1

Téma: grafické ekvalizéry

jaké máte zkušenosti s grafikcými eklvaizéry co se týče nastavení zvuku, pohodlnosti ovládání apod., můj předzesík a mmentálně basa žádný eq nemá tak přemýšlím, že si pořídím krabičku eq(zatím to vypadá na ekonomickou od behringeru). chtěl bych si na ní na ten hardcore slap nastavit nějaký hustá zvuk, trochu jak má fieldy(představa v hlavě je trochu jiná). Máte třeba s nějakou eg krabičkou zkušenosti?

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

2

Re: grafické ekvalizéry

Dr. Gonzo napsal:

jaké máte zkušenosti s grafikcými eklvaizéry co se týče nastavení zvuku, pohodlnosti ovládání apod., můj předzesík a mmentálně basa žádný eq nemá tak přemýšlím, že si pořídím krabičku eq(zatím to vypadá na ekonomickou od behringeru). chtěl bych si na ní na ten hardcore slap nastavit nějaký hustá zvuk, trochu jak má fieldy(představa v hlavě je trochu jiná). Máte třeba s nějakou eg krabičkou zkušenosti?

já měl D.O.D eq, ale střelil jsem ho, v tý doběj jsem byl ještě mlaďoch a bylo mi jedno, jestli to má víc vejšek nebo střed...myslel jsem si (nevim proč), že mi to ta krabička nabůstří...no nenabůstřila, tak jsem ji střelil....A když budeš mít štěstí, tak jí ještě koupíš v bazaru v Lucerně...:)

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

3

Re: grafické ekvalizéry

Mam toma jeden basovy equalizer, znacku ted nevim (Ibanez?). Vali se mi a nepotrebuju ho.
Se starou basou jsem ho obcas pouzival, abych nastavil konkretnejsi zvuk, ted to neni potreba.
Ozvi se mailem/ICQ, domluvime se na rozumne cene.

Obecne se zvuk da posunout tam, kam potrebujes (samozrejme v ramci rozumnych moznosti).

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků: