkal jsem jakej frajer je ten Laco. Jak to tahá do vejšek ale ojhle zjištění jak dosahuje takových výšek je jednoduché a prosté. Ten jeho klávesák co sním hrál měl nad těma svejma ještě jedny, na kterých měl nahranou trubku laciho a v těch sólech co to leze do vejšek mu to dabloval nebo možná celý zahrál přesně nevím.
Přišel jsem na to tak že laco zapoměl na nějakou svoji vyhrávku a klávesák ji zahrál za něj. Taková komická situace Laco stojí s trumpetou podél těla a z aparatury lezou tńy od  C3 vejš. Docela sranda. V tu chvíli ho asi neměl moc rád.
Jinak Steve na tu basu je suprovej týpek po koncertě jsem hodil pár slov a na to jakej to frajer na podiu je to normální týpek na pokec k pivku.

0 xLajků:

11

njn, kdo vi jestli steve prijede big_smile Bzl sem na Deczim 4x a pokazde mel jineho basaka wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

12

Ted pokud vim nehraje se Stevem ale s nejakym japoncem nebo jinym asiatem smile Kinukawa nebo tak nejak se jmenuje.

0 xLajků:

13

Když jsem na nich byl tak na bicí hrál Laciho syn, na klávesy nějaký amík (docela dobrej klávesák ale ty jeho předlouhý sóla byly opravdu unavující) a na basu hrál Steve Clarke tady je na fotečce.

http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-wor … ijen~2005/

0 xLajků:

14

baluman napsal:

Když jsem na nich byl tak na bicí hrál Laciho syn

Vaico Deczi hraje na bici stale, klavesak tentyz (jmeno bych vyhrabal doma, koupil sem si od nej tehda CD)

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

15

ja.ro napsal:

Tak jsem koukal na stranky Laca Decziho a celuly a koukal jsem, ze by mel behem par dni dorazit do cech a proletnout nasim krajem jako jazzova boure:

Tuhle sobotu by měl hrát u nás v Jihlavě, myslíš, že by se to mohlo líbit i takovýmu hardkorářovi, jako sem já?

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

16

urcite mohlo, taky nejsem jazzovy a libilo se

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

17 Naposledy upravil: lukas (20. 04. 2007 13.43:42)

tak jsem vcera byl na koncerte v divadle na pradle a az na par problemu se zvukem to bylo pekny. vetsina skladeb byla pospojovana jednim motivem, takovou latinou...
basa super, nob kinukawa, veselej chlapik, hral na sestku s pridanym midi snimacem, aparat genz benz (gbe400, bedna ls4x10). teplej, stredovej, naprdenej zvuk - tak to rozhodne ne. hral uplne bez stredu, jen basy a vejsek, ze bylo slyset kazdej dotyk struny. nejdriv se mi to zdalo podezrely, ale nakonec jsem uveril, ze to byl zamer. nebyl tam jeste nekdo z vas?

0 xLajků:

18

lukas napsal:

aparat genz benz (gbe400, bedna ls4x10).

Jo GBE je super apec, chtěl sem ho kupovat ještě s 1x15, jenže bych na to čekal minimálně 2 měsíce a s dopravou by to nehorázně naskočilo. Já sem j v Jihlavě propás a teď mě to štve o to víc že bych si to poslech od někoho jinýho

0 xLajků:

19

tyhle aparaty ma dost polskejch kapel, gb tam myslim ma primo zastoupeni...

0 xLajků:

20

nekdo tu psal o dvojhlasu piana a trubky ve smyslu, ze deczi se "flaka". piano (spis syntak) opravdu hralo s vetsinou trubkovych partu, ale urcite trubku nezastupovalo - proste hrali spolu. nekdy treti hlas hrala i basa (taky spis syntak smile ).

0 xLajků:

21

lukas napsal:

tyhle aparaty ma dost polskejch kapel, gb tam myslim ma primo zastoupeni...

Jo Jo v polsku mají prodejce i v německu, ale sem to nikdo nevozí obrátil sem se na jednoho maníka, kterej sežene kde co a za babku. A po měsíci mi za tu LS 410 nabídl cenu, za kterou bych v německu koupil obě sad:(

0 xLajků: