1

Téma: Bezpražcování Jolany a obtíže s křídou

Čau basata a basnice, rozhodl jsem se, že z na bazaru prodávané Irisky udělám bezpražec. Díry jsem vyplnil křídou a zalil CA lepidlem. Vypadá to dobře až na to, že mám všude na hmatníku křídu, už jsem strávil celke dost času drbáním s kartáčkem na zuby, je to ale celkem neefektivní.

potřebuju to ideálně dostat pryč, hmatník budu pokrývat CA lepidlem

někdo nějaký tip, jak to dostat ven?

dík za odpovědi

Materiál: FGN Mighty Jazz (Rotosound swing bass); Bezpražec Jolana Iris (ve výrobě, nějaké Warwick roundwound); Basové ukulele casha
Bedýnky: GK MB-100; Fender Rumble V3 500; Randál 200w (reproduktor 1x15")
Uskupení: Zales_punk (jediná skutečná kapela); Orel křiklavý (spontanní hudební uskupení); DudyTvojíMámy (skoronexistující hudební folkové uskupení)
0 xLajků:

2

Re: Bezpražcování Jolany a obtíže s křídou

Ještě doplním, s pomocí AI jsem došel k závěru, že by možná šlo dřevo namořit lihovým mořidlem. Vsáklo by se potom CA lepidlo?

Materiál: FGN Mighty Jazz (Rotosound swing bass); Bezpražec Jolana Iris (ve výrobě, nějaké Warwick roundwound); Basové ukulele casha
Bedýnky: GK MB-100; Fender Rumble V3 500; Randál 200w (reproduktor 1x15")
Uskupení: Zales_punk (jediná skutečná kapela); Orel křiklavý (spontanní hudební uskupení); DudyTvojíMámy (skoronexistující hudební folkové uskupení)
0 xLajků:

3

Re: Bezpražcování Jolany a obtíže s křídou

Aidamos myslím dělal z Jolany bezpražec, třeba poradí.

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
1 xLajků: