1

Téma: Trace Elliot 7215 podivny Gain a Eq

Ahoj po X letech jsem se vratil ke hrani, koupil jsem unahlene kombo 7215, moc jsem jej nezkousel. Chtel bych slyset nazor komu neco takoveho proslo rukama. Repro mi nepripada original, zezadu je jen fixou napsane Kucera a 8ohm nic vice, tezko rict o to by asi neslo, ale ma to ukazatel vybuzeni a abych se dostal na palec nahoru, tak zkouseno dvema aktivnima basama Ibanez SR400 a Jackson JS3QV, na Active vstup tak na hodnote 10 obcas problikne, na pasivni vstup az na hodnote cca 8. Jestli je to normalni? A zvuk mi pripada hodne basovej, az moc. Mam jeste GP7SM130 to mam ve zkusebne, to jsem si koupil jiz pred lety a tam problem neni a tam jsem vyssima tonama jak na Eq tak na balance ok, tam je na repru napsano Trace Elliot. Nedokazu docilit hodne vysek i kdyz dam eq na prave strane naplno. a kompresor cim více pridavam, tim vice volume. Ma se to tak chovat?

0 xLajků:

2

Re: Trace Elliot 7215 podivny Gain a Eq

Nejsem trejcista, ale repro s nápisem Kučera určitě smrdí a můże tvořit hlavní problém. Nicméně i to ostatní naznačuje práci nějakého kutila. 
Snad se ti ozve někdo , kdo tohle kombo vlastní abys mohl porovnat. 

Fender PB US, JB MIM, JB MIM FL, MarleauxDiva fy Růžička, Spector Legend Classic 6, Palatino, Ibanez SRH500FL;
TCE250BH+Soundelirium 12UL, Hocke BT70+BN112M, Peavey/EVM15L+Peavey Mark III, Hocke BT120+Hocke B115, Hocke BN210, AldaxSPM250, Samson C-valve preamp...
0 xLajků:

3

Prilozil jsem foto, ale to asi nefunguje.

0 xLajků:

4

Tak abych tohle tema uzavrel, kdyz se nikdo neozval dale bobuzel.Tak zesilovac je v poradku, i jsem kontroloval zasadni hodnoty dle schematu, vychazi z hlavy ah300-7, i kdyz nektere veci jsou lehce upravene, holt rok 2001, nejspise jeden z poslednich modelu ve starem designu. Gain je nyni u jedne aktivky ok i na aktivni vstup i kdyz cca 8-9, byla slaba baterka. U druhe to na stejne hodnote pouzivam na pasiv vstup, dle talkbass apod. je to pry normalni. Jediny co mi pripada ne uplne povedene je ten kompresor ovladani jednim potakem, spis mi pripada ze zvuk kazi, do pulky potaku hodne polyka vysky a dost zvysuje hlasitost, nic moc. Jinak ten reprak, je asi to co mi nejvice vadi, ale na 90% neni puvodni, ma asi maly rozsah, prebornik v basech a castecne stredech. S jinym pripojenym repro, je to plne ovladatelne a zvuk super. Tak treba to nekomu nekdy pomuze.

r

0 xLajků:

5

Jeste jen pro Trace uzivatele, at to nemusim resit tam. Jake mate zkusenosti s tim elektroluminiscencnim panelem? Mne tak do 30ti minut vypnul, Jedine co jsem zjisti, tak oreznuty sroub a okoli GND, od te doby zatim zkouseno jen dve a pul hodiny a sviti, mohlo to byt tim? Jinak s cele plochy jsou 3 drobne mista kde to nesviti ve tme, cca do 0,5cm prumer viditelne.I kdyz po 22 letech je zazrak, ze to sviti.

0 xLajků:

6

bassman_cz napsal:

Prilozil jsem foto, ale to asi nefunguje.

Takto

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků: