Téma: kombo pro bezpražec?
Panove, můžete poradit co se bude hodit pro bezpražec? Hraju neco klidného a spiš jazzového.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » kombo pro bezpražec?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Panove, můžete poradit co se bude hodit pro bezpražec? Hraju neco klidného a spiš jazzového.
Roland Cube, zeptej se D.a.l.i.ho
Potvrzuji slova Spidera.
V tuto chvili hraju na hlazene struny, takze je basa vybiravejsi. Nejlepe hraje simulace Ampegu 810 (kurna, jak se to tem inzenyrum povedlo na 1x10"? ) - zvuk a la Petr Vavrik je na svete. V brzke dobe asi natahnu zanovni dadarka a uvidime.
Obrovskou vyhodou rolanda je prave moznost zvolit si simulaci aparatu a rozdily tam jsou dost velke, takze si slusny zvuk urcite najdes.
Ale znovu opakuju, co tvrdim uz dlouho - musis mit dobre hrajici bezprazec. Apropos - co vlastne mas za nastroj?
Vidíš, mně zase nejvíc sedí simulace T.Elliota... Opravdu záleží na base.
jo...tak jste ale rychly!
mám původní Ibanez Roadstar II, 20 let stary. Před 3 roky nechal předelat ho na bezpražec, hral jsem na různých aparatech, ale vlastního zatim neměl . Jo, ještě jsem neupozornil, že cenova kategorie pro mne také je důležita, teda nemám vice než 8-9 tisic. Takže slovičky "Elliot" a "Ampeg" zůstavají jen abstraktnímí pojmy pro mne
cube je na bezprazec super...je tam vsechno, co muzes k bezprazci potrebovat
Co takhle SWR LA15 za 7000 ?
![]()
Oni už jsou tu zas, Kohn?
Jináč, aktuální zkušenost: sedlo mi kupodivu kombo Peavey Basic 60. Docela vyvážený, akorát basující, zvuk nikterak neničící. Takže toť omluva všem, kteří mi vytýkali v jiným vlákně, že pomlouvám Peaveyáky...SWRka bych se taktéž rozhodně nebál a pokud jsi švarný šuhaj a nebojíš se trochu k tomu přihodit, zadlužit se nebo makat v dole, pak Markbass jasná volba ! (www.musikzone.cz). BTW na toho Roadstara bych si tuze rád zahrál, výměnou můžu nabídnout vozkoušení právě jednoho Marečka.
Jináč, aktuální zkušenost: sedlo mi kupodivu kombo Peavey Basic 60. Docela vyvážený, akorát basující, zvuk nikterak neničící.
Tak tady mam presne opacnou zkusenost.
Na bezprazcoveho fendera totalni silenost, na Lisaka to celkem uslo. Rozhodne jsem ze zvuku unesen nebyl.
Ad simulace Trace Elliot - tu mam taky rad, prijde mi, ze nejmin meni zvuk a ma lepsi dynamiku nez Ampeg. Hraju na ni s prazcovkou.
Ad Cube - cenove se vlezes +- 7000. Sice 30W, ale poctivych, myslim, ze s mnohymi 60W vymete podlahu.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » kombo pro bezpražec?