Téma: Efekt na metal
Zdar hoši, hrajem deathmetal a plánuju koupit nějaký ten efekt, co mi doporučíte, zatím přemýšlím o Ibanez PD7. Dík...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Efekt na metal
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdar hoši, hrajem deathmetal a plánuju koupit nějaký ten efekt, co mi doporučíte, zatím přemýšlím o Ibanez PD7. Dík...
Záleží jakej efekt jestli overdrive nebo chorus, compresor....nebo nějakej mulťák
Buď PD7 nebo Boss ODB 3, kdybys chtěl jít cenově výš tak Tech 21 Sansamp bass driver...nejlíp všechno vyzkoušet a vybrat to co bude vyhovovat
Tech 21 Sansamp bass driver
Jestli chceš dobrej overdrive, kterej nekrade, tak Tech 21 je dobrá volba. Má krásny zkreslení při zachování všech parametrů basy.
ja myslim ze nejlepsi efekt na metal je poradne roztocit haro... ale v dnesni dobe kdy se nam metalaci spatne stylizujou do hardkoraku uz aby clovek poradnej vrtulnik hledal s lupou...
taky sem házíval vrtule, ale pak sem to schodil a bylo po prd...
Mozna budu vypadat staromodne, ale jako jediny efekt mam kabel ci bezdrat A mozna, ze se ta hudba za metal povazovat da. Do deathu bych asi zvolik kvalitni overdrive, jak pise Gin. Clovek musi trosku experimentovat, taky me to zacina bavit
A mozna, ze se ta hudba za metal povazovat da.
Rozhodně! Mimochodem gratuluju k dobrý recenzi ve Sparku, uspěli převážně tvý pecky viď :)
Tak to je trosku omyl, ja jsem autorsky impotentni, jsou to skladby taky Michala, ale Bazalky Nicmene celkova podoba vznika kolektivne, napady vsak nosi prevazne Bazi a zpevak Gatty. Jinak diky za gratulaci, zatim recenze dopadaji tak pul na pul
Cekal jsem spis negativni ohlasy, takze i toto potesi.
Aha takže to sem troch zmotal, ale ta ve Sparku je dobrá. český kapely se moc nechválej v tom Podhoubí, spíš se jim vyčítá....málo originality a kdesi cosi. Pak vydají desku třeba Green day a o originalitě nenapíšou ani fň
Nj, i proto me tesi, ze recenzenti pochopili trochu nas zamer. Jsou tam i skladby klasictejsi, jedna z nich je snad 10 let stara. Pak trosku odvaznejsi a originalnejsi. Je pravda, ze je to rozdeleno asi 50/50. A abych nezpomnel, Nevinny je dilo Jirky Skalaka, to bych mu krivdil, kdybych ho neuvedl
srs napsal:Tech 21 Sansamp bass driver
Jestli chceš dobrej overdrive, kterej nekrade, tak Tech 21 je dobrá volba. Má krásny zkreslení při zachování všech parametrů basy.
jj jedinně Tech 21!!!!:P
Boss a Ibanez krade basy jak sviňa
Bosse sem měl a hned letěl
ode mě taky a od tý doby hraju čistou basu
ode mě taky a od tý doby hraju čistou basu
taky sem pak dlouho nic takovýho nechtěl ani vidět, dokud se mi nedostal do ruky Tech 21 sansamp RBI (racková verze). Takže vřele doporučuju pro overdrivu chtiví basisty
Souhlas, mám podlahovou verzi už rok a pořád mě neopustilo nadšení.Krmim to do vstupu HA 3500 a na tom zesíku mám všechno uplně narovno, akorát trošičku přidaný středobasy a ten zvuk je prostě monstrózní.
No ta racková veze je trošku jinačí na ovládání vzhledem k tomu, že to je lampvá simulace. to zkreslení nastavuješ třemi korekcemi - blend(sim. lampy) presence(atack) a overdrive(...). Fakt nejlepší zkreselovadlo co se mi zatím dostalo do ruky.
je jinačí akorát v tom, že má para středy, efektovou smičku a regulovatelnej výstup z linky.Jinak sou ty ovladače stejný.Vážně uvažuju že bych si tu rackovou verzi pořídil, problém je v tom, že občas potřebuju ten zvuk mít prostě míň zprasenej a takhle jenom tu krábu vypnu a je to.
A nema ta rackova verze moznost footswitche?
To jo! Jediná podstatná věc co tomu chybí, ale řešit by se to dalo, když bys měl footswitch. Jenže pak bys měl buď bypas nebo sansamp, což není moc dobrý...
Hmm, efekty moc nepouzivam, ale asi byste spis uvitali nejake presety, ze?
Stačilo by kdyby to mělo 2 kanály, jinak já tam mám teď to zkreslení nastavený natrvalo a řekl bych i že slap zní zajímavě s tím drivem
Bosse sem měl a hned letěl
hmm, to me mrzi,
prave jsem zvazoval BOSS Bass Limiter/ Enhancer LMB 3. Cos to mel za BOSSe?
Gin napsal:Bosse sem měl a hned letěl
hmm, to me mrzi,
prave jsem zvazoval BOSS Bass Limiter/ Enhancer LMB 3. Cos to mel za BOSSe?
řekl bych,že řeč je o overdrivu ODB-3,teda tenhle jsem měl já
PD7 není zlej mě moc basů neukrad....
a co MXR bass DI+
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Efekt na metal