101

Re: Fantastické krabice

Ještě mi tam chybí Octaver, Flanger a Chorus abych se neudržel ;-) 

Fender PB US, JB MIM, JB MIM FL, MarleauxDiva fy Růžička, Spector Legend Classic 6, Palatino, Ibanez SRH500FL;
TCE250BH+Soundelirium 12UL, Hocke BT70+BN112M, Peavey/EVM15L+Peavey Mark III, Hocke BT120+Hocke B115, Hocke BN210, AldaxSPM250, Samson C-valve preamp...
0 xLajků:

102

MartinXC napsal:

Jo, to jo, delay a reverb je víceméně k ničemu. A za mě ještě autowah by to chtělo.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

103

Fajne krabicky, zvuk aj hrac. Palce hore

pkGuitars .1               Tokai Hardpuncher ´21              
pkGuitars .2 V            Yamaha BBP35 '22              Dolphin fretless 4
Gallien Krueger MB150s, GK RB700-II & GK SBX410 & Boss GT10, Zoom B3
                                                 Flatwound Club #7
0 xLajků:

104

Aidamos napsal:
MartinXC napsal:

Jo, to jo, delay a reverb je víceméně k ničemu. A za mě ještě autowah by to chtělo.

Jj, delay je na mlsání doma. Kvákadlo by se hodilo dost, pravda. 

Fender PB US, JB MIM, JB MIM FL, MarleauxDiva fy Růžička, Spector Legend Classic 6, Palatino, Ibanez SRH500FL;
TCE250BH+Soundelirium 12UL, Hocke BT70+BN112M, Peavey/EVM15L+Peavey Mark III, Hocke BT120+Hocke B115, Hocke BN210, AldaxSPM250, Samson C-valve preamp...
0 xLajků:

105 Naposledy upravil: MartinXC (11. 12. 2024 17.39:43)

Aidamos napsal:
MartinXC napsal:

Jj, delay je na mlsání doma. Kvákadlo by se hodilo dost, pravda. No, stejně si to nekoupím sunglasses

0 xLajků:

106

Kolega z místní zábavovky pořídil pro in-ear hraní krabici Two Notes Opus a velmi si ji pochvaluje: https://kytary.cz/two-notes-opus/HN262948/

Simulace jsou prý velmi zdařilé, ovládání přes mobilní apku intuitivní.

Pro  mě je velkým minusem, že ačkoliv to má ladičku, tak chybí footswitch, který by udělal MUTE. Ono to lze vyřešit prý přes MIDI pedál, ale to už je komplikované. 

Squier Vintage Modified Jazz Bass® '70s, D. Lakin Basses Glaub, EBS Microbass 3
Momentálně v kapele "Není zač!" http://www.nenizac.net/
0 xLajků:

107 Naposledy upravil: fenderjazzbass (28. 12. 2024 14.02:21)

MartinXC napsal:

Jo. A ještě by to mohlo chodit se džbánkem pro točený pivo na růžek a venčit psa... :-))))

Pearl Jazz Bass, Jolana D BASS/Rickenbacker, Ibanez ATK 200, Ibanez ATK 400, Fender Precision Bass, Jolana IRIS BASS.  Aparáty AMPEG PF500, PEAVEY MINIMAX MARK2, FENDER BASSMAN 400H, HARTKE 7000, Marshall MB450H,  Line6 LS 110. Bedny Aguilar 112, Glockenklang 112, MARSHALL MBC410,  AMPEG PF115HE, LANEY 210 RB, kabely Whirlwind, Fender a Monstercable.
0 xLajků:

108

Fantastické krabice, líbí se mi velice: https://www.ftelettronica.com/

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

109

fenderjazzbass napsal:
MartinXC napsal:

Jo. A ještě by to mohlo chodit se džbánkem pro točený pivo na růžek a venčit psa... :-))))

To už je trochu mimo - na to mám přece děcka ;-)

Ale taková fíčura, co by opravovala nedostatky při hraní, to by asi trhák byl :-D

0 xLajků: