Ahojte, malý review do archívu pre potenciálnych zvedavcov - upgrejdol som z TC Electronic BAM200 na GRbass miniONE. Disponuje tu niekto nejakým zosíkom od GRbass? Dojmy? Tie moje sú zatiaľ dosť rozpačité... Priznávam, že som primárne hľadal skladnosť, mobilitu, univerzálnosť aj pre použitie na cvičenie (aux + sluch.), ale hneď prvá skúška ma utvrdila v tom, že prcek od TC - BAM200 nie je vôbec, ale že vôbec zlý zosík, nakoľko som si myslel, že ten GRbass ho preští vo všetkých ohľadoch, ale nakoniec to tak nevnímam.. Bol som presvedčený, že BAM pošlem do sveta, ale asi mi za ním bude ľúto, takže si ho nechávam. Môže to byť aj tým, že môj box Fender Rumble 210 nie je ideálna voľba do kombinácie s miniOne, ale ten zvuk je oproti BAMu dosť taký "suchý" a menej zaguľatený, chýba mi v ňom trochu tá plnosť BAMa (že by mosfet tranzistor v tých TC zosíkoch fakt mal svoj význam?), ale tým nechcem povedať, že to je zlé, len iné... Kto chce neutrálny nezafarbený zvuk, je to fajn. Musím vyzdvihnúť aj kvalitu auxu a sluchádlového vstupu, ten je fakt na vysokej úrovni, radosť cvičiť do slúchadiel.