1

Téma: Problém-šum v aktivce

Začala mi blbnout aktivka na base, nějak jsem si toho nevšiml, hrál jsem hlavně na pasiv-a teď jsem ji zkusmo zapnul-a místo libých basových zvuků ozval se podivný šum-jako příboj u moře a chrčení a různé pazvuky...nevíte někdo čím to může být? Baterka je dobrá..

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

2

Re: Problém-šum v aktivce

A co je na tom nejblbější-stalo se mi to absolutně nevhod. Basu jsem chtěl prodat, jel se na ni mrknout zájemce z Prahy-a najednou jsem to zjistil. trapas. naštěstí jsem mu stihl zavolat ještě než vyjel...

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

3

Uzemneni v poradku ? Me to delalo podobne, v pasivu to tolik slysel nebylo, takze sem si vsimnul az u aktiv

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

4

pipa napsal:

A co je na tom nejblbější-stalo se mi to absolutně nevhod. Basu jsem chtěl prodat, jel se na ni mrknout zájemce z Prahy-a najednou jsem to zjistil. trapas. naštěstí jsem mu stihl zavolat ještě než vyjel...

To já jsem to naštěstí vyřešil včas - míval jsem takovou zelenou aktivku (už jsem ji prodal) a taky mi to chrčelo. Zajímavý, chrčelo to míň, když jsem dal poťák na max. To to ale neřeší. -> Vzal jsem to ke známýmu opraváři a prej vadná součástka (hádám, že ten aktiv zesík big_smile ), že se to občas stane, že dostane vadnou, tak mi tam vrazil higher-level jako kompenzaci. A vod tý doby bez problému...

Weber basses -> Eden WTX260 -> 2x10'' G-D & 4x8" Hocke
0 xLajků:

5

Basu jsem vzal ke kytaráři, ale ten se nechtěl pouštět do elektroniky, tak jsem ji nechal u kamaráda-a právě mi volal že už je problém vyřešen, vyměnil nějakou součástku, jejíž jméno si teď zrovna nemůžu vzpomenout :-) ale kdyby měl někdo obdobný problém tak to rád zjistím smile

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

6

aspon že si to vyřešil!!!!
koukám japonec asi zapanoval co?když prodáváš KK

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků: