1

Téma: Jakou slapovinu se naučit/Silver rain od Marcuse

Čau lidi, chtěl bych se naučit nějakou další slapovací píseň se naučit. Jsem zhruba na úrovni Run for cover (resp. to je nejtěšší co zahraju). Učím se Frankensteina (MM), bohužel mě to příliš nebaví. Přemýšlím nad něčím daslším od Marcuse, neboť mě opravdu baví. Co třeba Rio Funk, či je to příliš harcore? Pište klidně tipy i na další, i jiné basáky, dík

Další otázka, nemá někdo sepsaný Silver rain od Marcuse? Je to jedna z oblíbených písní, ale nemám shopnosti na to to přepsat.

Čtyřem strunám zdar!

Materiál: FGN Mighty Jazz (Rotosound swing bass); Bezpražec Jolana Iris (ve výrobě, nějaké Warwick roundwound); Basové ukulele casha
Bedýnky: GK MB-100; Fender Rumble V3 500; Randál 200w (reproduktor 1x15")
Uskupení: Zales_punk (jediná skutečná kapela); Orel křiklavý (spontanní hudební uskupení); DudyTvojíMámy (skoronexistující hudební folkové uskupení)
0 xLajků:

2

Re: Jakou slapovinu se naučit/Silver rain od Marcuse

Co takhle Teen Town slap version?

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

3

joko napsal:

Co takhle Teen Town slap version?

To ne, to je jiná liga. Já to nezahraji ani prsty

Materiál: FGN Mighty Jazz (Rotosound swing bass); Bezpražec Jolana Iris (ve výrobě, nějaké Warwick roundwound); Basové ukulele casha
Bedýnky: GK MB-100; Fender Rumble V3 500; Randál 200w (reproduktor 1x15")
Uskupení: Zales_punk (jediná skutečná kapela); Orel křiklavý (spontanní hudební uskupení); DudyTvojíMámy (skoronexistující hudební folkové uskupení)
0 xLajků:

4

cool je Detroit

pkGuitars .1               Tokai Hardpuncher ´21              
pkGuitars .2 V            Yamaha BBP35 '22              BrunoUrban fretless5
GK RB700-II & GK neo112 & GK Plex, Boss GT10, Zoom B3
                                                 Flatwound Club #7
0 xLajků: