Téma: Baskytara Bach Devil, kopie Jazz Bassu.
Viděli ste to někdo? Máte s tím praktické zkušenosti? Mě osobně se ten zvuk líbí, ale jsem lama, takže budu rád za každý názor. Mimochodem, ta basa stojí 5000.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Baskytara Bach Devil, kopie Jazz Bassu.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Viděli ste to někdo? Máte s tím praktické zkušenosti? Mě osobně se ten zvuk líbí, ale jsem lama, takže budu rád za každý názor. Mimochodem, ta basa stojí 5000.
Dnes delaji korejci a cinani nastroje v par fabrikach, tzn. kvalita bude +- podobna.
Vem si s sebou zkusenejsiho kamarada s lepsim nastrojem a porovnejte.
U levnych nastroju obecne citim, ze nastroj je "kopyto" - nema dynamiku, zvuk je od hrozneho po podprumerny, neda se sestelovat slusny dohmat, apod.
Z druhe strany pro zacatecnika to muze byt rozumny startovaci mustek - prece jen oproti Iriskam, Diamandkam, apod. jsou tyhle nastroje o velky kus dal.
no ale bach je česká značka!!!!nevím ale četl jsem recenzi na nějakou kytaru a neschazovali jí...takže to chce vyzkoušet ale rozhodně bych jí vyzkoušel porovnat třebas s fokusem...
Nedaří se mi o té firmě něco zjistit.
Nedaří se mi o té firmě něco zjistit.
proč ne JB od fokuse? znam dva lidi co jí maj a chválej...
JB od fokuse je taky fajn, chtěl jsem se optat , protože tu firmu vůbec neznám a ta basa se mi nezdála až tak špatná.
STRÁNKY JSOU: BACHMUSIC.CZ
Firma B&Ch je odnekud z Jizni Moravy. Stranky, ktere uvadi Salof, zrejme nefunguji.
Nicmene nastroje vyrabi na 90% v Korei/Cine, protoze za takovou cenu by byl problem u nas ten nastroj udelat. I kdyz, mozna je opak pravdou...
Nic to nemeni na tom, co pisu ve svem prvnim prispevku.
zase jsem se spletl, stránky jsou : bachmusik.com
4d.a.l.i.: Podle mě za 5000 jen těžko seženu něco co by uspokojilo zkušeného basistu, ale začít musím a to bez basy nejde. Jazz bassy prý často hrajou dobře a to i levné. Dobrá basa na začátek ze mě mistra sama neudělá.
Ja myslim ze kvalitni (masiv, Squier, Fenix, Fokus) kopie jazz bassu svou praci pro zacatecnika odvede. A casem lze vymnenou snimacu oddalit okamzik nakupu profi basy Mozna by stalo za to koupit basu z druhe ruky.
nevím ale Squier bych neřadil ke kvalitní kopii pač tam fakt kurevksy platíš za to slovní spojení BY FENDER!!!!a FOkus je přeci jenom vejš za menší cenu!!!
KUbš: hele, takhle se to fakt zobecňovat nedá...
4d.a.l.i.: Podle mě za 5000 jen těžko seženu něco co by uspokojilo zkušeného basistu, ale začít musím a to bez basy nejde. Jazz bassy prý často hrajou dobře a to i levné. Dobrá basa na začátek ze mě mistra sama neudělá.
Viz muj prvni prispevek - psal jsem, ze takovy nastroj je pro zacatecnika DOBRY startovaci mustek, lepsi, nez nejmenovane vyrobky neidentifikovatelneho data vyroby s pokroucenymi krky apod., ktere donedavna byly vysadou bazaru v cene "za hubicku".
Nastesti dnes sezenes o neco drazsi nastroj, na ktery se DA hrat - a ta basa za 5000 tam rozhodne patri.
Zdravím.. mám teď v plánu koupit si BaCHa, takže ode mne máš zelenou.. moje sice není za 5000 ale za necelejch 7, ale je to masiv, mahagon, s průběžným krkem.. hrál jsem na to a myslím, že za tu cenu je to dobrá koupě..
Určitě Fokus můžu doporučit, minimálně bych je porovnal
Mám fíka a pohoda. Dřevo nemá chybu o po výměně snímačů je to úplně někde jinde. Podle známého kytaráře by podobný nástroj za stejné peníze neudělal ani náhodou. Při výběru jsem se nejvíce řídil tím, jak hrála nasucho a v tomto ohledu dala na prdel mnoha renomovanějším značkám. Slušný snímače z ní jen dostaly co v ní bylo. Můj účet tak byl cca 10000,-
Zkoušet, hledat, porovnávat
Mám fíka a pohoda. Dřevo nemá chybu o po výměně snímačů je to úplně někde jinde.
Jestli se můžu zeptat co jsi tam dal za snímače?
no hele jak mu tak koukam na pod caru tak byc hadal kent armdtrong...
... nebo snad Louis Armstrong?
... nebo snad Louis Armstrong?
ty tam měl předtím, ale nikdo už to jeho věčné "trádá, trádá!" nemohl poslouchat...
jeste fakt zkus i SX... maji slusne zpracovani... jinak samo Fuckus je dobra volba.. s nekym zkusenejsim pri vyberu.
no hele jak mu tak koukam na pod caru tak byc hadal kent armdtrong...
Ha,jsem si nevšim,koukám jinam
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Baskytara Bach Devil, kopie Jazz Bassu.