Téma: Havl Brod Čechovka - Ceceks HC fest
Nebudete tam někdo? Co Grampa?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Havl Brod Čechovka - Ceceks HC fest
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nebudete tam někdo? Co Grampa?
EE
EE
Škoda byl tam Laca a půlka Bad victim a kakaovýho domečku.... :)
jak jsou na tom kakáči už něco dělají ?
jak jsou na tom kakáči už něco dělají ?
Dělají mají prej dobrýho basistu, ale řeší zpěv. To je kapela, která furt řeší...
grampa napsal:jak jsou na tom kakáči už něco dělají ?
Dělají mají prej dobrýho basistu, ale řeší zpěv. To je kapela, která furt řeší...
jj basák je tam dobrej,hraje takovej styl jak basák z Rage Against a co jsme s nima hráli naposled ještě s feye tak odcházel zpěvák a učil nějakýho 16-letýho týpka ale touž je tak rok
No já bych to nerad veřejně publikoval oni se to dozví a daj mi kartáč
mimochodem ta NORMA JEAN to je na můj popud, nebo kdes k tomu přišel?
nenutím-chápu a jak to na "Ceceks" festu vypadalo kolik lidí a tak
nenutím-chápu
a jak to na "Ceceks" festu vypadalo kolik lidí a tak
Nééééé já sem tady v nějakým threadu o týhle kapele psal protože to miluju takovej mazec víš, jen mě zajímalo jestli jsi to četl nebo odkud ses o nich dozvědel
a jak to na "Ceceks" festu vypadalo kolik lidí a tak
no lidu bylo hafo, jen zvuk byl mizernej, zvukař měl špatnej apec. Já s Válendou sme tam přijeli v 21 a Laca už byl pozitivní Nebudu pomlouvat kapely, jen řeknu že se mi líbili Status praesents ty to tam rozštípali to je špičková kapela jen co je pravda!
mimochodem ta NORMA JEAN to je na můj popud, nebo kdes k tomu přišel?
ne to ne, kytarista Fred toho má hafa takové muziky a mám ji taky moc rád tak vždycky debatujem a taky se toho dá dost zaslechnout na last.fm
Gin napsal:mimochodem ta NORMA JEAN to je na můj popud, nebo kdes k tomu přišel?
ne to ne,mám hafa takové muziky
Tak tvrdý muziki mám tuny hardcore, metalcore, crossover, trash, ale NORMA JEAN je jen jedna nikdo nehraje ani podobně natož stejně. U mě jsou to kumštýři. Doporučuju přdchůdce redeemera to album je bomba! Lámaný rytmy dunící basa a souboje štěkajících kytar, řtící se vlna před kterou nikdo neunikne!!! Mám kompletní diskografii a nemůžu se jich nabažit. Kdo je tvů favorit??
no těch je
tak trochu po pořadě
As I Lay Dying
Atreyu
Bury our Dead
Crowpath
Dysrhrytmia-doporučuju
Envy
Glass Casket
Gojira 10z 10 jeden z mých favoritů
Mastodon
Oktober skyline
Noisear
+ další a další ,jo a nesmím zapomenout na Tesseract taky favorit
no těch je
tak trochu po pořaděAs I Lay Dying
Atreyu
Bury our Dead
Crowpath
Dysrhrytmia-doporučuju
Envy
Glass Casket
Gojira 10z 10 jeden z mých favoritů
Mastodon
Oktober skyline
Noisear
+ další a další ,jo a nesmím zapomenout na Tesseract taky favorit
Rohodně dobrý kapely prakticky všechny taky znám, ale (a teď tě možná naštvu) metalcoreová vlna nepřináší VÚBEC nic novýho. Vychází to všechno z heavymetalu se špetkou hardcoru.Některá kapela je lepší některá horší, ale v drtivý většině se liší pouze vokálem( respektive barvou hlasu). Já oceňuju originalitu a tý se mi zatím ani ujedný kapely co sem slyšel (a slyšel sem jich mraky-kytaristi to žerou)nedostává. Jediná kapela kterou já do metalcoru ovšem neřadím a je originální je MASTODON!! Ani věhlasní nejuznávanější v tomto ranku KILLSWITCH ENGAGE nemají originalitu.
Ani věhlasní nejuznávanější v tomto ranku KILLSWITCH ENGAGE nemají originalitu. smile
v tomhle souhlas ale
Jediná kapela kterou já do metalcoru ovšem neřadím a je originální je MASTODON!!
v tomhle zase nee jsou originálnější kapely ale to už by jsme se mohli bavit o škatulkách stylů a to já moc zrovna neuznávám
jsou originálnější kapely
Určitě! Já sem ji vybral jen z těch co sem viděl na tom žebříčku, jinak škatule taky nemám rád, ale jsou potřeba alespoň k přibližnýmu zařazení kapely.
Dysrhrytmia-doporučuju
Jestli se ti tahle kapela líbí, tak zkus poslechnout Harmony Bay je to hudba pro náročný. Hodím sem nějakej link
zde
http://www.harmony-bay.com/vyydeo.htmdoporučuju klip žbluňk
Znám,kluci z Jihlavy myslím,taky je s nima náš kytarysta v kontaktu
Je to mazec! Člověk na to musí mít náladu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Havl Brod Čechovka - Ceceks HC fest