1 Naposledy upravil: davidak (06. 02. 2007 13.35:55)

Téma: Bubny+basička doma pěkně do uší.. Jde to?

Představoval bych si něco ve smyslu Pandory od Korgu, abych do tý krabičky zapojil basu a ta by mi přes sluchátkovej výstup pouštěla nějaký bicí+ samozřejmě to, co hraju.. Myslim, že na cvičení a domácí hraní by to mohlo bejt moc dobrý řešení, vzhledem k vysokýmu počtu spolubydlících..:) Napadá vás někoho něco?

p.s. určitě se nebránim bazárku..

0 xLajků:

2

Re: Bubny+basička doma pěkně do uší.. Jde to?

a co PC - nemáš?

0 xLajků:

3

Já mám na domácí cvičení Digitech BP50 a sem s tím maximálně spokojenej, je tam 30 paternů + ladička + metronom a samozřejmě celá řada efektů a simulací aparátů. seženeš tak kolem litru. Na doma parádní věc!
Jinak přes PC je to daleko lepší pokud chceš nějakej program na složení svých bicích a ne hrát podle paternu

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: BuBass (06. 02. 2007 19.33:19)

Já jsem si přesně pro tenhle účel pořídil Digitech BP-50 a posléze i DrBeat DB-90 od Bosse. Není to skutečnej bubeník, je to takovej multifunkční metronom, kde ovšem jsou různé patterny a zní docela dobře. Jsem s tím maximálně spokojenej.

Fender Jazzbass American Deluxe, Basswood GJK
SWR 550x,  Hocke 1x15" a 4x10", Fender Rumble
http://www.jimiband.cz
0 xLajků:

5

komp samozřejmě mám, ale není zas tak často k dispozici.

projel sem net a tak nějak bazarově je k dispozici:
Digitech BP 50 kolem 1100
Korg Pandora za 2,7
Zoom 707 za 2000

sou to netový ceny, čili by se smlouvalo.. co myslíte?

0 xLajků:

6

davidak napsal:

komp samozřejmě mám, ale není zas tak často k dispozici.

projel sem net a tak nějak bazarově je k dispozici:
Digitech BP 50 kolem 1100
Korg Pandora za 2,7
Zoom 707 za 2000

sou to netový ceny, čili by se smlouvalo.. co myslíte?

Ten Digitech BP 50 za ten litr můžu fakt doporučit, mám ho tak třii tejdny a spokojenost. Na dom ideální věc smile

0 xLajků:

7

Ber pandoru je to libovka...

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

8

Gimzy napsal:

Ber pandoru je to libovka...

tu ted mám  doma big_smile ale vezu jí spiderovi do ostravy big_smile big_smile  big_smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

9

spider uz se tesi wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

10

Ten Zoom 707 je kytarový, basový je 708.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

11

jo, splet sem se. Je to ZOOM 708II.
Já vim, pandora vyadá super, ale zas sou to už dost jiný peníze, nevim, jestli bych to využil. A do toho ZOOMu se zas daj dát samply ze Smart media..:)
Je to dilema smile

0 xLajků:

12

Kolko stoji teraz ta pandora u vas?

Ales Vychodil AVJB5
Fender Precision MIJ 1993 Rosewood fingerboard
Fender Precision MIJ 1986 Maple fingerboard
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

13

S Pandorou jsem na cvičení maximálně spokojenej, jen byl problém sehnat adaptér. Teď ji ale prodávám, protože potřebuju prachy a přijde mi to doma jako zbytečnej luxus, když po ní sáhnu dvakrát do měsíce...

Fender American Jazz Bass, Rickenbacker 4003, Warwick RB Streamer Std 4 FL BK OFC, Palatino VB-004 3/4, Stagg EDB 3/4 BK
Ampeg SVT-4 Pro, EBS 410 Evolution ProLine 2000, Gallien-Krueger 115RBH
Korg DTR-1000, EBS FuzzMo, Boss SYB-5 (+Roland EV-5), Electro-Harmonix BASS MONO SYNTH
TC Electronic BG250-112, Ampeg PF-350, Ampeg BA-108
0 xLajků:

14

johnybass napsal:

Teď ji ale prodávám

Za kolik jí dáváš? smile

0 xLajků:

15

davidak napsal:

Za kolik jí dáváš? smile

Vážím si ji i s adapterem na 4.000,-

Fender American Jazz Bass, Rickenbacker 4003, Warwick RB Streamer Std 4 FL BK OFC, Palatino VB-004 3/4, Stagg EDB 3/4 BK
Ampeg SVT-4 Pro, EBS 410 Evolution ProLine 2000, Gallien-Krueger 115RBH
Korg DTR-1000, EBS FuzzMo, Boss SYB-5 (+Roland EV-5), Electro-Harmonix BASS MONO SYNTH
TC Electronic BG250-112, Ampeg PF-350, Ampeg BA-108
0 xLajků:

16 Naposledy upravil: davidak (07. 02. 2007 18.10:34)

jejej, tak to je mimo rozpočet.. smile

takže myslííte, že nejlepším řešením bude ten Digitech 50ka? De mi fakt hlavně o domácí využití..

De mi o to, jestli se vyplatí si připlatit za ten ZOOM- přeci jen má ten velkej pedál a spousta věcí de nastavovat poťákama, víc věcí na displeji.. Přijde mi uživatelsky vstřícnější.

0 xLajků:

17

Pedál nakonec  moc nevyužiješ. Je to takový chuťátko, hodí se tak na volume, ale doma to stejně potřebovat nebudeš. Nastavování poťákama je sice dobrá věc, ale jestli stojí ten BP50 polovinu, na doma to určitě stačí..Jinak ale ten zoom hraje slušně, na to jak špatnou mají zoomy pověst.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

18

davidak napsal:

jejej, tak to je mimo rozpočet.. smile

takže myslííte, že nejlepším řešením bude ten Digitech 50ka? De mi fakt hlavně o domácí využití..

De mi o to, jestli se vyplatí si připlatit za ten ZOOM- přeci jen má ten velkej pedál a spousta věcí de nastavovat poťákama, víc věcí na displeji.. Přijde mi uživatelsky vstřícnější.

Digitech BP50 bych viděl jako jasnou volbu:) Sem s ním fakt spokojenej a věřím že ty budeš taky smile

0 xLajků:

19

Tak jsem nakonec šel do toho Zoomu. Dobře se smlouvalo. A jsem naprosto spokojenej. Na doma je to skoro ideální řešení a bubeník je skvělej pomocník.

0 xLajků:

20

Pandora PXB3 - někdo ji něgde tady chvalil a k tomu se připojuju. kromě všeho ostatního Taky umí nahrát z CD/mp3playeru - no prostě externího signálu a zpomalit to..kromě jinýho. Vychytaná věc. Bzučivýho Zooma (nějaká 5xx řada) jsem měl taky, do metalu dobrý na live, dost osobitý zvuk to mělo:-) No ale za litr není, tak za pár let možná

Momentálně, a doufám dlouho, baskytarista a příležitostnej foukačkář...
0 xLajků: