Nějaké fotky z letošního srazu. Kompletní sada fotek v původním rozlišení bude nějaký čas ZDE.
Zleva: Hocke, Murda, Aidamos, patr, MartinXC, Nook, neca, Honza (jestli si pamatuju jméno, jinak bubeník, co není pochopitelně na fóru), df, Basomatér, D.a.l.i se synátorem (synek slušně válí na škopky), spaceman8.
Místo akce:
Jam (nebo marmeláda, teď nevím).
Dvě stotřicítky celolampy Hocke + box 1×14" a 1×12". Ta čtrnáctka je super, měl jsem ji rád i v mém boxu od Nooka. Zvládne Háčko, ale má i dostatek středů a kupodivu horna ani nechybí. Dvanáctak taky fajn, ale to Háčko už tolik nedává.
Jeden z výše jmenovaných zesiků patřil Basomatérovi, který si na to udělal parádní konstrukci, jejíž spodek umožňuje box naklopit. Krásná práce, ač se nezdá, je ten stojan po složení dosti skladný (to je zase věta, co?).
No a tenhle zesik měl nějakou vadu (vypálenou dvojici lamp). Mistr Hocke všechno přeosciloskopoval a přelampoval.
Malé kombíčko je kytarové, o prostředním aparátu už byla řeč, mini stack je Eich 1×10" + 1×15" + zesilovač Eich 500. Zamáčkl jsem slzu po mém někdejším TecAmpu.
Nook rovněž přivezl nějaké bedýnky (zejména pidibedýnky), Ta béžová s Markbassem je 1×8" a hraje teda fakt parádně. Když kluci marmeládovali, tak jsem si myslel, že to jde z té 1×15", takže mě překvapilo jak dobře ta 1×8" hraje, nicméně o basy se postaralo i to pódium.
Můj koutek s pedalboardem a aktivní PA bednou, co tahám coby in-earista jako nouzák, když není zbytí, a mým pětkový Precisionem. Měl jsem s sebou i Jolanu Iris Bass v bezpražcové úpravě, ale nějak se na žádnou fotku nevešla.
Fender Custom Shop Duotone Precision Bass, skvělý sprostý Precl. Harley Benton bych si musel doštelovat na svůj styl hry, ale za ty prachy slušná basa, jen by nemusel mít celou šachtu snímače zablitou z výroby leštící pastou. MIJ Fender Jazz Bass jsem tu nedávno recenzoval, naprosto úžasná basa.
Axlíkův někdejší Redbird s dutým tělem a piezem uvnitř má i díky hlazeným strunám dosti kontrabasový zvuk. Zajímavý nástroj.
Fender Tony Franlkin PJ bezpražec a Néčův Music Man StingRay 5 (můj bývalý, rád jsem si zase brnknul).
Diskuzní kroužek. Basomatér drží černý Perl, ta basa má snad šest kilo. Taky má snad o půl centimetru silnější tělo, než je standard u Fenderu.
Nook s Duesenberg Star Bass a to samé Néča.
Basomatér s Tokajským.
Dali s elektrickým kontrabasem, mimochodem na srazu se objevily tovnou dva podobné kousky.
MartinXC s bezpražcovým Warwickem, kterého přivezl Patr. Ta basa, ač vyrobená v Číně, je naprosto boží. Skvělý mňouk, neskutečně pohodlné hraní a masakrózní Háčko, přemýšlím, jestli jsem někdy slyšel lepší. To je jedna z bas, na kterou budu vzpomínat dlouho, taky jsem se s ní nechal zvěčnit.
Patr s mým Preclíkem. Patr přivezl i pětku Schecter, moc fajn basa, ale.na mě moc úzké rozteče strun na kobylce. Snad někdo dodá fotku.
D.a.l.i se svým pětkovým CS Fenderem s aktivkou Sadowsky. Taky skvělá basa se skvělým Háčkem.
Já s American Vintage šedesátkovým Preclíkem, kterého dovezl df.
Martin s opě již zmíněným MIJ Fender Jazz Bassem.
Murda se svou ibanezí harfou.
Pedlboard Spacemana
Pedalboard Daliho.
Noise pedalboard Nooka.
ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1