1

Téma: Změna pozice hraní

Zdravím všechny basačky a basáky ... mám takový trochu možná netradiční dotaz. Od začátku cca 15 let hraji baskytaru jako levák na pravorukou stranu a již delší dobu mám pocit, že se hra dále nevyvíjí a již jsem se dostal na stagnační vrchol mého hraní díky možností převodu hry v hlavě. Nemá někdo zkušenosti se změnou na logickou levou stranu a případně má to smysl ? Posune se kvalita a styl hraní výše, nebo je to jen ztráta času si dělat v hlavě případný zmatek ?

Díky za vaše názory. Jirka

0 xLajků:

2

Re: Změna pozice hraní

Ahoj, předpokládám, že si to už vyzkoušel. Jak se ti hrálo, jaký si z toho měl pocit? Jako když se potkáš se starým známým, se kterým ses léta neviděl, nebo ti to dělalo bordel v hlavě a celkovém držení těla? Od toho bych se odpíchnul. Pokud  je diskomfort větší, než dobrý pocit ze hry a než zjištění "a hele, vono to jde!", tak bych se na to vykašlal. Jinak nevím, jesli tady na fóru někdo přehazoval strany. Třeba se ještě někdo ozve...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

3

zkouška tu byla , ale no pocit nic moc, připadalo mi to takový nepřirozený ...

0 xLajků:

4

Tak se na to vykašli a spíš si promysli kam by ses chtěl v hraní posunout. Nové techniky, rychlost, naučit se jiný styl, než hraješ... Docela pomáhá zajít si za někým, kdo ti pomůže rozšířit obzory - nějaký muzikant, který tě inspiruje. Nebo si zkus předplatit Scott Bass Lessons... Taky si můžeš pořídit novej nástroj a hned máš větší radost ze hry :-)

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

5

Někteří basáci Beatles revivalů hrajou na obě strany.

JB MiM, PB MiM, Sandberg Electra PB, Cort A4 OPN, JB SQVM70, JB SQVM FL, Jaguar Bass SQCV , PB (skládačka), Hofner 500/1 1965
Trace Elliot Transit -> Trace Elliot ELF -> 2x110, 210, 115, HA3500, Roland Cube 30
Shure 58A beta -> TC Helicon Harmony Singer
0 xLajků: