2,601

Re: struny a zase jen struny

Tak panove smile Drobna recenze docela na zahranicnich forech dobre prijimanych strun DR Dragon Skin+. Vzhledem k tomu, ze struny "zeru" a jsem liny, tak jsem si rikal, jestli by to nemohla byt solidni nahrada za Elixiry. Takze bych tu napsal kratsi porovnani:

DR jsou diky pouzitemu kulatemu jadru pod prsty o dost tuzsi nez Elixiry.
Struktura vinuti DR je hrubsi nez Elixiry. Potud je to "dle chuti".
Povrch DR je pocitove strasne "suchy". Vaznou na nich prsty, jako by byli oblepeny nejakym jemnym smirglem (neco kolem 2500).
Registruji vyrazne zvyseni pazvuku typu skrabani o prazce (to i ocelovy rotosoundy jsou na tom lepe).
Zvuk je ponekud gumovejsi i na novych strunach.
No a nakonec to nejzajimavejsi a to je vydrz. Naprosto bidna. U me 2 a pul mesice a ty struny sly naprosto do kytek. Zbylo akorat podivny huceni a skrabani o prazce/prsty.

Za me teda rozhodne nebrat.

0 xLajků:

2,602

https://gorstrings.com/

Koukam, ze maji tohle tedka aktualne na kytarach. Siriusky zijou, a ja se vratil v case o 20 let big_smile

0 xLajků:

2,603

polygon napsal:

DR Dragon Skin

Za me teda rozhodne nebrat.

Měl jsem je na elektrickou kytaru před časem, a teda děsná bída, přesně jak píšeš. Povrch na hovno, zvuk na hovno, výdrž na hovno.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

2,604

Cena na hovno abych doplnil big_smile Jako to uz pomer cena vykon jsou na tom u me lepe Ernie Bally smile

0 xLajků:

2,605

polygon napsal:

Koukam, ze maji tohle tedka aktualne na kytarach. Siriusky zijou, a ja se vratil v case o 20 let big_smile

Siriusky bronz-fosfor 0.012 jsem cvičně koupil na akustiku a nelíbily se mi. Hrozně nastředovaný zvuk, nebyl jsem spokojený už od prvopočátku. Možná na nějaké lehce hluché kytaře to bude fungovat, ale zůstávám u značek Martin/Savarez.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků: