1

Téma: Ampeg SVP-PRO + Hartke3500

Ahoj, potřeboval bych něco probrat. Vlastním celkem dlouho Hartke 3500. rád bych šel do předzesilovač ampeg SVP-PRO, protože předpokládám že pak ho mohu připojit k jakkoliv silnému zesilovači. Otázkou je zda bude stačit zatím připojit výstup z "Ampeg preamp out" do "effect return" do hartke3500 a poťák kterej na smyčce definuje úroveň (send/return) nastavit tvrdě na return, tím asi eliminovat vstup přes lampu z Hartke? Myslím že by to  mělo pracovat? Nezkoušel někdo něco podobného?
Moje představa je že nemá smysl investovat 30kolíků do SVT3PRO když ho lze nahradit SVP-PRO(14k) + MOSFET, ušetřené prachy investuji do druhého EMG-40DC smile Dik Alex

TuneBass/Focus PV+EMG-40DC/Hartke3500/4x10" Hartke+Eminence/Monsterbass-cable
0 xLajků:

2 Naposledy upravil: MK (22. 02. 2007 15.03:59)

Re: Ampeg SVP-PRO + Hartke3500

Jojo, melo by to normalne fungovat. Tim vyradis preamp Hartkeho a mel by se z nej vyuzivat pouze konec. Nektere zesilovace dokonce maji primo i preamp In. Pokud ta smycka neni nejak zmrsene napojena buhvikde.

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

3

Cau,ja pouzivam dva zesilovace G-K a Ampeg a mam to zapojeny tak,ze z Galliena to mam vytazeny ze Send efektovy smycky a pichnuty do RETURN do Ampega a pak fakt funguje jen jako konec-preamp je vyrazenej a facha jen potak MASTER.Takze by to melo fungovat i tobe.

Basa:       Line 6 Variax Bass 700                                                                                             
FX:           Line 6 POD X3 Live (multiFX/PreAmp), G-K Dieseldawg (distortion)
Rack:       G-K 1001 RB II (Amp), DBX 266 XL (kompresor,gate)
Box:         G-K Neo 212, SWR Big Ben (1x18")
0 xLajků:

4

bezva, to jsem chtěl vědět, díky za info!
ahoj

TuneBass/Focus PV+EMG-40DC/Hartke3500/4x10" Hartke+Eminence/Monsterbass-cable
0 xLajků:

5

Alex napsal:

Ahoj, potřeboval bych něco probrat. Vlastním celkem dlouho Hartke 3500. rád bych šel do předzesilovač ampeg SVP-PRO, protože předpokládám že pak ho mohu připojit k jakkoliv silnému zesilovači. Otázkou je zda bude stačit zatím připojit výstup z "Ampeg preamp out" do "effect return" do hartke3500 a poťák kterej na smyčce definuje úroveň (send/return) nastavit tvrdě na return, tím asi eliminovat vstup přes lampu z Hartke? Myslím že by to  mělo pracovat? Nezkoušel někdo něco podobného?
Moje představa je že nemá smysl investovat 30kolíků do SVT3PRO když ho lze nahradit SVP-PRO(14k) + MOSFET, ušetřené prachy investuji do druhého EMG-40DC smile Dik Alex

JJ máš pravdu,já používám SVP PRO a k  tomu konec BV Audio a dobrý(aby ne,je to 2x500W tongue).Ale i přesto přemýšlím,že to celý buchnu,páč bych chtěl něco pohodlnějšího na tahání.Toto je trošku težšší kalibr.Takže kdyby si měl zájem a chceš se vláčet s trošku big rackem,možná mě ukecáš big_smile

0 xLajků:

6

Lubosk napsal:

...z Galliena to mam vytazeny ze Send efektovy smycky a pichnuty do RETURN do Ampega...

To je ten konec u GK 1001RBII tak špatnej?

Čtyřky: Ibanez MC924DS Half & Half (1982) + kontrabasy: masiv 4/4 s bassreflexem! (~1890) a polomasiv Cremona 3/4 (~1985)
Pětky: MTD fretless 35" od Ondřeje Lišky (2004) a Lakland 55-02 Deluxe (2005)
EBS TD650, EBS NEO-212 + 1x 15" JBL E-140 a do hospody GK MB150E-III-112
Autorizovaný záruční a pozáruční servis Yamaha, Ampeg a Line 6
0 xLajků: