Téma: warwick wca 211 a moje zkušenost
tak předem se vám chci omluvit že sem se nepřiznal dříve ale nemusím vše hned vykeccat.
vyměnil sem aparát.
takže moje nová sestava jest
lampový preamp SWR Grand Prix
Koncák BV AUDIO PA 1000 2x500W (já používám 1x300)
bednička Warwick WCA 211PRO
no první dva členy sem koupil na slepo neboli na dálku ale věřil jsem jim....
a bednu sem řešil hodně dlouho, nakonec se se rozhodl po 4x10 ale POZOR na prodejně jsem vyzkoušel 411 od WW a dobrý solidní rockový koule hrálo to, Hartke 410 BLX namůj vkus moc uřvaný a teda fakt hodně řezavý....mno a po tom jsem vyzkoušel 211 a co se nestalo ono to hrálo LÍP než 411, nevím čím to nevím ale ta 211 byla jakoby z jiný cenový kategorie....vyšší
no ale nechal sem si na to noc na rozmyšlení a šel tam druhej den s bráchou at sme na to dva a oba sme tak hezky pokyvovali při zapojení 411 a pak zas ta prokletá 211 mno oba sme měli čelisti dole prostě to HRÁLO. takže sem odjel s 211....
krom toh sem tam šáhnul na Geddy lee basu která je krásná ale začal sem jí nenávidět protože tam ke mě přišel frajer že mám smůlu že si jí teda můžu vošahat ale ž ejí kupuje tak že můj sen končí....byl sem jeho suvereností tak omámenej že jediný co sem ze sebe vyvalil bylo hmm japonec...
takže pak sem chytil Mark Hoppus bass a z ní se linul asi 10x lepší zvuk než z geddyho tak sem to přes celou prodejnu dával jasně najevo at se nažere kokot...ještě si tam s kamarádičkama ze mě dělal prdel jak na vybalil to stímkončícím snem.....tím mě dožral a moje slova zněla " hmm to hraje daleko líp než ten geddy ten vůbec nehrál to je šit..." ona to teda mezi náma byla pravda protože ten Hoppus má úžasnej tah na bránu...no kromtoho ten zmíněnej týpek byl asi fakt idiot protože to byl ten s tím japanem gold edition vohoblovaným-. z hudebního bazaru...takže u mě opravdu klesl na dno bud si ho za ty prachy koupil ten jeho kamrádíček nebo ho prodával ten kamarádiček prostě každopádně kokot, namachrovaný hovado.....taky sem mu toho geddyho hned vrátil když mě jakoby milostivě říkal e si na něj teda ještě můžu brnknout....tkaovýhle hovada mám teda rád..
tož intermezzo je za námi....kež by si to mohl dotyčný přečíst...
mno ale to nejdůležitější
celý sem to na zkoušce zapojil a málem sem upadl...nevím proč ale příde mi jako by to k sobě všechno patřilo....lampa v preampu ač jedna mi příde sakra znatelná,kupodivu mi posouvání pásem na středech nepůsobí problémy a gain umí nechat hezky "cranknout" na lehce naprděnej zvuk....celkově výkon 300W mě dělá docela radost je to tak akortá na zkušebnu kde se všechno bije nemusel sem chodit do extrémních nastavení a tak nějak pohoda-přes mojí skepsi že to může bejt všechno na hovno kůli tomu že sem preamp a koncák neozkoušel mě to velmi mile překvapilo.....
SWRko zní tak jak sem čekal a tak jak tomám rád takže sem žádnou charakterově zvukovou změnu neudělal....
mno tot moje zkušenost a ke všemu musím dodat že v kytary.cz na mě působí tak jako "etalon" ideálního obchodu....prodavač neměl problém s tím donést 211 ze skladu všechno zapojit pokecat jak se mu to zdá a bejt prostě ku službám zákazníka...akorát se mi teda pořád snažil nacpat 411

------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410