1 Naposledy upravil: fenderjazzbass (20. 01. 2024 12.17:04)

Téma: Reproduktory od Dancefloor

Mám dotaz: Máte někdo nějaké zkušenosti s reproduktory zakoupenými na www.dancefloor.cz ?  Od jejich nákupu mne odrazuje dost podezřele nízká cena. Například patnáctka celestion:  https://shop.dancefloor.cz/cs/15/70-celestion-bass-bl15-300x-8-ohm.html    Jeho běžná cena u ostatních prodejců je 2900 Kč. Nejde jen o jednorázovou akci, ani ne poloviční ceny u reproduktorů má dancefloor.cz dlouhodobě. Tak se ptám, je to nějaká nižší jakost, nebo jsou za tu nízkou cenu plnohodnotné a kvalitní reproduktory? Ptám se jen proto, že bych nerad naletěl. Pokud je ta cena na dancefloor normální, tak mi není jasné, jak například kytary.cz mohou stejné repráky prodávat za více než dvojnásobek, a že je za dvojnásobek lidé od nich kupují.

Pearl Jazz Bass, Jolana D BASS/Rickenbacker, Ibanez ATK 200, Ibanez ATK 400, Fender Precision Bass, Jolana IRIS BASS.  Aparáty AMPEG PF500, PEAVEY MINIMAX MARK2, FENDER BASSMAN 400H, HARTKE 7000, Marshall MB450H,  Line6 LS 110. Bedny Aguilar 112, Glockenklang 112, MARSHALL MBC410,  AMPEG PF115HE, LANEY 210 RB, kabely Whirlwind, Fender a Monstercable.
0 xLajků:

2

Re: Reproduktory od Dancefloor

Já mám teda s nima dost neblahou zkušenost kdy jsem jim chtěl vrátit reproduktor který mi neseděl ( v zákoné lhůtě) a oni mi následne řekli že je škrábnutý koš a vrátí mi max 10% kupní ceny.. TAkže jsem se s něma hadnrkoval snad pul roku načež  jsem jim řekl at mi to pošlou zpět že si ho raději nechám.. Mohl jsem to hnát přes právníka ale nechtělo se mi s tím ztráce čas.. Takže já si tam už nic nekoupím zákaznická zkušenost hrozná... 

0 xLajků:

3 Naposledy upravil: fenderjazzbass (20. 01. 2024 15.15:33)

Tak v  tom bude asi to "tajemství" polovičních cen.... :-)  Co je laciný, to je dvakrát placený

Pearl Jazz Bass, Jolana D BASS/Rickenbacker, Ibanez ATK 200, Ibanez ATK 400, Fender Precision Bass, Jolana IRIS BASS.  Aparáty AMPEG PF500, PEAVEY MINIMAX MARK2, FENDER BASSMAN 400H, HARTKE 7000, Marshall MB450H,  Line6 LS 110. Bedny Aguilar 112, Glockenklang 112, MARSHALL MBC410,  AMPEG PF115HE, LANEY 210 RB, kabely Whirlwind, Fender a Monstercable.
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: Matej (20. 01. 2024 16.50:57)

Já jsem si totálně oblíbil tyhle,... https://shop.dancefloor.cz/cs/10/72-celestion-bass-bn10-200s-8-ohm.html   Mám na zakázku dělanou bedýnku 2x10 a tyhle repráky do ní jsou prostě pecka! Lehký a hraje to bez přehánění monstrózně. wink Teď od podzimu mě kamarád zlákal do jeho kapely-kapela hlučná-oba kytaristi velký kytarový lampáče, bubeník řezník a dva zpěváci,...(rambajs ve zkušebně mě ve finále neva, páč hraju na In-Ear). No ale když jsem si dovezl tento svůj aparát do jejich zkušebny, tak oni tak s úsměvem koukali na ten můj basovej gear,...no jen do tý doby, než jsme spustili. grinning Hraju na koncáku maximálně na 4-rku na volume. Jinak ty repráky na který se ptáš,...ty jsem zkoušel také (v 10 palců teda),...ještě mám někde dva doma. Nebyly vůbec špatný, ale tyhle jsou zvukově a tou plností v basech fakt jiná písnička. wink

https://baskytara.com/img/m/355/t/p1hkjor28vfvn14j5hd01m3fmkt3.jpg https://baskytara.com/img/m/355/t/p1hkjorjnf1fukgvrbtf1ugs1s1s5.jpg

0 xLajků:

5

Zrovna tenhle ale 12" jsem jim chtěl vrátit - na basu mi nehrál moc dobře. Nakonec ale skončil u kamaráda který ho používá na kytaru a nemuže si ho vynachválit..

0 xLajků:

6

Jak říkám, v čem je ten zakopaný pes, že tam ty repráky jsou vždy a stabilně už celé roky za poloviční cenu než u jiných prodejců... ????

0 xLajků:

7

Pokud nemá Dancefloor na basových reprácích od Celestionu opravdu brutální marži, nemá pro dlouhodobé poskytování tak vysoké slevy finanční prostor. Navíc, pokud by nedělal v Česku výrazně vyšší obraty než všichni ostatní prodejci dohromady, distributor Celestionu by mu dodávky zboží zařízl (protože podráží ceny ostatním prodejcům).

Takže aby mohl takové slevy nabízet, musel by: brát druhou jakost nebo čínské fejky nebo si to vozit do republiky sám (a tím pádem taky na vlastní triko řešit reklamace). Nebo všechno tohle dohromady. 

Pokud víš, že ti konkrétní reprák parametrama a zvukem vyhovuje, zvaž jeho nákup u nich. Ušetříš. Problém (pravděpodobně) nastane, pokud bys ho chtěl vrátit nebo reklamovat - v tom případě doporučuju nafoti si před odesláním podrobnou fotodokumentaci stavu repráku (včetně postupu balení a zabalené krabice/krabic). Kdyby se firma s vyřízením vrácení peněz nebo reklamace cukala, vyplatí se být nekompromisní a ultimativní (vyhrožovat vším od ČOI, přes podnět k FÚ až po předání věci právníkovi), ať neskončíš jako Asian Bamboo (https://baskytara.com/post424525.html#p424525).

Před třema rokama jsem u ních chtěl koupit CELESTION BASS BN10-200S/8 OHM. Tehdy stál v černopáteční slevě něco málo přes 1500Kč. Z nákupu nakonec sešlo, protože se mi nelíbil výsledek komunikace s firmou. Nicméně. Už před těma třema rokama el BassTardo tvrdil, že se ten reprák přes 2 roky nevyrábí. V sortimentu ho má ale Dancefloor pořád. Tož asi tak.

Godin/Ibanez  &  Zoom  &  Genzler  &  PJB  &  ;-)
0 xLajků:

8

Hmm tak vidím že nejsem sám kdo má negativní zkušenost... 

0 xLajků: