1

Téma: Barefaced bassboxy

Na netu se množí recenze u nás relativně neznámých bassboxů zn. Barefaced, vesměs jsou recenzenti nadšení. Za zmínku stojí např. vlajková loď této britské firmy Big Twin se dvěma 12" reproduktory a udávaným rozsahem 30Hz - 22kHz při citlivosti 98dB, doporučený výkon zesilovače 300 až kulervoucích 1500W, rozměry 90x43x40cm, váha unositelných 25kg. Svým vzhledem Barefaced asi na první pohled málokoho nadchnou, design je hodně střízlivý bez jakýchkoliv podbízivých vyfikundací, je mi sympatický. V nabídce jsou boxy všech možných velikostí pro různé baskytaristovy potřeby. Jsem zvědav na první recenzi českého (movitějšího) uživatele...

Ibanez ATK 100
0 xLajků:

2

Re: Barefaced bassboxy

Zajímavý věci dělají, ale alespoň odkaz jsi sem mohl hodit když už zakládáš nový téma...

http://barefacedbass.com/

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

3

jojo, je to jeden člověk z Talkbass, staví okolo Eminence Kappalite 3012HO a 3012LF resp 3015. Dělá to myslím z 12mm překližky a výsledky jsou zajímavé. Jeho talkbass kumpánem z USA , který staví vlastně totéž, je jakýsi Mr. Greenboy smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

4

Basstard napsal:

design je hodně střízlivý bez jakýchkoliv podbízivých vyfikundací,

mno to by u mne neuspel .. pro mne existuje jen MarkBass, Orange a prijatelny sou stary Aschdowny big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

5

Basstard napsal:

design je hodně střízlivý bez jakýchkoliv podbízivých vyfikundací

= nůdá.
Takže je to další černá kysna bez nápadu, dobře hrající kvůli použití kvalitních repro. To má Orange copyright na všechny barvy kromě černé? smile

0 xLajků:

6

no, na netu se najde spousta nadšených reakcí na spoustu beden, v podstatě jsem ještě nečetl recenzi ve smyslu: "tahle novinka je úplnej shit, bacha na to"...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

7 Naposledy upravil: Basstard (11. 01. 2012 22.25:16)

S těma novinkama to je stejný jako s buchtama. Zprvu jsme z nich nadšení a až po čase většinou bolestivě vystřízlivíme. Pokud bych ale měl zvolit mezi ženou méně rajcovní avšak jinak dobře fungující či výstavní blondýnou neuspokojující základní potřeby, pro které byla pořízena (případná spojitost s výrazněji designovanými aparáty MarkBass je čistě náhodná big_smile ), zvolím raději první variantu. Tahle diskuze je ovšem naprosto lichá, dokud Barefaced boxy někdo neotestuje spolu s produkty jiných firem, viz např. recenze 12" boxů Tomáše a Jardy.

Ibanez ATK 100
0 xLajků:

8

Basstard napsal:

případná spojitost s výrazněji designovanými aparáty MarkBass je čistě náhodná

tak pokud je to hezky a funguje  to .. tim lip...  co s osklivkou ktera genialne suka.. kdyz muzes mit krasavici ktera suka prijemne ...  cool

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

9

m3 napsal:

co s osklivkou ktera genialne suka..

papirovy pytlik na hlavu?  wink

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

10

m3 napsal:

co s osklivkou ktera genialne suka..

ty voe co asi, genialne sukat!!!

0 xLajků:

11

m3 napsal:

co s osklivkou ktera genialne suka.. kdyz muzes mit krasavici ktera suka prijemne ...

Genitálně?

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

12

Jinej kraj, jinej vkus, že smile

Jelikož jsem čerstvým majitelem jednoho z jejich boxů (třikrát hurá!), můžu vám říct, že to hraje jako víno! Nedělám často, že bych věci objednával na slepo, na marketingový hype se snažím nedat, ale jejich koncepce boxů a přístup mě přesvědčili a nelituju toho.

Nevím, jak bych zvuk popsal... prostě pro mě osobně je to nejlepší box, přes který jsem hrál či ho zkoušel (GK, EBS, Aguilar, Marek...). Nic mu nechybí, ani nepřebývá. Dvě EBS Neo112 co (zatím) mám oproti němu mají agresivní výšky, podivný vystouplý středy a místo basů duní. To je ovšem můj subjektivní názor, jiný soudruh, jiný vkus, že smile

Zpracování taky nemám co vytknout. Je o něco menší, než ty dvě EBSka dohromady a o cca 6kg lehčí (skutečná jednoručka).

Paradoxně v ten samý týden, co mi přišel, jsem přestal fungovat v kapele, kde bych ho mohl pořádně otestovat, takže bohužel hlubší (a hlasitější) zkušenosti nemůžu sdělit, ale jak hraje doma mi úplně stačí na to, abych prodal stávající EBS... Nemá někdo zájem? wink

http://barefacedbass.com/index.php?page=big-baby

http://baskytara.com/img/m/2067/t/p17gvc6mt01egnqri14n1o5og63.jpg

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

13

prisla mi notifikacia ze aj Barefaced musi zdrazovat, cca o 5-10%,
Alex (majitel) poslal velmi ospravedlnujuci email, kde vysvetluje situaciu, ze nemaju inu moznost a pod..

okrem ineho pise
"From a profitability perspective we really need to put the prices up now, but I don't want to annoy those of you that have been planning/saving for a purchase, so we're going to hold off the pricing revision until Monday 21st October. If you'd like a Barefaced cab at the current price, please order one now."

(nechce sa mi to prekladat, aspon google translate:
Z hlediska ziskovosti opravdu potřebujeme nyní zvýšit ceny, ale nechci obtěžovat ty z vás, kteří plánují/šetří na nákup, takže revizi cen odložíme do pondělí 21. října . Pokud byste chtěli kabinu Barefaced za aktuální cenu, objednejte si ji nyní.)

takze este moznost objednat za stare ceny..

Neuser Courage / Cort B4FL fretless (Kent Armstrong) --> ladička D`addario/Planet Waves --> SpectraComp --> HOF mini --> BBE maximizer --> Mesa Subway DI-preamp --> Barefaced FR800     ...TC electronic BH250, Zoom MS-60B ...
0 xLajků:

14

m3 napsal:

design je hodně střízlivý bez jakýchkoliv podbízivých vyfikundací, mno to by u mne neuspel

  koukam ze ted maji i super design big_smile smile 

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

15

Ta Six 10 vypadá super.

Fender Tony Franklin Precision
Fender CS 70s Precision
Ampeg SVT-CL ---> Ampeg SVT-410HLF
0 xLajků: