el BassTardo napsal:
není to můj šálek melty, ale ksich to má a hraje to.
a btw. na všem webu na fotce s tebou je mikrák kterej vypadá jako Shure 588, je to on? je tvůj?
Díky...hele, ten mikrofon je nějaký Columbia (označení myslím DM200, nevím, mám ve zkušebně). Kupoval jsem ho před patnácti lety v Japonsku v nějakém krámě s elektronikou (synťáky, DJ vybavení atd.). Čeho je to klon, pokud něčeho, to nevím. Ale nepřijde mi špatný, jen mě mrzí, že nemá nějaký autotune ;-)
Štěpán Axman napsal:Hudebne se mi to libi - ma to atmosferu a styl.Aranze dobre, mix taky peknej.Jen skoda te Aj, takhle to bohuzel bude vzdycky znit jako spousta dalsich kapel z anglie.Kdyz si predstavim ve stejnych melodiich a emocich cesky text, bylo by to blizko treba k Prissnitz. A to uz tady nikdo moc neumi a hned by to melo stokrat vetsi silu.Tak palce hore alespon za britsky prizvuk.Jinak jako celek to funguje a má to ksicht. Kdyby to bylo v češtině, rád bych se k tomu vracel.
Díky! To je zajímavý pohled...já to měl vždycky takhle, že jsem psal písničky v AJ. S Filipem se známe asi dvacet let a má to právě úplně stejně. Aléé...znít jako spousta kapel z Anglie pro mě není špatný :-) Priessnitz mám ovšem taky dost rád, to je zajímavý, že jsi zmínil zrovna je :-)
educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?
Duplo domeček fanclub #1