Re: aparáty Gallien-Krueger
Tak to sem teda hooodně zvědav. Analog by si zasloužil comeback! To je tak krásný pohled na ty tranďáky a pořádný toroid.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » aparáty Gallien-Krueger
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak to sem teda hooodně zvědav. Analog by si zasloužil comeback! To je tak krásný pohled na ty tranďáky a pořádný toroid.
Legacy RB
Legacy 1001RB bude dostupná už na konci března a cena kolem 38 tisíc
No píšou v květnu 2025, tož uvidíme
No píšou v květnu 2025, tož uvidíme smile
chceš se vsadit? )
Jsem móc zvědav. A ještě že tolik dát nechci, a jsou na mne zbytečně silný, a musím dát dohromady tuny dalších argumentů . Apropós 500 lagacy se nikdo asi nezbavuje, což?
Apropós 500 lagacy se nikdo asi nezbavuje, což?
Pěkná sleva hýr
https://kytary.cz/gallien-krueger-legacy-500/HN191600/
chceš se vsadit? )
No říkal to Forrest Gallien na NAMM, že je budou lifrovat od května 25...
Nicméně pro mě je to sice nádherný kus elektrotechniky, ale vzhledem ke svým zádům pokukuju pořád po kombu Fusion S/210 a čekám, kdy cena spadne pod 40 tisíc
Tak jsem si udělal radost a pořídil kombo Fusion 210 Neubráním se srovnání se starým MB210 - nové je mnohem lépe řešené co se chlazení týká, má to distortion kanál, ale zároveň to zůstává relativně jednoduché na ovládání. Zvuk je diametrálně odlišný od RB řady, ale na prsty/slap/trsátko je to brutální buldozer. Skvěle to kopíruje styl hry - při lechtání strun je to hodné, jak člověk víc zabere, tak mu to hlavu urve u samé prdele
Měl jsem to na zkoušce s naším hlasitým bubeníkem a master volume jsem nedal přes půlku.
Musel jsem si chvíli zvykat na chování lamp, neb jsem je nikdy pořádně neměl (jen jsem kdysi vlastnil stařičkou celolampu, ale ta nebyla v dobré kondici, tak to nepočítám). Hlavně mě překvapil ten plný spodek, co z toho leze. U starého MBčka jsem furt řešil druhou bednu, abych doplnil spektrum, u Fusion to není třeba. Ještě čekám na nahrávky ze zkoušky, jestli bude záznam aspoň zpoloviny tak dobrý, jako byl můj pocit, pak to rozhodně nebyla marná investice. Kupoval jsem v kytarách s 10% slevou za 48k, srovnával jsem to s Legacy kombem a Fusion mě přesvědčil víc.
Druhý argument je váha - proti 700RB/210 je to míň, než polovina a je to sakra znát. Parkoval jsem večer po zkoušce o několik ulic od baráku a v pohodě jsem to přenesl v rukách, což bylo dříve nemyslitelné
Suma sumárum - Gasi je šťastný
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » aparáty Gallien-Krueger