Re: Petrova Trucovna
By mne zajímalo, kdo ho tehdá z té komis v hudebninách koupil, docela bych si na něj zkusil zase brnknout.
To D Choc: To se tam možná někdy i potkáme, jestli už nepotkali, máme tam teď taky nějaké točky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Show Room » Petrova Trucovna
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
By mne zajímalo, kdo ho tehdá z té komis v hudebninách koupil, docela bych si na něj zkusil zase brnknout.
To D Choc: To se tam možná někdy i potkáme, jestli už nepotkali, máme tam teď taky nějaké točky.
To Péčko: My hrajeme v jedné z těch menších zadních místností, co jsou v boční chodbě za Frantou. Zkouší tam hodně kapel, a u několika se vyplatí zastavit za dveřmi a chvíli poslouchat...
Péčko,
akurát som to dopočúval všetko na jeden šup,
no teda pre mňa nebezpečne dobré skrátka funky nálada,
/asi si budem musieť vymeniť textil/
jojo,tohle prostě vezme za koule každýho,což značí že to prostě je kvalita!!
v podstatě to je hroznej nářez
aaa, péčko, tohle je to nejlepší, co sem za poslední měsíce slyšel ... proč sem vás sakra neznal, když ste eště hráli
S tím se netrap, nás nikdo neznal, i když jsme ještě hráli.
Venkovští kluci ze Zlína, ti se z propagací nemažou, sedávaj panenko v koutě, najdou tě, jsme furt čekali, až nám ty pečení holubi začnou sami lítat do huby.
A chvilku i jo, a pak nic, čéče.
Snad se péčko nebude zlobit, že sem to hodil do jednoho archivu a otagoval, ať nám to pěkně leze na last.fm
Paráda, výborné. Naposlouchám detailně.
Nový klip z nového CeDa
A nějaké ochutnávky:
Jako vždy laťka vyskoko, pecka. Moc pěkný zvuk kytar, basa na první poslech hlavně slouží celku (jak to má být), ale ucho basákovo si jí tam samozřejmě najde a vychutná :-) Za mě
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Show Room » Petrova Trucovna